NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7aprildomemoj

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 jul 2014, 19:25

GracanicaAA je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Da ne mozgate previse o kojem golmanu se radi , u pitanju je Mirza. Provjereno znam da je prije par dana bio u Gracanici na razgovoru sa nacelnikom i da je 99% on novi golman Bratstva ! :D
Javlja mi lik da ga je u Ponedeljak vidio gore u carsiji sto je :cool: , znaci mozemo sad uc u PL vise. ABD....
Pa ako će golman davat golove onda se slažem ;) i prošle sezone smo imali Mitrovića i Prljaču koji su ekstra golmani za ovu Šaban ligu :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jul 2014, 19:28

Nece davat golove al nece ih ni primat :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 jul 2014, 19:31

Pa i prošlu sezonu za 30 utakmica samo 29 golova, to nije u prosjeku ni jedan gol po utakmici :D ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jul 2014, 19:35

7aprildomemoj je napisao/la:Pa i prošlu sezonu za 30 utakmica samo 29 golova, to nije u prosjeku ni jedan gol po utakmici :D ;)
Prosle sezone Jedinstvo primilo samo 10 golova, a Mirza 8 , i jos drzi onaj rekord... Nek ga sledece godine kod nas i srusi a imamo hiljadu put bolju odbranu nego sto su oni imali prosle sezone ;) :D

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 03 jul 2014, 19:51

definitivno MIRZA HAMZABEGOVIĆ novi golman bratstva...............

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jul 2014, 19:58

7april je napisao/la:definitivno MIRZA HAMZABEGOVIĆ novi golman bratstva...............
Sta otkrivas odma ?? pssst :shh: :shh:
Cekaj nedelju pa tek onda.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 jul 2014, 20:03

Da makar hoće napravit tribinu iza gola kod TPA, to ne bi bilo puno para a stadion bi dobio puno ljepši izgled. Obavezno napravit svečanu VIP ložu i bolje uslove za snimatelje.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jul 2014, 20:06

7aprildomemoj je napisao/la:Da makar hoće napravit tribinu iza gola kod TPA, to ne bi bilo puno para a stadion bi dobio puno ljepši izgled. Obavezno napravit svečanu VIP ložu i bolje uslove za snimatelje.
Da..Obavezno VIP lozu..po meni je da se nekako napravi gore di su one izbaceni balkoni da se nekako tu napravi..Tako sam ja mislio gore..Bio bi ljepsi pogled :D
Po meni i da se naprave dole svlacionice ispod trebina.Govorili su prije mozda 2-3 godine...da ce uradit ali nista...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 jul 2014, 20:19

Zoom088 je napisao/la:Jogunčić vam se sigurno nije nudio ;).
Znam to jer sam dobro upućen u situaciju s njim, a jučer je finalizirao dogovor sa niželigašem, ekipom NK Svatovac iz Poljica koji će se ove godine boriti za ulazak u Drugu ligu FBiH - Sjever ;).
Nije valjda da oni mogu toliko dobro da plate pa da Joge ide u prvu kantonalnu?! :roll:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jul 2014, 22:58

Eto da utvrdimo Mirza novi golma :D Jos sad da Riki potpise :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jul 2014, 22:59

cesc4 je napisao/la:Eto da utvrdimo Mirza novi golma :D Jos sad da Riki potpise :D
Uhhhh jos kad Riki potpise, ma de beton cemo biti...... :crazy: :crazy: :crazy:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 03 jul 2014, 23:13

Dobra vijest za golmana,al dovoditi igrače bez trenera :roll: nije pametno.Trener treba upozati ekipu i obavijestit upravu kakvi igrači mu trebaju i na kojim pozicijama a ne da STALJIN ispunjava svoje želje.Ko je RIKI C E S C 4 :?:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jul 2014, 23:23

BLUTUD je napisao/la:Dobra vijest za golmana,al dovoditi igrače bez trenera :roll: nije pametno.Trener treba upozati ekipu i obavijestit upravu kakvi igrači mu trebaju i na kojim pozicijama a ne da STALJIN ispunjava svoje želje.Ko je RIKI C E S C 4 :?:
Trener je doveden , trener je sa strane samo se ne izlazi u javnost sa imenom do nedelje to je ono sto je meni receno. A to ko je riki dobices u pp jer jos nije sve dogovoreno pa da ne bude sranja :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 jul 2014, 01:38

Znaci trener je mrak :njanjanja:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 jul 2014, 01:57

cesc4 je napisao/la:Eto da utvrdimo Mirza novi golma :D Jos sad da Riki potpise :D
Da nije Rijad Pljevljak :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

street
Kontakt:

Post Postao/la street » 04 jul 2014, 03:50

GracanicaAA je napisao/la:Znaci trener je mrak :njanjanja:
Trener jos nije poznat...Nudi se dosta trenera pa tako da jos nije nista zvanicno..... Da vas obradujem : u Nk Bratstvo je stigoa Jaranovic iz Radnickog....... Treba da doce neki momak iz Austrije sa naseg podrucja..... Toliko za sad.... :D :D :D :D :D :D .. aBd ulazimo ove godine DEFINITIVNO....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 jul 2014, 09:38

Bihac96@ jeste Rijad u pitanju ali i dalje nije sigurno jel potpisuje il ne :pray:

Street ma to ko je trener se vjerovatno nece znati do subote il nedelje iako sam ja imo info da ce brko danas to dogovorit al vidicemo.....Uglavnom dovode se dobri igraci i sa ovakom ekipom i ja da budem trener uci cemo u PL ;)

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 04 jul 2014, 09:42

Lijepo to ide iznenadjujuce ako je je 100% tacno:Hamzabegovic,Pljevljak,Jaranovic,Karadjuz i spominje se jos imena po meni tamam pojacanja na ovu ekipu koju imamo,samo da se dovede kakav ozbiljni trener da to sve ukopi lijepo i da se proba nesto napravit ove godine,bit ce promjena i u sastavu:

HAMZABEGOVIC

SALKIC ŠUŠA KADIC PANTIC

MOUSA OMEROVIC JAHIC DELIC

PLJEVLJAK SMAJLOVIC

Samo pogledajte nasu zadnju liniju,ubjedljivo najjaca odbrana lige koja moze igrati u bilo kojo ekipi premier lige,a vezni red ima dobrog izbora uz ove nabrojane imamo konacno izbora u veznom redu,opet smo tanki u napadu

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 jul 2014, 09:48

ado78 je napisao/la:Lijepo to ide iznenadjujuce ako je je 100% tacno:Hamzabegovic,Pljevljak,Jaranovic,Karadjuz i spominje se jos imena po meni tamam pojacanja na ovu ekipu koju imamo,samo da se dovede kakav ozbiljni trener da to sve ukopi lijepo i da se proba nesto napravit ove godine,bit ce promjena i u sastavu:

HAMZABEGOVIC

SALKIC ŠUŠA KADIC PANTIC

MOUSA OMEROVIC JAHIC DELIC

PLJEVLJAK SMAJLOVIC

Samo pogledajte nasu zadnju liniju,ubjedljivo najjaca odbrana lige koja moze igrati u bilo kojo ekipi premier lige,a vezni red ima dobrog izbora uz ove nabrojane imamo konacno izbora u veznom redu,opet smo tanki u napadu
Drug nemoj da se uvrijedis al nisi nikako dobro poslozio taktiku , nekim igracima si i pozicije pogrijesio... Prema ovome u slucaju da dodu Jaranovic i Pljevljak i naravno opet dosta zavisi ko ce bit trener i koju formaciju ce forsirat al to bi trebalo izgleda ovako nekako sa fondom igraca koji trenutno imamo + pojacanja Hamzabegovic (vec dosao) i Jaranovic Pljevljak (u slucaju da dodu) a bice jos pojacanja vjerovatno al ovako bi trebalo izgleda sa pomenutim trojcem.

Hamzabegovic
Salkic Susa Kadic Pantic

Moussa Kadric Omerovic Pljevljak

Jaranovic Smajlovic

Iako opet ce se postavljat pitanje tih u 21 igraca itd itd .... Al imaju ljudi koji uzimaju lovu za to i pustimo njih nek odlucuju , ja se nadam samo kvalitetnom treneru i kvalitetnim pojacanjima tj da niko nema osigurano mjesto u prvoj postavi ! :rol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 jul 2014, 10:10

Ja Pljevljak igra sredu.Ovako po meni nece mozda vise bit mjeta za Juniore ?? :?:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 16 gostiju.