Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2014, 14:02

SiggySinatra je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva. :wtf:

frajer je fukara
Jel vam krivo?
A nije nam krivo nego nam je žao!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SiggySinatra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SiggySinatra » 03 jul 2014, 14:05

Pa i treba da vam bude zao, necete jos dugo biti "centar svijeta" :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 14:05

:urnebes:
1946

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 03 jul 2014, 14:06

@chianglia

Torlak iz Sarajeva i Torlak iz Olimpika su dva potpuno razlicita igraca. Covjek odradjuje posao samo da obije platu. Mozda mu fale navijaci koje Olimpik nema da dobije malo volje za igru. I jel on zaista presao kod vas ili je to jos jedna prica na nivou Dzimija?

Kajkut, odlican igrac, u kakvom je stanju vidjećemo. Govoriti za Velkoskog da je bezveze igrač je da kažem glupo, u 17 nastupa 10 golova i 4 asistencije. Mozes li mi dati statistiku Kajkuta za zadnju sezonu u Celiku.

Stojčev
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

Amer Bekic je dobar igrac ali i drugaciji igrac od Stojceva, ali mislim da je Milos trenutno medju 2, 3 najbolja igraa Lige.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 14:06

samo nemojte kroz par kola neg rezultata da psujete na tribini i tjerate igrace ;) kud ne igramo sa vama u prvih par kola a ne zadnje da vam pokazemo kako krste milos igraju :lol: i zamislite onda treba vam pobjeda za opstanak u drustvu najboljih a zadnje protiv nas igrate :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jul 2014, 14:07

Ja ipak mislim da je Zeljo opet kupio pojedine utakmice za ovu sezonu, opet nisu platili racun za vodu ali utakmice su kupljene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 03 jul 2014, 14:08

Rule_hz je napisao/la:samo nemojte kroz par kola neg rezultata da psujete na tribini i tjerate igrace ;) kud ne igramo sa vama u prvih par kola a ne zadnje da vam pokazemo kako krste milos igraju :lol: i zamislite onda treba vam pobjeda za opstanak u drustvu najboljih a zadnje protiv nas igrate :lol:
Lijepo je sanjat

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 14:09

Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva. :wtf:
frajer nije to rekao ;) frajer je samo rekao da su Kajkut i Almir Bekić kvalitetni igrači, pogotovo ovaj prvi i da biste ga i vi voljeli vidjeti kod vas, da vam nije Tana, nemojte da se lažemo .. problem je u tome što vi sad imate pare i možete dovest' Velkoskog i Stojčeva, a ovi klubovi koji nemaju pare kao vi, njihovi igrači tipa Kajkut, Almir Bekić, Torlak, itd, nisu kvalitet, odnosno, vi iste ismijavate, što nije u redu s vaše strane

ja vas nisam ismijavao kad vas je preuzeo Tan, nego sam rekao odlična stvar i daj Bože da bude još takvih primjera u BiH! nisam bio ljubomoran, niti šta, a i nas je sunce ogrijalo, kad je došao Azmir Husić, pa umjesto da se podrže takvi primjeri, baca se hejt, za Tana, za Azmira, pa ti meni sad reci, šta je to ako zavist nije?!

shvatam da imate pare, da dovodite bolje igrače, logično, svi bi, al' samo nemojte da ismijavate i pljujete igrače koje biste rado dočekali u svom klubu da vam nije Tana, toliko :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 14:09

inace ne volim rasprave ali moram ti odgovoriti

Kajkut ima 30 godina, dakle vec ulazi u godine
Porediti njega sa Velkovskim koji je REPREZENTATIVAC MAKEDONIJE JE SMIJESNO...
Kajkut jeste dobar napadač za naše lige, jedan od boljih ali ponavljam vec je zagazio u tridesete
A ako vec hoces on je prije odlaska u HONG KONG prihvatio ponudu sarajeva da dodje, medjutim nasi nisu htjeli da postpisu igraca na manje od 2,5 godine... kao i sad sto one zele osim ovih starijih igraca koji se ne isplate potpisati na duze...
ponavljam Kajkut je odlican napadac, ali porediti ga sa Reprezentativcem Makedonije koji je mmlađi od njega je neumjesno :)

Torlak je dok je igrao u Sarajevu bio uvijek jedan od tri najbolja igrača... Torlak poslije sarajeva je odron od igraca, jednostavno odlazak iz sarajeva je z anjega bio tezak. Pokusao je u Iranu vratili ga, u Hrvatskoj, vratili ga.... U olimpicu nezadovoljni sa njim jer je imao tonu gresaka. Mozemo sad raspravljati do jutra o njemu ali on je od odlaska iz sarajeva odron.. mi da smo ga htjeli mogli smo ga dovesti. Stvar je sto je cilj nase ekipe imati mlade igrace na svim pozicijama... dva stopera nasa su 22 i 23 godine...

Kenan piric nije dosao u sarajevo jer mu nismo garantovali minutazu pored bandovica... to je razlog odlaska u slobodu... tamo ima zagarantvoanu jedinicu, momak je ODLICAN GOLMAN tu nema price

sto se azmira tice, svaka mu cast, neka covjek dovede slobodu i do ttitule sto se mene tice :)
Tan nije dosao ovdje da istresa milione ali je dosa da postavi zdrave temelje na kojima ce klub moci da funkcionise bez velikih ulaganja :) Tako da mozes ddo butmira otici da vidis mjesto gdje je pocela gradnja najboljeg i najveceg kkompleksa za mlade fudbalere u BiH.

Almir bekic je dobar igrac i ja ne vidim razulog da ga neko potcjenjuje... o tome nisam bas procitao da je neko nesto lose pisao ....

sretno i nemojte se dizati kao prije par sedmica pa vas ohladise dolaskom sadikovica :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 14:10

Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.
1946

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 03 jul 2014, 14:13

Head je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.
oj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 14:15

Head je napisao/la:Ja garantujem zivotom da nema igraca Slobode koji bi imao mjesto u Sarajevu medju 23 igraca.

kud ces dalje kad su im krpis i brzi najbolji igraci kao i redjepi koji ne moze meda ni u travniku :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 14:15

fukarezv je napisao/la:
oj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:
Znaci samo reci ime.
1946

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 jul 2014, 14:15

Ti garantujes dosta stvari, a nemas pecata, kada dobijes pecat onda garantuj :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 jul 2014, 14:16

Chinaglia je povukao paralelu da Kajkut i Bekić, koji su dobrodošli vjerujem u sve klubove u BiH (a svojevremeno i u Sarajevo), se ismijavaju od strane navijača Sarajeva jer sada mogu dovesti Velkoskog i Stojčeva.

Čisto infosa, nemojte me citirati jer ne učestvujem u ovim dječijim perpirkama jer kako vas ozbiljno shvatiti kada ne možete shvatiti poruku posta dužeg od dva pasusa :roll:

A posebno ne učestvujem u prepirkama sa navijačima dražeg mi kluba iz šehera :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 14:24

@rammstein

što se Kajkuta tiče, nisam napisao nigdje da je bolji od Velkoskog, nego sam na sarkastičan način pokušao prikazati koliko dižete njega, a spuštate Kajkuta, za koga biste guzice dali da vam dođe, a da nemate Tana, slažeš li se?

to što je plan Tana, pa to je plan i Azmira, u čemu je problem? problem je tome što je ovaj bogatiji od Azmira, šta li?

što se tiče Pirića, priča je bila da neće u Slobodu i da želi igrati samo u Sarajevu, a on ipak dođe u Slobodu .. da l' je pregovarao s vama ili ne, ne znam, nije ni bitno, bitno je tu gdje jeste .. a ne znam kako je bolje imati Bandovića od Pirića, kad će ovaj nedvojbeno biti bolji golman od Bandovića i uz to ulazi u vaše kriterije, kao i naše, dakle, može se zaradit' na njemu

kad smo kod Torlaka, za ambicije Slobode, tj. stabilizaciju ove sezone, on bi bio dobar i mi navijači Slobode se slažemo, moram reći da je neko od vaših navijača došao i napisao da bi bio korektno pojačanje i da bi nam pomogao .. a bilo je i onih koji odmah spomenu Sarajevo, kao, nije dobar za Sarajevo .. nebitno je li ili nije, otkud Sarajevo odmah u priči? tema je Sloboda i Torlak kao njeno moguće pojačanje .. i tako za svakog igrača koji se spominje kao pojačanje, odmah je priča, Sarajevo ima bolje .. pa šta? opet, otkud Sarajevo u priči .. nas ne zanima Sarajevo, niti komentarišemo vaša pojačanja

Sadiković je bolji trener od JFH, al' svi smo željeli vidjeti JFH jer je to veliko ime, odmah eto publike, eto sponzora recimo, itd .. dakle, da me ne shvatite pogrešno, volio bih i ja JFH, a ne Sadikovića, al' ako gledamo isključivo trenerske kvalitete, onda ipak Sadiković .. JFH bi bio marketinški trik

na kraju, sretno i vama ..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 14:28

Sta baratis time SBBKBB, eto vi bi se dovodili u kontakt sa Kajkutom da nemate Husica?

A nije bilo Tana pa su u Sarajevu igrali igraci kao sto su Husejinovic,Jahovic,Kojasevic...
I da molite da vam dodje Bosnjak a frajer nije pros'o probu u Sarajevu kad mu je konkurencija bio Keno Handzic,Vucina i Bajrektarevic. :crazy:
1946

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 jul 2014, 14:32

Head je napisao/la:Sta baratis time SBBKBB, eto vi bi se dovodili u kontakt sa Kajkutom da nemate Husica?

A nije bilo Tana pa su u Sarajevu igrali igraci kao sto su Husejinovic,Jahovic,Kojasevic...
I da molite da vam dodje Bosnjak a frajer nije pros'o probu u Sarajevu kad mu je konkurencija bio Keno Handzic,Vucina i Bajrektarevic. :crazy:

Opet vi isto. Džabe vam China piše. Troši frajer svoje vrijeme da vam objasni . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 03 jul 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 jul 2014, 14:32

Tačno je bilo dosadno bez ovih fukara na ovoj temi :urnebes:

Hajde troprstaši sa trobojkama, prošetat ćete se vi kroz ligu, hajde Slobodo
Ja te volim, volim Željo..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 14:33

Chinaglia je napisao/la:@rammstein

što se Kajkuta tiče, nisam napisao nigdje da je bolji od Velkoskog, nego sam na sarkastičan način pokušao prikazati koliko dižete njega, a spuštate Kajkuta, za koga biste guzice dali da vam dođe, a da nemate Tana, slažeš li se?

to što je plan Tana, pa to je plan i Azmira, u čemu je problem? problem je tome što je ovaj bogatiji od Azmira, šta li?

što se tiče Pirića, priča je bila da neće u Slobodu i da želi igrati samo u Sarajevu, a on ipak dođe u Slobodu .. da l' je pregovarao s vama ili ne, ne znam, nije ni bitno, bitno je tu gdje jeste .. a ne znam kako je bolje imati Bandovića od Pirića, kad će ovaj nedvojbeno biti bolji golman od Bandovića i uz to ulazi u vaše kriterije, kao i naše, dakle, može se zaradit' na njemu

kad smo kod Torlaka, za ambicije Slobode, tj. stabilizaciju ove sezone, on bi bio dobar i mi navijači Slobode se slažemo, moram reći da je neko od vaših navijača došao i napisao da bi bio korektno pojačanje i da bi nam pomogao .. a bilo je i onih koji odmah spomenu Sarajevo, kao, nije dobar za Sarajevo .. nebitno je li ili nije, otkud Sarajevo odmah u priči? tema je Sloboda i Torlak kao njeno moguće pojačanje .. i tako za svakog igrača koji se spominje kao pojačanje, odmah je priča, Sarajevo ima bolje .. pa šta? opet, otkud Sarajevo u priči .. nas ne zanima Sarajevo, niti komentarišemo vaša pojačanja

Sadiković je bolji trener od JFH, al' svi smo željeli vidjeti JFH jer je to veliko ime, odmah eto publike, eto sponzora recimo, itd .. dakle, da me ne shvatite pogrešno, volio bih i ja JFH, a ne Sadikovića, al' ako gledamo isključivo trenerske kvalitete, onda ipak Sadiković .. JFH bi bio marketinški trik

na kraju, sretno i vama ..
to za kajkuta si u pravu, i mi smo ga prizivali u sarajevo prije dolaska Tana :) 100% tacno

mislim da nije isti plan tana i azmira, ali imaju dodirne tacke

sto se tice pirica, istina je sto sam napisao, a da je Bolji golman od bandovica, tesko.. on je ippak za golmane jos DIJETE :) a mi ne zelimo ugovore na godinu za golmana... golman koji ce doci umjesto bandovica ce potpisati na 3 godine minimalno.... koliko je potpisao Pirić?

sto sse tice sadikovica i JFH ja sma samo naveo koliko su neki ovdje pisali o tome kako ce pasti titula i sl. pa onda psovali sadikovica i sve ostalo... i nemoj poricati da nije bilo tako ;)

torlak je odlican igrac za slobodu koja ima cilj sredinu tabeele, eventualno iuzlazak u evropu, za nesto vise... tesko

Dakle, jashsvatam sta si ti htio da kazes, ja samo kazem da je nerealno da pricamo sta ce biti na kraju prvenstva... to nikone zna

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.