NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Znal ko sta u vezi trenera?
-
- Moderator
- Kontakt:
Ipak nista od Mitra
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mitar-lu ... nte/134751" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mitar-lu ... nte/134751" onclick="window.open(this.href);return false;
Mitar otpao iz kombinacija znaci.... Ajde nema veze , Keno Karaduz se vraca izgleda 

www.nkbratstvogracanica.com
Znaci Mitar nista,Vojvodic nista ostaje vjerovatno Muslimovic nema ko drugi da bude,Šteta da se nema sretstava da se dovede kakav ozbiljni trener a vidim po ovome da su finansije u pitanju,ovo je dobra stvar za Karadjuza ako se vrati neka ima nase djece,sva ta djeca odu negdje ali opet se vrate svom Bratstvu a kad se sjetim izbora i kampanje u gradu bio sam prisutan kad njegov otac blati citav klub i naravno Dasu ali eto ja bi licno kao navijac volio vidjet Karadjuza u Bratstvu solidan igrac koji moze pomoci dosta ovoj ekipi a uz to mlad i opet kazem nije sigurno a volio bi da se vrati,volio bi da se vrati i Terzic pa da se proba nametnuti da igra standardno ovako 2-3 godine luta po raznim klubovima,kad bi to uspjeli vratit imali bi Omervica,Šušu,Kadica,Karadjuza,Mrkovica,Husejnovica,Poturalica,Šišicai itd.cesc4 je napisao/la:Mitar otpao iz kombinacija znaci.... Ajde nema veze , Keno Karaduz se vraca izgleda
Sve sto cu reci je da pik i dalje nije pao na Muslimovica. Mitar ostao u Derventi a Vojvodic nije bio u planu uprave trener se trazi i ne mora znacit da ce bit sa TK. Licno ja bi volio Odovica na klupi Bratstva ali u naredna 2 ili 3 dana ce sve biti jasno.
90% novi golman dolazi sto je branio proslu sezonu za Sasnki Most,,,valjda je taj branio i za Jedinstvo
Malo si pomjesao , prosle sezone je branio za Jedinstvo a prije toga u Podgrmecustreet je napisao/la:90% novi golman dolazi sto je branio proslu sezonu za Sasnki Most,,,valjda je taj branio i za Jedinstvo

Ma to je to
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja znam da znam sve
,ako se ispostavi da nezz nista 

Da se tu ne radi o Alminu Abdihodžiću, on je prošle polusezone bio u Podgrmeču a bio je i u Jedinstvustreet je napisao/la:90% novi golman dolazi sto je branio proslu sezonu za Sasnki Most,,,valjda je taj branio i za Jedinstvo
Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk
Ja kolko sam upucen uprava je pregovarala sa Mirzom eh sad ko ce ga znati , ipak sve ce se sigurno znat za 3 4 dana jer je prozivka za vikendsony_91 je napisao/la:Da se tu ne radi o Alminu Abdihodžiću, on je prošle polusezone bio u Podgrmeču a bio je i u Jedinstvustreet je napisao/la:90% novi golman dolazi sto je branio proslu sezonu za Sasnki Most,,,valjda je taj branio i za Jedinstvo
Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk

-
- Moderator
- Kontakt:
mozda se vrati nama jos jedan stari igrac 

Joj al mi ide na kitu ono kao svi sve znaju,imaju informacije,blizu su brkatog gada al neće da iznose u javnost
FUJJJ
Bolje nemoj ništa pisat nego "Ja znam ko će bit trener al neću da kažem"

Adnan Kaltak je prosle sezone isto branio u Podgrmecu a prije par sezona i u Jedinstvu, mozda vam je i on u opciji.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- 7aprildomemoj
Jel to onaj golman što je prošle sezone primio 10 golova od nas?
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ne znam jel u toj utakmici on branio7aprildomemoj je napisao/la:Jel to onaj golman što je prošle sezone primio 10 golova od nas?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hamzabegovic 100% novi golman bratstva sto je odlican potez uprave,dogovara se sa nekim igracima to e sigurno ni odlzaka nece biti toliko,nude se neki igraci sto su prije bili u bratstvu prije 5 i vise godina (joguncic,cejvanovic,smajic i jos mnogi) vidili ovdje ima para pa da im je se sad ovdje uvaliti,po meni ako uprava angazuje koga od ovih igraca bit ce cisti promasaj jer ti ljudi su debelo u godinama,umjesto koga da igra smajic npr umjesto omerovica(smjesno),cejvanovic umjesto malog salkica(smjesno) joguncic umjesto (šuše i kadica) smjesno skroz,nama treba dobar i iskusan napadac imamo mi solidnu veznu liniju i odlicnu zadnju liniju zato sto ljudi igraju dugo zajedno,treneri se spominju od muslimovica,odovica,vojvodica,grbesica itd po meni najbolja rijesenja od ovih vojvodic ili odovic
Jogunčić vam se sigurno nije nudio
.
Znam to jer sam dobro upućen u situaciju s njim, a jučer je finalizirao dogovor sa niželigašem, ekipom NK Svatovac iz Poljica koji će se ove godine boriti za ulazak u Drugu ligu FBiH - Sjever
.

Znam to jer sam dobro upućen u situaciju s njim, a jučer je finalizirao dogovor sa niželigašem, ekipom NK Svatovac iz Poljica koji će se ove godine boriti za ulazak u Drugu ligu FBiH - Sjever

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Da ne mozgate previse o kojem golmanu se radi , u pitanju je Mirza. Provjereno znam da je prije par dana bio u Gracanici na razgovoru sa nacelnikom i da je 99% on novi golman Bratstva ! 

-
- Moderator
- Kontakt:
Javlja mi lik da ga je u Ponedeljak vidio gore u carsiji sto jecesc4 je napisao/la:Da ne mozgate previse o kojem golmanu se radi , u pitanju je Mirza. Provjereno znam da je prije par dana bio u Gracanici na razgovoru sa nacelnikom i da je 99% on novi golman Bratstva !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.