Je bo im Bec i Austrija mater sa cijelim orkestromAYAN je napisao/la:I fakat opet ukakiše sa prenosom... ´beM ti državu i njenu televiziju! Koji su to bilmezi, treba im odbit od plate!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
pa vi ste divovi, igrate napadački nogoment od Abdulaha. Nismo mi baš tako glupa ekipa, ipak smo mi evropske utakmice prethodnih godina igrali s prvacima svojih država, imamo rutinu, a igrački kadar skoro pa isti..Rule_hz je napisao/la:Boga mi druze nemoj tako optimista biti vidio si zetu na kosevu kako smo ih razvalili jedan prekid jedan udarac u okvir i to je to bolje nulu odigrat neg primit gol jer u cg ako nisi spreman kondicijom onda te nema nigdje u svakom slucaju sretno
Ti si baš neki kao filozof, al vidim na kojem si nivou sa godinama sigurno imas iz prirode i društva peticu jer vidim da si veliki poznavaoc prirodejahija je napisao/la:U butmiru misliš, jeste imaju i konji onde bio sam nekoj dan ja tu i protiče rijeka tilava jel ono ili dobrinja, baš vam je fino ondje milina božja, a šta to nas zanima na temi najtrofejnijeg i najvećeg kluba da ti nama o tome pričaš tudeka. Ti si svakako u Coloradu kako znaš da ste tamo sad kad nisi ni bio evo ti ja dočarao to jeste prigradski stadion svakako.Colorado je napisao/la:Nek si podebljo ovo GRADSKIbagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast!![]()
![]()
Svi na Gradski stadion večeras pružimo podršku plavoj mašini da se zahukta!![]()
jbg.a ipak ne mozete igrati na prigradskom stadionu
![]()
![]()
![]()

VAŠ je koliko i NAŠ i OLIMPIKOV, i SLAVIJIN i svih drugih klubova druga je stvar što vi sve volite prisvajati, otimati itd, jer vam je to u genima, a ako može nešto u centru grada na Grbavici biti prigradsko onda sam ja vanzemaljac.Colorado je napisao/la: neko ima i prigradski kakav god da je ali je u vlasnistvu kluba a neko nima nikakav![]()
![]()
smjesan si decko , sto ne napravite taj prigradski , sto igrate na NAŠEM stadionuImal jeftinin naOčAra
![]()
![]()

U COLORADU Slabo učite o geografiji.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
jahija@
ne trudi se ne moze skontati amer
ne trudi se ne moze skontati amer
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- kenan_tm87
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ide kod halva..kenan_tm87 je napisao/la:Jasta je...DzoleZeljo je napisao/la:Rasprodan jug...

Jel se zezate sa rasprodanim jugom ili? :O
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Ljudi,imal se dje uzet zapad osim na stadionu?
Hvala.
Hvala.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma nije ba, ima jos.AsharaK je napisao/la:Jel se zezate sa rasprodanim jugom ili? :O

Ja sam uzeo kod trznice svoju, za Grbavicu ne znam ali nece se prodavati jos dugo. A na kraju krajeva moze se kupiti i na Kosevu, samo lagano.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zezamo se...AsharaK je napisao/la:Jel se zezate sa rasprodanim jugom ili? :O
Nego meni reci covjek kada sam uzimao da ide pravo dobro, a to je bilo danas oko 13.00h!
Pa sada vidi...

-
- Kontakt:
Ma bice karti na Hadisonu sta se sikirate
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
do 6h se prodaju na ferhadiji.Rooney88 je napisao/la:Ma nije ba, ima jos.AsharaK je napisao/la:Jel se zezate sa rasprodanim jugom ili? :O![]()
Ja sam uzeo kod trznice svoju, za Grbavicu ne znam ali nece se prodavati jos dugo. A na kraju krajeva moze se kupiti i na Kosevu, samo lagano.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li biti kakva koreografija danas?
Mislim, hoce li policija dopustiti bilo sta osim salova?
EDIT: I da, posto ce raja iz Crne Gore vjrovatno biti zakinuti za prenos, vjerovatno cemo i mi u uzvratu, ili neko zna nesto vise o ovome?
Mislim, hoce li policija dopustiti bilo sta osim salova?
EDIT: I da, posto ce raja iz Crne Gore vjrovatno biti zakinuti za prenos, vjerovatno cemo i mi u uzvratu, ili neko zna nesto vise o ovome?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 jul 2014, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nema koreografije i nista nije rasprodano,pa ne igramo sa Malagom.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Juce polufinale prvenstva u Tuzli za pionire.
Ovaj mali vam je dobar igrac fizicki jaci i bolji igrac od svih ostalih, moglo bi biti nesto od njega.(11-ka)

Ovaj mali vam je dobar igrac fizicki jaci i bolji igrac od svih ostalih, moglo bi biti nesto od njega.(11-ka)

- storm_raider
- Kontakt:
Do pola 6!emirati je napisao/la:do 6h se prodaju na ferhadiji.Rooney88 je napisao/la:Ma nije ba, ima jos.AsharaK je napisao/la:Jel se zezate sa rasprodanim jugom ili? :O![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
- zeljo4life
- Kontakt:
dimitrijevic je napisao/la:Nema koreografije i nista nije rasprodano,pa ne igramo sa Malagom.

Amare hvala ti...
- zubanovic89
- Kontakt:
Eto vi garant plaćate pretplatu pa se ko fol imate pravo ljutitKEC je napisao/la:Je bo im Bec i Austrija mater sa cijelim orkestromAYAN je napisao/la:I fakat opet ukakiše sa prenosom... ´beM ti državu i njenu televiziju! Koji su to bilmezi, treba im odbit od plate!

Bujurm koševo, ko ne može 2 marke na MOJA TV. Sad čekam da neko kaže: "Znaš li ti kolliko je 2 marke u današnjem vremenu"
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NazorUso, voltron30 i 25 gostiju.