RIP

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nista novo, poznato kako se tamo rokaju utokama, represija nad navijacima je da te Bog sacuva. Stvarno je steta sto ne mogu to iskontrolisat sve i eto sta se desi mora jedan mlad zivot da bude ugasen, jbg neka mu je laka crna zemlja.Devil je napisao/la:U Sao Paolo se potukli navijaci Sao Paola i ne znam jos kojeg kluba,i jedan navijac smrtno stradao a 17 ih povredjeno.![]()
RIP
brate trenutno je tiho, al za par sedmica je leeds-millwall, biti ce tu svastaAlen Škoro je napisao/la:Steve-o,imali kakvih desavanja trenutno na Otoku?
Jesi ono ti rekao da ides na Elland Road?steve-o je napisao/la:brate trenutno je tiho, al za par sedmica je leeds-millwall, biti ce tu svastaAlen Škoro je napisao/la:Steve-o,imali kakvih desavanja trenutno na Otoku?
da, napisat cu o svim utiscima na klupskoj temi..Devil je napisao/la:Jesi ono ti rekao da ides na Elland Road?steve-o je napisao/la:brate trenutno je tiho, al za par sedmica je leeds-millwall, biti ce tu svastaAlen Škoro je napisao/la:Steve-o,imali kakvih desavanja trenutno na Otoku?
Devil je napisao/la:@Dubrava mozes li mi postaviti ako nadjes onaj klip kada ste igrali protiv Deportiva u Kupu Uefa pre nekoliko godina sa onom pesmom ja mislim da se zove Moja Dalmacijo.Extra pesma trazio sam je nekidan po YT ali nisam je mogao naci a znam da ima gledao sam je nekad.
Pa pogresno sam se izrazio, to si upravu, mislio sam na firm, al PSV uz Ajax i Feynoord, najaci tim u Holandiji.steve-o je napisao/la:den haag i nema bas neke navijace^^, uvijek su bili poznati po tome sto su imali jak firm, a i tu su danas "tanki" moze se reci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.