Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 03 jul 2014, 20:31
Valencia je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Bale je precijenjen igrac, dobar je ali debelo precijenjen on ni da zivi jos 3 zivota nece biti kvalitet Luisa Suareza realn a cijena ce im ispade biti ista.
Smijesno. Momak je kidao u Totenhemu, dokazao da je sila od igraca. Imao je kontinuitet dobrih igara.
Donio je Realu dvi titule i tako opravdao ulozeni novac.
Veoma je vazno ponoviti. Nije lako igrati sa Ronaldom. Ovaj uzima previse lopti i tesko se istaci pored njega.
Ako je neko precjenjen, to je Nejmar. Bejl je svemirski brod za njega.
Nije bas svemirski brod za Neymara ali je svkako bolji ali moze on biti 3 puta sila od igraca kao sto ti kazes realno ne moze fudbalskim kvalitetama ni primsrditi onima Luisa Suareza, ta dva igraca nikako ne mogu da vrijede isto, Luis Suarez je jos one sezone kad je Bale pokupio sve one nagrade za onu sezonu kad je napravio jedno veliko nista sa Totenhermom bio klasa iznad Balea, individualne nagrade nije dobio samo zbog incidenta sa Ivanovicem a o prosloj sezoni da ne pricamo, 3 klaase iznad Balea.
Sto se tice price Romaria o tome da ujede i da nije normalan ok sve stoji ali ti odnosno Barcelona je tu sama kontradiktorna oni ocigledno zele tog psihopatu i salju ponude a dok god je tako Liverpool ima pravo da trazi onoliko koliko vrijedi. Pa cak id a uzmu 80 miliona funti to je nerealna cijena za igracke kvalitete Luisa Suareza.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
OfficialAgent
-
Kontakt:
Postao/la OfficialAgent » 03 jul 2014, 21:05
Luis Suarez could move to Barcelona within 48 hours.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
-
soxx
-
Kontakt:
OfficialAgent je napisao/la:Luis Suarez could move to Barcelona within 48 hours.

Mogao bi a i ne bi. Ovi s twittera kad objave ovako nesto ukoliko predje ispadne da "znaju posao", ukoliko ne, ogradili su se vec.
-
keno94
-
Kontakt:
soxx je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:Luis Suarez could move to Barcelona within 48 hours.

Mogao bi a i ne bi. Ovi s twittera kad objave ovako nesto ukoliko predje ispadne da "znaju posao", ukoliko ne, ogradili su se vec.
KO SI TI DA DOVODIS U PITANJE INTEGRITET I KREDIBILITET OFFICIJELNOG?
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
ackeey
-
Kontakt:
keno94 je napisao/la:soxx je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:Luis Suarez could move to Barcelona within 48 hours.

KO SI TI DA DOVODIS U PITANJE INTEGRITET I KREDIBILITET OFFICIJELNOG?
Pa jeste, ako je on rekao da covjek ide, onda ide...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
Paradajz
-
Kontakt:
Evo Suarez ce izgleda moci da trenira sa ekipom, Barcelone, razume se.
Jbt, 20m funti za fuckin' Lovrena.
-
LiverpoolREDS
-
Kontakt:
Postao/la LiverpoolREDS » 03 jul 2014, 23:43
Ako Luis ode ,Brendane zelim Falcao u napadu Liverpoola,ne treba ju nam balonje,lazari i ostali talenti da mijenjaju najboljeg napadaca svijeta
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
MoR
-
Kontakt:
LiverpoolREDS je napisao/la:Ako Luis ode ,Brendane zelim Falcao u napadu Liverpoola,ne treba ju nam balonje,lazari i ostali talenti da mijenjaju najboljeg napadaca svijeta
Mislim da Falcao jedva čeka poziv iz Liverpoola.
-
leorey
-
Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Ja mislim da Suarez ima otkupnu klauzulu u ugovoru od 80 miliona eura, tako da ko ponudi ovu cifru ona mora biti prihvacena. Procitao sam ovo negdje, 90% da je tacno.
Tacno, ali opet krivo.Suarez ide gdje on zeli a ne gdje njegov klub hoce.
27.10.2020
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 03 jul 2014, 23:51

Suarez ide tamo gdje ga jedino zele (tj. zele ga svi da se razumijemo ali samo jedan klub nudi veliku lovu za njega)
-
leorey
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:

Suarez ide tamo gdje ga jedino zele (tj. zele ga svi da se razumijemo ali samo jedan klub nudi veliku lovu za njega)
Naravno, Barca i Real su trenutno 5 puta pozeljniji klubovi od svih iz Engleske, pa je i logicno da npr svi igraci koji malo vrijede, predju u Barcu ili u Real.
27.10.2020
-
YNWA
-
Kontakt:
OK, vec smo znali da ovi nasi nisu bas normalni i da bacaju pare na debile,ali niko nije toliko glup da odbije toliku lovu za Lovrena, tako da sumnjam da je ovo istina...
Paradajz je napisao/la:Evo Suarez ce izgleda moci da trenira sa ekipom, Barcelone, razume se.
Jbt, 20m funti za fuckin' Lovrena.
Ameri pametno rade, pregovarati ce sa Barsom dok kriminalci iz FIFE ne skinu kaznu i onda ce ga zadrzati

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Paradajz
-
Kontakt:
Ode Suarez, izgleda zavrsen deal, Cadena Ser javlja. 90m evra, sto mu dodje 73m funti.
-
STEVEN
-
Kontakt:
Sad pametno iskoristiti pare, dovesti i ove ostale igrace Southamptona i borba za titulu moze poceti.

-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 04 jul 2014, 00:33
leorey je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:

Naravno, Barca i Real su trenutno 5 puta pozeljniji klubovi od svih iz Engleske, pa je i logicno da npr svi igraci koji malo vrijede, predju u Barcu ili u Real.
Za latinoamerikance da, mada me nimalo ne bi iznenadilo da kad bi PSG ili City uletili sa 100 miliona funti i Suarez odabere njih ispred Barcelone. Uglavnom prestani lagati ovaj napaceni narod da je Suarez odabrao Barcelonu nije on nista odabrao oni su jedini poslali ponudu a on ocigledno zeli iz Liverpoola.
73 miliona funti je premalo, Liverpool je lose to odradio ako je istina.
-
gaston
-
Kontakt:
Neko da posalje 0.10 na wwinu ?? da iskoristim ovaj jedan dan sto ne postim xd
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
Edin TM87
-
Kontakt:
gaston je napisao/la:Neko da posalje 0.10 na wwinu ?? da iskoristim ovaj jedan dan sto ne postim xd
Iskoristi ga na bolji nacin onda.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 04 jul 2014, 01:37
gaston je napisao/la:Neko da posalje 0.10 na wwinu ?? da iskoristim ovaj jedan dan sto ne postim xd
Imaš zagarantovan bod za zlatnu kantu od mene.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
donCorleone1892
-
Kontakt:
Postao/la donCorleone1892 » 04 jul 2014, 01:44
the scouser je napisao/la:gaston je napisao/la:Neko da posalje 0.10 na wwinu ?? da iskoristim ovaj jedan dan sto ne postim xd
stipu se klade nećeš ništa dobiti ja ti kažem, džabe ćeš uložiti tih 0,10

-
gaston
-
Kontakt:
the scouser je napisao/la:gaston je napisao/la:Neko da posalje 0.10 na wwinu ?? da iskoristim ovaj jedan dan sto ne postim xd
I šta sad
@corleone htio sam to 0.10 jer prođe svjetsko a ja ne odigra ni jedan tiket.Ramazan krenu, postim svaki dan, i eto sad iskrslo jedan dan da nmg postiti i zato sam i rekao "da iskoristim", al eto zlatna kanta je moja

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.