I ja pratim taj portal jer prate i dosta drugih medija. Samo uzmi u obzir da ono sto oni pisu (ne prenose s drugih portala) je samo misljenje ili stav tog autora. Ne znaci da je nuzno istina ili da, u ovom slucaju Arsenal planira doveati Vidala.KiaKaha je napisao/la:Bleacherreport(ili tako nesto) su novine tj.portal na kojima sam to zapazio,pa me iznenadilo.Ali ipak su i oni na kraju clanka,valjda siti svoje lafine,dali anketu"Na koga bi radije vi potrosili novac".
Doduse mi imamo pare za obojico,al tesko da ce Wenger za 2 igraca dat 100 miliona eura u istom prelaznom roku.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidal je tipicni B2B igrac. Slicno Ramseyu, tako da ni on nije to rjesenje na defanzivnom veznom. Ne sumnjam da moze odigrati, ali da li bi to bio Vidal kao do sad? Sumnjam.
Celik!3,2,2.
Vidal u reprezentaciji igrao iza napadaca, u klubu sa Pogbom ispred Pirla kao BtB vezni. Njegove glavne osobine su trcanje, tehnika i borbenost. Nije zadnji vezni, niti ce biti, grijeh je takvog igraca ograniciti na odbranu, a najveci uticaj ima u napadu. Mada i Arteta je dosao kao ofanzivni vezni pa sad igra nazad.
U svakom slucaju od ovoga po meni nema nista, pa tako nema ni smisla raspravljati o njemu.
U svakom slucaju od ovoga po meni nema nista, pa tako nema ni smisla raspravljati o njemu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Upravu si,@keno94...Tek sad vidim da su 90% vijesti,na fazon clanaka i domena ŠBBKBB...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Cesto im se desi da jedan autor napise jedan clanak o nekom igracu i nahvali ga, te napise kako bi bio odlicno pojacanje za klub i da ga moraju pokusati dovesti. Vec sljedeceg dana, neki drugi autor pise kako je taj isti igrac teski prosjek i da ga klub ni slucajno ne treba dovoditi.KiaKaha je napisao/la:Upravu si,@keno94...Tek sad vidim da su 90% vijesti,na fazon clanaka i domena ŠBBKBB...
U sustini samo iznose svoje misljenje i tako ga i treba uzimati. Bude zanimljivih clanaka.
Vise mi se svidjao tvoj prosli avatar...keno94 je napisao/la:Cesto im se desi da jedan autor napise jedan clanak o nekom igracu i nahvali ga, te napise kako bi bio odlicno pojacanje za klub i da ga moraju pokusati dovesti. Vec sljedeceg dana, neki drugi autor pise kako je taj isti igrac teski prosjek i da ga klub ni slucajno ne treba dovoditi.KiaKaha je napisao/la:Upravu si,@keno94...Tek sad vidim da su 90% vijesti,na fazon clanaka i domena ŠBBKBB...
U sustini samo iznose svoje misljenje i tako ga i treba uzimati. Bude zanimljivih clanaka.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako u ekipi ima dva btb igraca, zadnji vezni i nije potreban.
Spominjao se jedno vrijeme Zaldua kao pojacanje za desni bek, igrac koji se slabo spominje ali igrac koji je na mene ostavio najveci utisak od svih manje poznatih igraca koje sam gledao ove godine.
Spominjao se jedno vrijeme Zaldua kao pojacanje za desni bek, igrac koji se slabo spominje ali igrac koji je na mene ostavio najveci utisak od svih manje poznatih igraca koje sam gledao ove godine.
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 03 jul 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sad kad Linda zna da ima moju podrsku, odlucio sam da pomognem bratu Canu. Malo podrske u ovim mubarek danima njemu puno znaci.
-
- Kontakt:
Zalosno je ako voajer kupi debuchya pored Auriera i Colemana,ali eto ostaje mi nada da cemo se na ostalim pozicijama adekvatno pojacati !
Legenda Arsenala Tony Adams je rekao Arsenu Wengeru da treba pojacati odbranu i preporucio mu je Erica Diera.
Tim sa ostrva je poslao ponudu od 7 miliona i cekaju odgovor iz Lisabona.
moguća zamjena za vermaelena

Tim sa ostrva je poslao ponudu od 7 miliona i cekaju odgovor iz Lisabona.

-
- Kontakt:
Ovaj Debuchy nije nista bolji od Sagne,cak je u nekim segmentima i slabiji !
Kakav god da je izgleda da smo ga doveliarminarsenal je napisao/la:Ovaj Debuchy nije nista bolji od Sagne,cak je u nekim segmentima i slabiji !
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
El Mundo Depurtivo tvrdi da smo poslali £23.8m,odnosno €30mil za Khediru.
Ako je ovo tacno,i Real ne prihvati,mislim da se treba okrenuti solucijama drugim,jer je besmisleno davati vise od gore navedene cijene.
Ako je ovo tacno,i Real ne prihvati,mislim da se treba okrenuti solucijama drugim,jer je besmisleno davati vise od gore navedene cijene.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
sta ce vam debuchy kada imate WC Jenkinsona 

jel te dostaa buraz, idi se prosipaj po NBA temamaBABADZO je napisao/la:sta ce vam debuchy kada imate WC Jenkinsona
ma tamo je pokazao kompetentnost...sad je ovde došao da se dokazuje xd xdVGS je napisao/la: jel te dostaa buraz, idi se prosipaj po NBA temama
A.F.C. Bournemouth!

dok Wenger daje izjave o SP-u i igra nogometa na plaži ništa od naslova i pojačanja i ove sezone, a i naš stručni tim se ne iskazuje... ja bih nakon finala FA Cup-a odmah sutradan sjeo sa svim skautima i sastavio listu od igrača koje će se ciljati u transfer roku, i koja cijena je max za kojeg igrača, milja tam-vam (tipa, za zadnjeg veznog, hoću Khediru, max cijena 30 mil eura dajem za njega... a drugi na listi je Schneiderlin, za njega max 20 milja..) ... al kod Arsenala očito to ne postoji već se kupuje na ho-ruk... i neko cjenkanje ako je to istinito za Alexisa (ako je zbog dugova od starih transfera razumijem
)...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.