NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
34 stupnja je temperatura,pise tako na Uefinoj stranici
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Moze se ovo uzeti mada 0-0 nije los rezultat. Ovi ce se sada jos vise otvoriti a Siroki sigurno ima brzinu sa Zakaricem i Coricem da zaprijeti kontranapadima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- ASD
- Kontakt:
Sta je bilo tom Bilobrku pa je izgubio mjesto standardnog u klubu?Kevin je napisao/la:ma ko zna koliko je stupnjeva dolje![]()
široki očito igra disciplirano i čeka svoju šansu..
prvo poluvrijeme loše od obje ekipe, spor ritam utakmice..
Vratar Antonio Soldo se razbolio malo prije utakmice i to je razlog zašto je Bilobrk na vratima Širokog Brijega
- BurningLegion
- Kontakt:
To ti se zove igra na rezultat, umrtvljivanje protivnika. Najbitnije ne izgubiti, na Pecari potpuno druga prica.emirati je napisao/la:ma siroki nema nikakvu igru. povukli su se svi nazad, brane se ko ceceni, a ovi ne mogu probiti nikako. sa ovom igrom ispadaju jer ce jednu crnjo zabiti u dvije tekme.Suki46 je napisao/la:0-0 je jako zeznut rezultat . Najbolje bi bilo 1 gol da se zabije i to je to , posto ovi nisu neki aman zaman jaki . Ako 0-0 bude valja kuci ne primiti nijedan gol , a ako primis moras 2 hvatati. Zar nije pisalo da Soldo brani ?
Previse kikseva na pocetku prosle sezone...ASD je napisao/la:Sta je bilo tom Bilobrku pa je izgubio mjesto standardnog u klubu?Kevin je napisao/la:ma ko zna koliko je stupnjeva dolje![]()
široki očito igra disciplirano i čeka svoju šansu..
prvo poluvrijeme loše od obje ekipe, spor ritam utakmice..
Vratar Antonio Soldo se razbolio malo prije utakmice i to je razlog zašto je Bilobrk na vratima Širokog Brijega
HRHB
HRHB
Moze neko sastav napisat, zanima me 19 i 14 ne znam ko su i stperi isto ???
- BurningLegion
- Kontakt:
19 peko, 14 landeka, lastro i brekalo stoperi.
to se zove nemoc, kad ne mozes napasti i zabiti gol, zatvori se pa sta bog da. a kad se otvorite u sirokom ovi ce vam dvicu sloziti, to je znaci poenta igre na rezultat ?BurningLegion je napisao/la:To ti se zove igra na rezultat, umrtvljivanje protivnika. Najbitnije ne izgubiti, na Pecari potpuno druga prica.emirati je napisao/la:ma siroki nema nikakvu igru. povukli su se svi nazad, brane se ko ceceni, a ovi ne mogu probiti nikako. sa ovom igrom ispadaju jer ce jednu crnjo zabiti u dvije tekme.Suki46 je napisao/la:0-0 je jako zeznut rezultat . Najbolje bi bilo 1 gol da se zabije i to je to , posto ovi nisu neki aman zaman jaki . Ako 0-0 bude valja kuci ne primiti nijedan gol , a ako primis moras 2 hvatati. Zar nije pisalo da Soldo brani ?
- BurningLegion
- Kontakt:
Ja, dobro si.
pocelo je,ajmoooooooooooooooooooo,dajte taj gol
HRHB
HRHB
krenuo je siroki uzet ce ovo
- ASD
- Kontakt:
Dobar centarsut, da je malo visociji igrac bio umjesto Wagnera mogao je biti gol.
peko treba vani,sta se desilo ovom momku u lokomotivu je jednu godinu jeo sve pred sobom
amaterska ekipa koja je zrela da primi 3 komada ubit cete ih u uzvratu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BurningLegion
- Kontakt:
Uff, Peharu..*
Dobro je Mate otegni,ajd taj gol vise,dobro igramo skroz u drugom poluvremenu
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Bravo

Wagnerrrrrrrrrrrrrrrrrr oceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
toooooooooooooooooooooooooooooooo
toooooooooooooooooooooooooooooooo
HRHB
HRHB