Ja mislim da ce dado umjesto jamaka ,jedino ako se adzem ne opredjeli za jamaka zbog iskustvaAdviser je napisao/la:
Dali je ovo sastav za večeras?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim da ce dado umjesto jamaka ,jedino ako se adzem ne opredjeli za jamaka zbog iskustvaAdviser je napisao/la:
Jeste dosadni više sa tom pričom, mjesec dana nas davite! Imate li obraza? Popustite malo ... Šta se pravite budale, Amar je rekao da ćemo do ispadanja iz Evrope zadržati sve i da ćemo u Evropi igrati sa onim najboljim što imamo a poslije "kud koji mili moji". Treba vam svaki put crtati ...Hordas Doboj je napisao/la:Jok Adviseru.Veceras istrcava podmlađeni, jedan potpuno novi Željeznicar.
Adviser je napisao/la:
Ne bi rekao da ce umjesto Bogdanovica Kosoric prije da ce njih dvojica zajedno igrati bar ce probati tako, probavali su prije i Kerlu sa Bogijem ali je uvijek ispadao pa Veca uleti i to bude to. Nadam se da ce ova dvojica uklopiti zajedno imali bi odlicnu visinu na stoperiskim pozicijama...JosipBukal je napisao/la:
Umjesto Jamaka če ti igrati D.Sadiković i potpuno se slažem sa tim a ako prođemo Lovčena mislim da če umjesto Bogdanovića igrati Kosorić.
Ok, pred nama jeAdviser je napisao/la:Jeste dosadni više sa tom pričom, mjesec dana nas davite! Imate li obraza? Popustite malo ... Šta se pravite budale, Amar je rekao da ćemo do ispadanja iz Evrope zadržati sve i da ćemo u Evropi igrati sa onim najboljim što imamo a poslije "kud koji mili moji". Treba vam svaki put crtati ...Hordas Doboj je napisao/la:Jok Adviseru.Veceras istrcava podmlađeni, jedan potpuno novi Željeznicar.
Gdje če ti onda Zeljkovićpile87 je napisao/la:Ne bi rekao da ce umjesto Bogdanovica Kosoric prije da ce njih dvojica zajedno igrati bar ce probati tako, probavali su prije i Kerlu sa Bogijem ali je uvijek ispadao pa Veca uleti i to bude to. Nadam se da ce ova dvojica uklopiti zajedno imali bi odlicnu visinu na stoperiskim pozicijama...JosipBukal je napisao/la:
Umjesto Jamaka če ti igrati D.Sadiković i potpuno se slažem sa tim a ako prođemo Lovčena mislim da če umjesto Bogdanovića igrati Kosorić.
Kako sam cuo na klupu al da ne lupamo sacekajmo nek ljudu vide sta i kako...JosipBukal je napisao/la:Gdje če ti onda Zeljković
trenutno je oblačno..Fidelito je napisao/la:Kakvo je u Sarajevo vrijeme?
ali se razvedravaŽeljooooo je napisao/la:trenutno je oblačno..Fidelito je napisao/la:Kakvo je u Sarajevo vrijeme?
Al` zato s Dobrinje idu opasni oblaci.ZZtop10 je napisao/la:ali se razvedravaŽeljooooo je napisao/la:trenutno je oblačno..Fidelito je napisao/la:Kakvo je u Sarajevo vrijeme?![]()
U Konjicu je sunčano,samo se nadam da neće biti neki pljusak,ali to nije nikakvo opravdanje iz Konjica večeras dolazi puno raje.Ponesimo svi našeg Želju večeras do pobjede.PozzzZZtop10 je napisao/la:ali se razvedravaŽeljooooo je napisao/la:trenutno je oblačno..Fidelito je napisao/la:Kakvo je u Sarajevo vrijeme?, ocekujem dosta raje, pauza na sp, nije bilo odavno utakmica, lijepo vrijeme, evropa...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 9 gostiju.