calcio je napisao/la:Johan Cruyff za donjevakufske jutarnje novine: Bosna je daleko bolja od moje generacije iz 1978 ali im treba pravi strucnjak na klupi. Mislim da bi Kemal Hafizovic mogao dobro pozloziti ekipu, treba mu dati sansu.

calcio je napisao/la:Johan Cruyff za donjevakufske jutarnje novine: Bosna je daleko bolja od moje generacije iz 1978 ali im treba pravi strucnjak na klupi. Mislim da bi Kemal Hafizovic mogao dobro pozloziti ekipu, treba mu dati sansu.
Nece on ali ovi iz saveze su neprednidarker10 je napisao/la:Ebo vas facebook.Safet jos utakmice gleda na kasetama,nece to on vidit.
Pa ovi iz saveza ocito hoce da on ostane.Jedina nada nam je da Pape sam ode.drummer je napisao/la:Nece on ali ovi iz saveze su neprednidarker10 je napisao/la:Ebo vas facebook.Safet jos utakmice gleda na kasetama,nece to on vidit.
darker10 je napisao/la:Ebo vas facebook.Safet jos utakmice gleda na kasetama,nece to on vidit.
Kmeee, doslo je do provalecalcio je napisao/la:Zayeb'o se Johan, sigurno je mislio na 1974darker10 je napisao/la:Cruyff nije igrao 78ecalcio je napisao/la:Johan Cruyff za donjevakufske jutarnje novine: Bosna je daleko bolja od moje generacije iz 1978 ali im treba pravi strucnjak na klupi. Mislim da bi Kemal Hafizovic mogao dobro pozloziti ekipu, treba mu dati sansu.
DonCorleone je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ajmo ljudi širite i zovite prijatelje :
https://www.facebook.com/SafeteOdlazi
Nisam druze, moram da prelistam da vidim prvo o cemu se radicalcio je napisao/la:@Corleone, pusti to nego jesi li lajko stranicu?
Ima ih 11 do sad, taman mogu napraviti alternativnu reprezentaciju.
Imamo vec reprezentaciju beskucnika, sad mozemo dobiti i reprezentaciju nezadovoljnih forumskih strucnjaka.
Moj ti je prijedlog da opucas glavom od zid i sve će biti uredu kad se probudis.drummer je napisao/la:Cini mi se da je dogorjelo do nokata.
Svi oni koji vole reprezentaciju i koji su svjesni kakva je prevara od trenera i od covjeka Safet Susic moraju reagovat svim sredstvima dok ne bude kasno.
Mailovima,telefonima,fejsbuk grupama,svim mogucim sredstvima.Djavo je odnio šalu.
najbolje je tako kao ti , šuti i gledaj kako nas idiot naopako vodi ..da nije imao lude sreće u Slovačkoj mi prvenstva ne bi ni vidjeli ..i tad je taktički totalno promašio utakmicu ..haryxs je napisao/la:Moj ti je prijedlog da opucas glavom od zid i sve će biti uredu kad se probudis.drummer je napisao/la:Cini mi se da je dogorjelo do nokata.
Svi oni koji vole reprezentaciju i koji su svjesni kakva je prevara od trenera i od covjeka Safet Susic moraju reagovat svim sredstvima dok ne bude kasno.
Mailovima,telefonima,fejsbuk grupama,svim mogucim sredstvima.Djavo je odnio šalu.
Besposlicari
Bolić, Baljić, Salihamidžić, Barbarez, Hibić, Konjić, Varešanović, Katana? Zaista ekipa za remizirati sa Farskim otocimaDukeOfWellington je napisao/la:Gdje ćeš to poredit', on je raspolagao sa za klasu lošijom ekipom.Head je napisao/la:Stavite statistiku Hadzibegica kad je vodio repku.
A sta trebam ispisati 50 stranica kako je Pape profulio taktiku? Da je usla ona is offsajda ili ona od stative, ubi me ako bi iko spomenuo beka...mostar_mo je napisao/la:najbolje je tako kao ti , šuti i gledaj kako nas idiot naopako vodi ..da nije imao lude sreće u Slovačkoj mi prvenstva ne bi ni vidjeli ..i tad je taktički totalno promašio utakmicu ..haryxs je napisao/la:Moj ti je prijedlog da opucas glavom od zid i sve će biti uredu kad se probudis.drummer je napisao/la:Cini mi se da je dogorjelo do nokata.
Besposlicari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.