Nek si podebljo ovo GRADSKIbagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast!![]()
![]()
Svi na Gradski stadion večeras pružimo podršku plavoj mašini da se zahukta!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek si podebljo ovo GRADSKIbagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast!![]()
![]()
Svi na Gradski stadion večeras pružimo podršku plavoj mašini da se zahukta!
Colorado je napisao/la:Nek si podebljo ovo GRADSKIbagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast!![]()
![]()
Svi na Gradski stadion večeras pružimo podršku plavoj mašini da se zahukta!![]()
jbg.a ipak ne mozete igrati na prigradskom stadionu
![]()
U butmiru misliš, jeste imaju i konji onde bio sam nekoj dan ja tu i protiče rijeka tilava jel ono ili dobrinja, baš vam je fino ondje milina božja, a šta to nas zanima na temi najtrofejnijeg i najvećeg kluba da ti nama o tome pričaš tudeka. Ti si svakako u Coloradu kako znaš da ste tamo sad kad nisi ni bio evo ti ja dočarao to jeste prigradski stadion svakako.Colorado je napisao/la:Nek si podebljo ovo GRADSKIbagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast!![]()
![]()
Svi na Gradski stadion večeras pružimo podršku plavoj mašini da se zahukta!![]()
jbg.a ipak ne mozete igrati na prigradskom stadionu
![]()
ZZtop10 je napisao/la:ali se razvedravaŽeljooooo je napisao/la:trenutno je oblačno..Fidelito je napisao/la:Kakvo je u Sarajevo vrijeme?, ocekujem dosta raje, pauza na sp, nije bilo odavno utakmica, lijepo vrijeme, evropa...
Sunce, plavo nebo.likusa je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Sa ?
Moras bas pametovatchampions1921 je napisao/la:A i necete na bazen vec na tekmu..
Jel` ima raje?fedeltafrotta je napisao/la:Vrijeme je super raja, malo do umjereno oblačno, 18 stepeni, ja sam na ciglanama, extra su uslovi... Ajmo Plaviiiiiiiiiiii
Rooney88 je napisao/la:Jel` ima raje?fedeltafrotta je napisao/la:Vrijeme je super raja, malo do umjereno oblačno, 18 stepeni, ja sam na ciglanama, extra su uslovi... Ajmo Plaviiiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.