Ajde Kairaaaaaaaat
Astana po kvoti 1.90 vodi 4:1 a mrtvi Kairat po kvoti 1.55 0:0 igra sa Kukesiem

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Meni oci iskoce kad vidim dangerous attack na bet365Evolution87 je napisao/la:neko link za litex
Ovo sigurno lekcija o pustanju sad? navikan igrac a igra polufinale Wimbledona..strahota..EmirSioux89 je napisao/la:Dimitrov navikan igrač ništa više, Novak mu drzi lekcije o tenisu
Po meni navikan igrač i to dosta, vidit cemo sta ce biti u nastavku njegove karijere.Mislio sam da ce Nole nastavit da igra meč onako kako je i krenuo i izgubio je ritam, gdje bi Grigoru bio kraj.jasko_juve je napisao/la:Ovo sigurno lekcija o pustanju sad? navikan igrac a igra polufinale Wimbledona..strahota..EmirSioux89 je napisao/la:Dimitrov navikan igrač ništa više, Novak mu drzi lekcije o tenisu
ista stvar, pridružujem se brzom, došao je i taj dan,na žalost nismo se oprostili na lijep način pogocima ali šta se može...gonzales je napisao/la:Od danas pa donecu pisati na forumu,,
Pozdravlja vas GONZALES i sve najbolje
Sto ode ?zgmiky je napisao/la:ista stvar, pridružujem se brzom, došao je i taj dan,na žalost nismo se oprostili na lijep način pogocima ali šta se može...gonzales je napisao/la:Od danas pa donecu pisati na forumu,,
Pozdravlja vas GONZALES i sve najbolje
ljudi dragi lijepi vam pozdrav, puno sreće sa listićima, ugodno ljeto, odmor šta već kome i živjeli mi!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.