A nije nam krivo nego nam je žao!SiggySinatra je napisao/la:Jel vam krivo?gavran je napisao/la:Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
frajer je fukara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A nije nam krivo nego nam je žao!SiggySinatra je napisao/la:Jel vam krivo?gavran je napisao/la:Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
frajer je fukara
Lijepo je sanjatRule_hz je napisao/la:samo nemojte kroz par kola neg rezultata da psujete na tribini i tjerate igracekud ne igramo sa vama u prvih par kola a ne zadnje da vam pokazemo kako krste milos igraju
i zamislite onda treba vam pobjeda za opstanak u drustvu najboljih a zadnje protiv nas igrate
frajer nije to rekaoHead je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
ojHead je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.
Head je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.
Znaci samo reci ime.fukarezv je napisao/la:ojHead je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti garantujes dosta stvari, a nemas pecata, kada dobijes pecat onda garantujHead je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.
Chinaglia je povukao paralelu da Kajkut i Bekić, koji su dobrodošli vjerujem u sve klubove u BiH (a svojevremeno i u Sarajevo), se ismijavaju od strane navijača Sarajeva jer sada mogu dovesti Velkoskog i Stojčeva.Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
Head je napisao/la:Sta baratis time SBBKBB, eto vi bi se dovodili u kontakt sa Kajkutom da nemate Husica?
A nije bilo Tana pa su u Sarajevu igrali igraci kao sto su Husejinovic,Jahovic,Kojasevic...
I da molite da vam dodje Bosnjak a frajer nije pros'o probu u Sarajevu kad mu je konkurencija bio Keno Handzic,Vucina i Bajrektarevic.
to za kajkuta si u pravu, i mi smo ga prizivali u sarajevo prije dolaska TanaChinaglia je napisao/la:@rammstein
što se Kajkuta tiče, nisam napisao nigdje da je bolji od Velkoskog, nego sam na sarkastičan način pokušao prikazati koliko dižete njega, a spuštate Kajkuta, za koga biste guzice dali da vam dođe, a da nemate Tana, slažeš li se?
to što je plan Tana, pa to je plan i Azmira, u čemu je problem? problem je tome što je ovaj bogatiji od Azmira, šta li?
što se tiče Pirića, priča je bila da neće u Slobodu i da želi igrati samo u Sarajevu, a on ipak dođe u Slobodu .. da l' je pregovarao s vama ili ne, ne znam, nije ni bitno, bitno je tu gdje jeste .. a ne znam kako je bolje imati Bandovića od Pirića, kad će ovaj nedvojbeno biti bolji golman od Bandovića i uz to ulazi u vaše kriterije, kao i naše, dakle, može se zaradit' na njemu
kad smo kod Torlaka, za ambicije Slobode, tj. stabilizaciju ove sezone, on bi bio dobar i mi navijači Slobode se slažemo, moram reći da je neko od vaših navijača došao i napisao da bi bio korektno pojačanje i da bi nam pomogao .. a bilo je i onih koji odmah spomenu Sarajevo, kao, nije dobar za Sarajevo .. nebitno je li ili nije, otkud Sarajevo odmah u priči? tema je Sloboda i Torlak kao njeno moguće pojačanje .. i tako za svakog igrača koji se spominje kao pojačanje, odmah je priča, Sarajevo ima bolje .. pa šta? opet, otkud Sarajevo u priči .. nas ne zanima Sarajevo, niti komentarišemo vaša pojačanja
Sadiković je bolji trener od JFH, al' svi smo željeli vidjeti JFH jer je to veliko ime, odmah eto publike, eto sponzora recimo, itd .. dakle, da me ne shvatite pogrešno, volio bih i ja JFH, a ne Sadikovića, al' ako gledamo isključivo trenerske kvalitete, onda ipak Sadiković .. JFH bi bio marketinški trik
na kraju, sretno i vama ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.