Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ne valja im Kajkut al je zato valjao Melunovic
.

Kako poredis dvije stvari koje nemaju dodirnih tacaka. Kazem da trenutno nijedan igrac Slobode nema mjesto medju 23 igraca Sarajeva pa eto i taj Kajkut ako vam dodje. Covjek bi bio treci izbor pored Bilbije i Velkoskog tako da nema mjesta.Zodiac je napisao/la:Ne valja im Kajkut al je zato valjao Melunovic.
Inace, Melunovic je kloc ali ipak igrao premijer ligu dok su neki igrali derbije sa Podgrmecom.
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Razvezali o Kajkutu a lik jos nije ni potpisao nego prenio neki portal koji vode dva bravara. Evo sto loze ove sarajlije nego sto se primaju ovi tuzlaci. Pa ce se opet izofirat ko s JFH. Dok ne potpise ne glupirajte se
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Al pazi koga boli qrac dal bi on imao mjesta u Sa ili ne,koji god se igrac poveze sa Slobodom pojavi se neko da nam kaze da je los,nekvalitetan i da ne bi bio ni u rezervama na Kosevu,ok znamo svi da imate para i da mozete dovoditi nesto bolje igrace nego ostali,naucite se ponasati u skladu s tim a ne omalovazavati ostale .
pa ti si rekao da Tan neće keširati, nego napraviti klub od vas, isto što i Husić želi s nama .. i Husić se bazirati na mlade igrače, ne bi li se isti prodali i zaradile se pare .. sad to što Husić neće napraviti trening kompleks kao Tan, ne znači da to u suštini nije manje-više isto .. nećemo eto reći identičnorammstein je napisao/la:mislim da nije isti plan tana i azmira, ali imaju dodirne tacke
lično bih uzeo Pirića ispred Bandovića, no svakom njegovorammstein je napisao/la:sto se tice pirica, istina je sto sam napisao, a da je Bolji golman od bandovica, tesko.. on je ippak za golmane jos DIJETEa mi ne zelimo ugovore na godinu za golmana... golman koji ce doci umjesto bandovica ce potpisati na 3 godine minimalno.... koliko je potpisao Pirić?

rammstein je napisao/la:sto sse tice sadikovica i JFH ja sma samo naveo koliko su neki ovdje pisali o tome kako ce pasti titula i sl. pa onda psovali sadikovica i sve ostalo... i nemoj poricati da nije bilo tako
što se tiče JFH, to je bilo sve, samo ne priča, jer su vođeni pregovori i održani sastanci, u Los Angelesu i Londonu .. u međuvremenu je izgleda iznio neke svoje dodatne zahtjeve, što nismo mogli ispoštovati i Husić je lijepo rekao iz Brazila, nisam optimista da će doći, pošteno .. znaju se prioriteti, vraćanje dugova .. što se tiče ambicija da je on došao, pa malo je iluzorno vjerovat' da bi on došao vodit' klub koji će biti u sredini tabele, a možda i nije, ko zna .. sigurno da bih i ja tada očekivao borbu za plasman u evropska takmičenja
Sadiković se psovao iz razloga jer je smrad, jer je pobjegao iz Slobode i još nekih drugih stvari, a ne jer je loš kao trener .. on je kao trener po meni jedan od boljih u BiH i ako stavimo na stranu neke druge stvari, a gledamo isključivo njega kao trenera, ja sam zadovoljan
činjenica je da ćete vi osvojit' titulu, možda i duplu krunu, al' nebitno .. ja niti jednog trenutka nisam ismijao Tana, vašu ekipu, itd .. i za mene ste prvi favorit' i sigurni osvajač PL, a možda i kupa, vidjeti ćemorammstein je napisao/la:Dakle, jashsvatam sta si ti htio da kazes, ja samo kazem da je nerealno da pricamo sta ce biti na kraju prvenstva... to nikone zna
sva moja poenta je da ste postali arogantni dolaskom Tana, omalovažavate neke druge igrače jer ste sad u mogućnost' dovest' Velkoskog, Stojčeva, itd .. a prije Tana biste takve igrače rado dočekali u svom klubu, a ni Tana neće biti za sva vremena, tako da, uživajte dok traje, što želim i nama dok je Azmira Husića
Ponasamo se onako kako nam se ponasa, moze nam se.Zodiac je napisao/la:Al pazi koga boli qrac dal bi on imao mjesta u Sa ili ne,koji god se igrac poveze sa Slobodom pojavi se neko da nam kaze da je los,nekvalitetan i da ne bi bio ni u rezervama na Kosevu,ok znamo svi da imate para i da mozete dovoditi nesto bolje igrace nego ostali,naucite se ponasati u skladu s tim a ne omalovazavati ostale .

1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
Rece navijac kluba koji ima 1 titulu u skoro 20 godina od rata... 

FORZA ZELJO
Dobro šefuga kako ti kažeš 

eto, o ovome ja pričam .. koliko arogancije Bože, a do prije par godina, igrači im na viršlama preživljavali .. eto, sad će me neko napast' jer sam spomenuo viršle i eto nove raspraveHead je napisao/la:Ponasamo se onako kako nam se ponasa, moze nam se.

Haman im i rok istek'o!Chinaglia je napisao/la:a do prije par godina, igrači im na viršlama preživljavali .. eto, sad će me neko napast' jer sam spomenuo viršle i eto nove rasprave

Head je napisao/la:Ponasamo se onako kako nam se ponasa, moze nam se.Zodiac je napisao/la:Al pazi koga boli qrac dal bi on imao mjesta u Sa ili ne,koji god se igrac poveze sa Slobodom pojavi se neko da nam kaze da je los,nekvalitetan i da ne bi bio ni u rezervama na Kosevu,ok znamo svi da imate para i da mozete dovoditi nesto bolje igrace nego ostali,naucite se ponasati u skladu s tim a ne omalovazavati ostale .
A kad dobijete po pichci, a !!. Džabe vam svi igrači . .
Ima stvarno ovdje svega...
Neki pojedini nasi navijaci (pitari) stvarno nema smisla... vi ko da ste zaboravili aferu "virsli" koja i nije tako davno bila...
Bez obzira na sve, meni je drago da se sloboda vratila jer realno tu joj je i mjesto...
Neka analiza... tesko da ce sloboda imati sanse za evropu ove sezone, ali nikad ne reci nikad.. kazem tesko jer pored sirokog, zrinjskog, veleza, zelje, olimpika i sarajeva koji su barem koplje iznad ostalih tesko jer su samo 4 mjesta..
Ali ukoliko bi doveli Bekica, Kajkuta i Torlaka, to je jedna sasvim solidna ekipa za PL usudit cu se reci top 7, koja nece strahovati od ispadanja...To su po meni odlicni temelji za narednu sezonu i napad na evropu..
P.S. da je vise azmira, ne bi bili jedna od najgorih liga evrope....
Neki pojedini nasi navijaci (pitari) stvarno nema smisla... vi ko da ste zaboravili aferu "virsli" koja i nije tako davno bila...
Bez obzira na sve, meni je drago da se sloboda vratila jer realno tu joj je i mjesto...
Neka analiza... tesko da ce sloboda imati sanse za evropu ove sezone, ali nikad ne reci nikad.. kazem tesko jer pored sirokog, zrinjskog, veleza, zelje, olimpika i sarajeva koji su barem koplje iznad ostalih tesko jer su samo 4 mjesta..
Ali ukoliko bi doveli Bekica, Kajkuta i Torlaka, to je jedna sasvim solidna ekipa za PL usudit cu se reci top 7, koja nece strahovati od ispadanja...To su po meni odlicni temelji za narednu sezonu i napad na evropu..
P.S. da je vise azmira, ne bi bili jedna od najgorih liga evrope....
Od koga ba.Tuzlak04 je napisao/la:Head je napisao/la:Ponasamo se onako kako nam se ponasa, moze nam se.Zodiac je napisao/la:Al pazi koga boli qrac dal bi on imao mjesta u Sa ili ne,koji god se igrac poveze sa Slobodom pojavi se neko da nam kaze da je los,nekvalitetan i da ne bi bio ni u rezervama na Kosevu,ok znamo svi da imate para i da mozete dovoditi nesto bolje igrace nego ostali,naucite se ponasati u skladu s tim a ne omalovazavati ostale .
A kad dobijete po pichci, a !!. Džabe vam svi igrači . .

1946
@EXIT
nadam se da i misliš to što si napisao, u tom slučaju imaš moj respect
nadam se da i misliš to što si napisao, u tom slučaju imaš moj respect

al vidis kad pominjes tu aferu, zaboravljas jednu stvar, da su navijaci ne kazem bas ovi sto ovdje pisu, al oni koji su u BP i HZ izgurali i borili da se FK Sarajevo postavi na zdrave temelje, mislim prvi sam ja na zemlji i nikad ne ponizavam druge niti imam namjeru jer znam sta smo mi prosli, al bas iz tog razloga moras razumjeti prije svega nase navijace koji mozda i jesu malo u visini, al su se za to i borili... i nismo mi krivi sto je kod nas dosla lova a kod durigh ne, nije za to kriv ni glavni grad, ni papa, islamska zajednica niko, samo navijaci zato i jesmo tu gdje jesmo...ko je kriv drugim da ne uzimam sad primjere sto nece da se kutarisu svakakvih likova iz svojih uprava i postave klub gdje treba !!Chinaglia je napisao/la:eto, o ovome ja pričam .. koliko arogancije Bože, a do prije par godina, igrači im na viršlama preživljavali .. eto, sad će me neko napast' jer sam spomenuo viršle i eto nove raspraveHead je napisao/la:Ponasamo se onako kako nam se ponasa, moze nam se.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
@Head
Momčino, vjerujem da si ti još maloljetan ili jedva punoljetan, jer ne bi ovakve dječije nebuloze prosipao. Vidjet ćemo mi svi opravdanost vaših igrača jer je teren jedino mjerilo. I prošle godine ste se kurchili, pa vam svinjski pokupi titulu
.
Momčino, vjerujem da si ti još maloljetan ili jedva punoljetan, jer ne bi ovakve dječije nebuloze prosipao. Vidjet ćemo mi svi opravdanost vaših igrača jer je teren jedino mjerilo. I prošle godine ste se kurchili, pa vam svinjski pokupi titulu

Alo ba, zna li neko je li ukinuta zabrana gostujućih navijača ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ma ne vjerujem da ce uspjeti dovesti sve... Prije Kajkuta nego Bekica. Evo vidim na njihovoj temi spominju i Mesanovica. Znaci po njihovim pricama to su Torlak, Mesanovic, Kajkut, Bekic. Ako dovedu 2 od ova 4 oni su na konju. Ali eto sacekajmo pa cemo vidjeti.
Ne treba ni omalovazavati Slobodu, a ni oni se ne trebaju previse dizati. Ipak ova njihova ekipa je sastavljena najvise od igraca koji su igrali Prvu ligu FBIH. Kako ce ici to u PL BiH vidjecemo.
Sve u svemu bice interesantnije prvenstvo sigurno. Samo da hoce ovu mrtvu zabranu gostovanja ukinuti...
Ne treba ni omalovazavati Slobodu, a ni oni se ne trebaju previse dizati. Ipak ova njihova ekipa je sastavljena najvise od igraca koji su igrali Prvu ligu FBIH. Kako ce ici to u PL BiH vidjecemo.
Sve u svemu bice interesantnije prvenstvo sigurno. Samo da hoce ovu mrtvu zabranu gostovanja ukinuti...
ebiga moze Zrinjski, al pitanje je mozetel' vi.Tuzlak04 je napisao/la:@Head
Momčino, vjerujem da si ti još maloljetan ili jedva punoljetan, jer ne bi ovakve dječije nebuloze prosipao. Vidjet ćemo mi svi opravdanost vaših igrača jer je teren jedino mjerilo. I prošle godine ste se kurchili, pa vam svinjski pokupi titulu.

1946
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nama ne gine ispadanje ili u najboljem slucaju borba za opstanak..ne vidjo da iko od nas spomenu titulu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.