FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije to problem, vec je problem sto dosta raje nema MOJA TV, a i nisu iz Sarajeva.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Consigliere
- Kontakt:
Upravo! I koji je ovo fazon da snimak krece na pola utakmice!? I to radi snimka neke sugave opere koja nikog ne zanima?storm_raider je napisao/la:Nije to problem, vec je problem sto dosta raje nema MOJA TV, a i nisu iz Sarajeva.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Boga mi ja ne znam cime se ti lupas i sta koristis ali evo na pravdi Boga ti kazem veceras me potrazi poslije tekme dat cu ti pare da odes nekom dobrom psihijatru i da obides nekog dobrog doktora.ostavi mi broj u PM ja te zovem da ti dam pare za lijecenjeColorado je napisao/la: smjesan si decko , sto ne napravite taj prigradski , sto igrate na NAŠEM stadionuImal jeftinin naOčAra
![]()
![]()
covjece jesi ti ok sa svojim mozdanim vijugama ? ? ?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_%2 ... 87_Hase%22" onclick="window.open(this.href);return false;
i pazi sad ovo :
Vlasnik:Općina Centar
Operator:Centar za sport i rekreaciju
Korisnici
FK Sarajevo
a na tom kako ti kazes prigradskom dovoljno je da se svake godine stavi 1 stolica on je opet u vlasnistvu kluba dok vi niste vlasnik ni jednog stadiona

ps jesu stigli crnogorski navijaci

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
ekipa koja je igrala protiv plzena: hodzic, selimovic, kerla, yani, adil, svraka, bucan, tomic, colic, skaljic, jamak. Kvesa bio povrijeden, dado bio na klupi, stanic pod suspenzijom mislim, sve u svemu ova ekipa je dosta na okupu, nije bilo velikih rokada tako da ce sve biti dobro aBd veceras. 3:0 ja zadovoljan.
nije hodžić počeo u plzenu, ušao je s klupe. počeo je hasanović i povrijedio se u 20. minuti, ušao dado umjesto njega.
na kosevu.
-
- Kontakt:
jel moze neko za nas koji nismo u mogucnosti pratiti vecerasnju tekmu postaviti link sa moja tv,na bht-u sam vidio bice snimak u 22:20,ali nije to to tad,hajdeee molim vas neko taj link veceras neka sredi
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
sretno momcima veceras, samo hrabro , pa sta bude
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
i na koševu je ušao s klupe.
- zubanovic89
- Kontakt:
Uslov od BH Telecoma, da mogu naplatit gledanje utakmiceConsigliere je napisao/la:Upravo! I koji je ovo fazon da snimak krece na pola utakmice!? I to radi snimka neke sugave opere koja nikog ne zanima?storm_raider je napisao/la:Nije to problem, vec je problem sto dosta raje nema MOJA TV, a i nisu iz Sarajeva.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
bit ce streamova veceras ako Bog da
,obavjestim vas

yebo te stream.. ko hoce da gleda fino moze uplatiti 8 eura na Zeljo TV da malo zaradi i klub.. ako ste u BiH imate Moja TV i naravno Kosevoxinxee je napisao/la:bit ce streamova veceras ako Bog da,obavjestim vas
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Sretno Zeljo veceras,nadam se da ce se u prvom susretu napraviti kakva takva prednost da se ne mora pod pritiskom ici u Crnu Goru.
p.s.neko je spominjao snimak tekme na BHT,jel to istina i oko koliko sati bi to trebalo biti'
p.s.neko je spominjao snimak tekme na BHT,jel to istina i oko koliko sati bi to trebalo biti'
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Metalurg vodi u gostima, vec je vrlo vjerovatno s kim igramo drugo pretkolo ako prodjemo.
Naprijed Plavi!
Naprijed Plavi!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
očekivano
Boga mi ja ne znam cime se ti lupas i sta koristis ali evo na pravdi Boga ti kazem veceras me potrazi poslije tekme dat cu ti pare da odes nekom dobrom psihijatru i da obides nekog dobrog doktora.ostavi mi broj u PM ja te zovem da ti dam pare za lijecenjetribalhardcore je napisao/la:Colorado je napisao/la: smjesan si decko , sto ne napravite taj prigradski , sto igrate na NAŠEM stadionuImal jeftinin naOčAra
![]()
![]()
covjece jesi ti ok sa svojim mozdanim vijugama ? ? ?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_%2 ... 87_Hase%22" onclick="window.open(this.href);return false;
i pazi sad ovo :
Vlasnik:Općina Centar
Operator:Centar za sport i rekreaciju
Korisnici
FK Sarajevo
a na tom kako ti kazes prigradskom dovoljno je da se svake godine stavi 1 stolica on je opet u vlasnistvu kluba dok vi niste vlasnik ni jednog stadiona

Mani se forumaskih fazona fol poslije tekme ha hu , zbrisat ces glavom bez obzira , zato nemoj pisat nikakve gluposti. STADION KOŠEVO je napravljen radi FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO I to je naš stadion i mi ga koristimo , a to je druga stvar sto se vi tjesite da imate neki cumez neuslovni od stadiona koji jedva zadovoljava uslove igranja u premier fildzan BH ligi , zato tišu mišu . I ti i otac ti i dedo i ostali od kad znate za FKS znate da igramo na Koševu i da je to NAŠ stadion , a vi se samo mozete slikati sa kojekakvim kvazi argumentima od kojih vi ama bas nemate nista samo pokusaj stvaranja nekog komplexa al sta drugo ocekivati od vas kad i jeste komplexasi.

kosevo napravljeno radi fk.sarajeva.