NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ajde susjedi,zabijte taj gol za miran uzvrat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
opasan ovaj crnac kod azera
-
- Kontakt:
mozete ih pobjediti, nisu nesto domacini
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ljepse siroki stoji na terenu
moze se ovdje do boda/ova, aj siroki 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
ko se ovo povrijedio ?
sve im vojnici oko terena
ajde širokiiiii
sve im vojnici oko terena

ajde širokiiiii
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Markovic se povrijedio...fedeltafrotta je napisao/la:ko se ovo povrijedio ?
sve im vojnici oko terena![]()
ajde širokiiiii
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
Jao ovog simulanta, dirnuo ga Zakara nije, al kad je vidio da ce lopta do njega u opasnu kontru, samo leze na pod. 

Losa Gabala. Samo da se ne izgubi, kuci mi ovo dobijamo.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
kako ce ih pobjediti ne mogu centra proci?fedeltafrotta je napisao/la:mozete ih pobjediti, nisu nesto domacini
Jooj Wagi sto je ne doda Zakaricu...
Dobro je,samo nek nastave ovako i u drugom
Dobro je,samo nek nastave ovako i u drugom
HRHB
HRHB
los i siroki i ova gabala
nije poluprilike bilo prvo poluvrijeme
nije poluprilike bilo prvo poluvrijeme
Sudija najbolji pojedinac utakmice.
U sirokom ona 8 ce robije zaradit kako je krenuo
Lik je imao par startova za sake ali et pusta sudija malo grublju igru.
Sto se tice Qabale i Sirokog,ni jedan tim nije nista posebno pokazao osim par pokusaja proigravanja u prazno sto je golman lagano kupio.Dobar rezultat za Siroki i nadam se da ce u drugom poluvremenu odigrat ovako disciplinovano pa ako se ukaze kakva kontra dobro i jest.Sve u svemu rezultat je aktivan i puno srece u nastavku meca.
p.s.navijaci qabale
Skripari su za njih Delije 
U sirokom ona 8 ce robije zaradit kako je krenuo

Sto se tice Qabale i Sirokog,ni jedan tim nije nista posebno pokazao osim par pokusaja proigravanja u prazno sto je golman lagano kupio.Dobar rezultat za Siroki i nadam se da ce u drugom poluvremenu odigrat ovako disciplinovano pa ako se ukaze kakva kontra dobro i jest.Sve u svemu rezultat je aktivan i puno srece u nastavku meca.
p.s.navijaci qabale

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
0-0 je jako zeznut rezultat . Najbolje bi bilo 1 gol da se zabije i to je to , posto ovi nisu neki aman zaman jaki . Ako 0-0 bude valja kuci ne primiti nijedan gol , a ako primis moras 2 hvatati. Zar nije pisalo da Soldo brani ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Slavko Brekalo mi se jako svidja kao stoper mislim da bi mogao biti novi Toni Sunjic ako ode vani i nastavi se razvijati u bolju ligu pa da repka dobije jos jednog stopera kao sto smo dobili sa Tonijem. Zakaric takodjer, ali Zakaric izgleda skroz nespreman nekako....
Zayebo Musa Uefu haha,pisalo je...Suki46 je napisao/la:0-0 je jako zeznut rezultat . Najbolje bi bilo 1 gol da se zabije i to je to , posto ovi nisu neki aman zaman jaki . Ako 0-0 bude valja kuci ne primiti nijedan gol , a ako primis moras 2 hvatati. Zar nije pisalo da Soldo brani ?
HRHB
HRHB
ma ko zna koliko je stupnjeva dolje
široki očito igra disciplirano i čeka svoju šansu..
prvo poluvrijeme loše od obje ekipe, spor ritam utakmice..

Vratar Antonio Soldo se razbolio malo prije utakmice i to je razlog zašto je Bilobrk na vratima Širokog Brijega
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ma siroki nema nikakvu igru. povukli su se svi nazad, brane se ko ceceni, a ovi ne mogu probiti nikako. sa ovom igrom ispadaju jer ce jednu crnjo zabiti u dvije tekme.Suki46 je napisao/la:0-0 je jako zeznut rezultat . Najbolje bi bilo 1 gol da se zabije i to je to , posto ovi nisu neki aman zaman jaki . Ako 0-0 bude valja kuci ne primiti nijedan gol , a ako primis moras 2 hvatati. Zar nije pisalo da Soldo brani ?
I ja imam osjecaj da je temperatura nesnosljiva za igrati.Kevin je napisao/la:ma ko zna koliko je stupnjeva dolje![]()
Vratar Antonio Soldo se razbolio malo prije utakmice i to je razlog zašto je Bilobrk na vratima Širokog Brijega
Nekako mi igraci izgledaju uspavano
p.s.hvala za link strema.Radi kao sat

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Meni se skroz svidja, imao je los onaj jedan pas al defanzivno beton, volim ovakve igrace i u ovoj formaciji su veoma vazni. Jedna kontra Zakarica i to je to, sretno u drugom poluvremenuAndroid je napisao/la:Mate Pehar zvani sikiradimitrijevic je napisao/la:Ravnopravni ste ako ne i opasniji.Ovaj osmica je los kod vas,nas De Jong,zna samo dobro udariti po nogama
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, IMResurrected, LondonBlues, supervizor i 50 gostiju.