FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emirati
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirati » 03 jul 2014, 18:26

to je naš stadion :facepalm:

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 03 jul 2014, 18:27

:clap: :rol: :tokralju:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 03 jul 2014, 18:27

Colorado je napisao/la:
tribalhardcore je napisao/la:
Colorado je napisao/la: smjesan si decko , sto ne napravite taj prigradski , sto igrate na NAŠEM stadionu :lol: Imal jeftinin naOčAra :lol: :lol: ;)
Boga mi ja ne znam cime se ti lupas i sta koristis ali evo na pravdi Boga ti kazem veceras me potrazi poslije tekme dat cu ti pare da odes nekom dobrom psihijatru i da obides nekog dobrog doktora.ostavi mi broj u PM ja te zovem da ti dam pare za lijecenje
covjece jesi ti ok sa svojim mozdanim vijugama ? ? ?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_%2 ... 87_Hase%22" onclick="window.open(this.href);return false;
i pazi sad ovo :
Vlasnik:Općina Centar
Operator:Centar za sport i rekreaciju
Korisnici
FK Sarajevo

a na tom kako ti kazes prigradskom dovoljno je da se svake godine stavi 1 stolica on je opet u vlasnistvu kluba dok vi niste vlasnik ni jednog stadiona :guz: :guz: :guz: :guz:
Mani se forumaskih fazona fol poslije tekme ha hu , zbrisat ces glavom bez obzira , zato nemoj pisat nikakve gluposti. STADION KOŠEVO je napravljen radi FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO I to je naš stadion i mi ga koristimo , a to je druga stvar sto se vi tjesite da imate neki cumez neuslovni od stadiona koji jedva zadovoljava uslove igranja u premier fildzan BH ligi , zato tišu mišu . I ti i otac ti i dedo i ostali od kad znate za FKS znate da igramo na Koševu i da je to NAŠ stadion , a vi se samo mozete slikati sa kojekakvim kvazi argumentima od kojih vi ama bas nemate nista samo pokusaj stvaranja nekog komplexa al sta drugo ocekivati od vas kad i jeste komplexasi. ;) ;) Nemam se namjeru sa vama raspravljati vise , a volio bi da vas nakantaju sa sto vecom razlikom . :cool: :wave:
Sto jedes **** kad je burek marka ? Kosevo je sine napravljeno 1947 godine, a vi ste u to vrijeme bili pod nazivom Torpedo i niste mogli ni primirisati Kosevu. To sto je stadion napravljen, napravljen je da bude u sluzbi grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine kao clanice bivse nam drzave. Sarajevu je dodjeljen stadion samo na koristenje. Ista stvar ti je i u Milanu, sa istoimenim klubovima Milan i Fc Internazzionale. Zapitaj se sto Milan hoce da gradi svoj stadion ?

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 18:29

Colorado je napisao/la:
tribalhardcore je napisao/la:
Colorado je napisao/la: smjesan si decko , sto ne napravite taj prigradski , sto igrate na NAŠEM stadionu :lol: Imal jeftinin naOčAra :lol: :lol: ;)
Boga mi ja ne znam cime se ti lupas i sta koristis ali evo na pravdi Boga ti kazem veceras me potrazi poslije tekme dat cu ti pare da odes nekom dobrom psihijatru i da obides nekog dobrog doktora.ostavi mi broj u PM ja te zovem da ti dam pare za lijecenje
covjece jesi ti ok sa svojim mozdanim vijugama ? ? ?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_%2 ... 87_Hase%22" onclick="window.open(this.href);return false;
i pazi sad ovo :
Vlasnik:Općina Centar
Operator:Centar za sport i rekreaciju
Korisnici
FK Sarajevo

a na tom kako ti kazes prigradskom dovoljno je da se svake godine stavi 1 stolica on je opet u vlasnistvu kluba dok vi niste vlasnik ni jednog stadiona :guz: :guz: :guz: :guz:
Mani se forumaskih fazona fol poslije tekme ha hu , zbrisat ces glavom bez obzira , zato nemoj pisat nikakve gluposti. STADION KOŠEVO je napravljen radi FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO I to je naš stadion i mi ga koristimo , a to je druga stvar sto se vi tjesite da imate neki cumez neuslovni od stadiona koji jedva zadovoljava uslove igranja u premier fildzan BH ligi , zato tišu mišu . I ti i otac ti i dedo i ostali od kad znate za FKS znate da igramo na Koševu i da je to NAŠ stadion , a vi se samo mozete slikati sa kojekakvim kvazi argumentima od kojih vi ama bas nemate nista samo pokusaj stvaranja nekog komplexa al sta drugo ocekivati od vas kad i jeste komplexasi. ;) ;) Nemam se namjeru sa vama raspravljati vise , a volio bi da vas nakantaju sa sto vecom razlikom . :cool: :wave:
bravoo :D :D :crazy: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 jul 2014, 18:33

Ni smajlijem ni riječima se ne može opisat neukost i neumnost dotičnog colorada, naklon do poda kumašine :tokralju:

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 jul 2014, 18:34

emirati je napisao/la:to je naš stadion :facepalm:
:clap: :tokralju: :urnebes: , to kralju, idolu, legendo :urnebes:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jul 2014, 18:36

Stadion je napravljen radi FK Sarajevo.

A nesto se prica po carsiji da je neka olimpijada bila u Sarajevu, ova starija raja valjda prodaje maglu omladini.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 jul 2014, 18:38

Dugo se nisam javio na ovu temu. Nisam imao potrebe. Adžem novi trener. Par igrača otišlo, par došlo. Nisam pogledao pripremne utakmice Istra, Velež. Nisam išao na treninge, tako da nisam želio špekulisati ili iznositi neko viđenje "naćoravo".

Večeras je tekma i kada svojim očima vidim onda ću nešto i napisati. O igri, postavci, formaciji, uigranosti, prinovama itd...itd... Nadam se najboljem i svaka pobjeda bez primljenog gola bi me zodovoljila. Nadam se ipak, 2-3 razlike za nas.

Poruka navijačima. Svi koji su u mogućnosti - pravac Hadison Park, a kada ga spomenuh, da odgovorim i ovom @Coloradu. Željo je dvije titule prvaka osvojio na Gradskom olimpijskom stadionu Koševo 1972. i 1998. godine. To je pola od ukupnog broja titula Sarajeva koje svoje utakmice igra na tom stadionu. Željo je drugi najveći uspjeh u Evropi ostvario na Gradskom stadionu Koševo 1/4 finala KUPa UEFA protiv slavnog Ferencvaroša i bez obzira što na tom stadionu, uglavnom, igra Sarajevo ni to mu nije pomoglo da ostvari bolje rezultate protiv Želje, a broj odigranih utakmica na Koševu je daleko veći nego na Grbavici.

Večeras pokoriti Lovćen i osvetiti komšije za sramno ispadanje od ekipe Zeta iz sela Golubovci.

Utisci nakon utakmice. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2014, 18:46

Sarajevo je vlasnik Koševa koliko je Željo vlasnik Allianz Arene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 jul 2014, 18:49

Saurman je napisao/la:Sarajevo je vlasnik Koševa koliko je Željo vlasnik Allianz Arene.
Ma kako bolan nisu vlasnici, pa znale su ih i zakljucane kapije docekati ;) pa u Hrasnicu na trening :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 03 jul 2014, 18:51

Saurman je napisao/la:Sarajevo je vlasnik Koševa koliko je Željo vlasnik Allianz Arene.
Željo je vlasnik Allianz Arene,al nije na papiru,i taj stadion je pravljen samo za Želju,a Koševo je stadion Sarajeva al nije na papiru i taj stadion je pravljen samo zbog FKS.. :rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 03 jul 2014, 18:52

nemojte tako ipak je taj stadion zbog njih napravljen :rol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jul 2014, 18:58

Tamam krećem na tekmu, pa samo neko da mi kaže da li se prodaju karte u onom kontejneru na izlazu sa stadiona prema groblju, kod onog parkinga, tu je i Dundee blizu :D Znate na šta mislim? :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 jul 2014, 18:59

FaraonTM je napisao/la:Tamam krećem na tekmu, pa samo neko da mi kaže da li se prodaju karte u onom kontejneru na izlazu sa stadiona prema groblju, kod onog parkinga, tu je i Dundee blizu :D Znate na šta mislim? :)
trebalo da ima u svim kontejnerima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 03 jul 2014, 18:59

Ja stvarno ne razumijem ove što kukaju oko prenosa.Jasno je ko dan da svi oni neutralni van Sarajeva ostaju za uskraćeni za prenos ali za navijače ,kažem navijače je ostavljena mogućnost da ili preko moje tv ili preko Željo tv prate voljeni klub.Nema đabe ni u babe više.Aki si navijač ili i bih ili u dijaspori isprsi se za realno sitne pare,pomozi Želji na kraju krajeva i ne kukaj nad zlom sudbinom.
Bar po izjavama pušu neki novi vjetrovi.Treba podržati te momke na svaki način.I naravno večeras bez navijačkih "gluposti"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 jul 2014, 18:59

Raja sretno nam :clap: :clap:
Željeznicar za život cijeli !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jul 2014, 19:01

fedeltafrotta je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Tamam krećem na tekmu, pa samo neko da mi kaže da li se prodaju karte u onom kontejneru na izlazu sa stadiona prema groblju, kod onog parkinga, tu je i Dundee blizu :D Znate na šta mislim? :)
trebalo da ima u svim kontejnerima
Hvala jaro
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jul 2014, 19:02

reks je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem ove što kukaju oko prenosa.Jasno je ko dan da svi oni neutralni van Sarajeva ostaju za uskraćeni za prenos ali za navijače ,kažem navijače je ostavljena mogućnost da ili preko moje tv ili preko Željo tv prate voljeni klub.Nema đabe ni u babe više.Aki si navijač ili i bih ili u dijaspori isprsi se za realno sitne pare,pomozi Želji na kraju krajeva i ne kukaj nad zlom sudbinom.
Bar po izjavama pušu neki novi vjetrovi.Treba podržati te momke na svaki način.I naravno večeras bez navijačkih "gluposti"
Kako god da okrenes veceras ce plafon biti 7.000, radni dan je, ramazn, termin škakljiv, jedino sto je vrijeme perfektno, ali opet neko nece da ode na utakmicu nego da izadje u setnju, u grad ...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 jul 2014, 19:04

reks je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem ove što kukaju oko prenosa.Jasno je ko dan da svi oni neutralni van Sarajeva ostaju za uskraćeni za prenos ali za navijače ,kažem navijače je ostavljena mogućnost da ili preko moje tv ili preko Željo tv prate voljeni klub.Nema đabe ni u babe više.Aki si navijač ili i bih ili u dijaspori isprsi se za realno sitne pare,pomozi Želji na kraju krajeva i ne kukaj nad zlom sudbinom.
Hajd mi objasni posto sam laik kako mogu gledati utakmicu preko ZeljoTV, tj. gdje da uplatim te sitne pare i jesam li onda osiguran dobrim streamom?
Btw. Nemam CreditCard
010 ISN'T JUST A CODE

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 jul 2014, 19:05

imaš care na zvaničnoj stranici na FB sve objašnjeno

http://www.zeljo.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, MrkiMedo, N3R3D, Taree i 42 gosta.