Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 03 jul 2014, 02:03

Seaman je napisao/la:slika

:kafa: debuchy umjesto auriera samo
To je to Seamane. Samo sto mi nekako uvjek vise igramo sa tim jednim AMFom a ova dva u ravni. Takodje ova trojica mi se stalno mogli kruziti gore u napadu jer realno sva tri mogu da igraju i napred i lijevo i desno sto bi jos vise bunilo protivnike i bilo bi teze ih cuvati. Takodje zavisno od protivnika ako treba vise malo skoka i misica tu su Giroud, Poldi i OX, velika mogucnost u napadu!!!

Ali dzabe sve kada ce nasi sve da uprskaju za Alexisa ko da vidim. :puke:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 jul 2014, 02:14

Seaman je napisao/la:
anell je napisao/la:
let3 je napisao/la:Alexis prelazi u Arsenal za 40 milki :cool:

mislim da je to sasvim OK transfer na obostrano zadovoljstvo :thumbup:
cega funti ili eura?
eura,kakvih funti :lol: nek ga prodaju juventusu za 20 mil :kafa:
kako se danas krecu cijene igracima ne bi se iznenadio da traze 40mil funti
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 jul 2014, 02:15

u toj formaciji sve imamo...razbijača,kreativca,box to box veznjaka,jaka krila i extra finišera...djeluje mi previše dobro da bi bilo ostvarivo (+ imamo dobru klupu)
A.F.C. Bournemouth!

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 03 jul 2014, 09:35

Ovako mozemo male tekme. Za velike ce tu morat uletit cazorla ili wilshere, zbog posjeda i obrane.
Isto, mislim da se previse gubi bez girouda u napadu. To je problem sto je malo igraca koji bi mogli njega zamijenit, a da nista ne gubimo.
Danas citam da negredo zeli iz cityja i da oce nazad u spanjolsku. Sta mislite o tom igracu?

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 03 jul 2014, 10:51

Ne mislim,licno,nista.Kvalitetniji je Giroud od te prevare! Ja ne znam,nijednog spica da je dosao iz Spanije,u zadnjih nekoliko godina, a da je zadovoljio,osim Torresa na pocetku.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 jul 2014, 13:10

Campbella premjesitti desno, Di Maria lijevo krilo, Walnut noga u dupe=Dominacija!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 jul 2014, 13:41

Kako je ta postava yebački posložena, Sanchez bi u napadu sa Ozilovim loptama i pomoći od strane brzih krila činio jedan od ubojitijih napada, kakva bi to kontra bila :cool: Još kad skontaš ubacivanje Ramseya iz drugog plana :crazy:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 jul 2014, 13:46

Dyaba sve kada mi do njega sigurno necemo doci... :damn: :damn: :damn:

EDIT: Danas dovodimo Khediru ni manje ni vise nego za 29 miliona funti! :urnebes: Mislim, nemam nista protiv Khedire, bolji je i on nego nas kapiten, dominator ali 29 miliona funti za covjeka koji ima jos jednu godinu ugovora!? :urnebes: Sta puse ovi u Madridu? :urnebes:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 jul 2014, 14:37

Pravi li Venger istu grešku?

Mnogi veruju da je prošle godine odluka da kupi Ozila umesto odbrambenih igrača i klasičnog pleja upropastila Arsenalove šanse u drugom delu sezone. Kakav je plan ovog leta?

Arsenal je prekinuo devetogodišnji post, ali je to rasplamsalo ambicije navijača.

Venger ima novac za zvučan prelazni rok, a neki komentari, kada je u pitanju spisak pojačanja, pokazuju da se navijači boje da ne ponovi iste greške.

Na meti je Aleksis Sančez koji će koštati najmanje 30 miliona evra, a slična je cena i Samija Kedire. "Mundo deportivo" tvrde da je Francuz poslao ponudu za nemačkog internacionalca koja bi trebalo da bude prihvaćena.

Ostaje da se reši pitanje desnog beka, odnosno da se nađe naslednik Sanji. Mislilo se da je dolazak Orijea gotova stvar, ali su u poslednja dva dana isplivali Debiši, odnosno Majka Ričards kao opcije.

Ali, mediji se pitaju da li je to dovoljno, jer se Arsenal ne pojačava na pozicijama koje su bile ključ i prošle sezone. Vengeru se zamera da nikako da kupi golmana i štopera.

Uz to, mediji su skeptični prema Aleksisu Sančezu, smatraju da je bolje sačuvati novac za defanzivce, a pružiti šansu mladom Kempbelu koji se vraća sa pozajmice.

Što se Kedire tiče, upitna je njegova pozicija u timu, on takođe nije kreativac, što je prema mnogim mišljenjima potrebno Arsenalu. Odnosno, strahovanja navijača su da se Nemac ne bi uklopio u stil igre "Tobdžija".

Sa druge strane možemo da primetimo da Kedira može da igra i štopera bez problema, pa je to možda namera Vengera, da dovede polivalentnog igrača za više pozicija.

Golman?

Kejlor Navas je slobodan za 9 miliona koliko je klauzula, a Očoa je Bosmanov agent.

Ipak, Venger i dalje veruje da tu ima rešenje u Ščešnom i da ne bi trebalo stavljati veliki pritisak na Poljaka.

Prelazni rok je tek počeo, jasno je da Arsenal ima novac, a da li će ga na pravi način potrošiti, to će pokazati sezona...

:hmmmmm:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 jul 2014, 14:48

Seaman je napisao/la:
Sa druge strane možemo da primetimo da Kedira može da igra i štopera bez problema, pa je to možda namera Vengera, da dovede polivalentnog igrača za više pozicija.
:facepalm:

Ko god to napisa je na teskim drogama :mrgreen:

30M eura i vodite ga :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 jul 2014, 14:51

@Seamane najgluplji text sa sportske.net koja je prepuna ovako glupih textova ti si ovde prekopirao. :facepalm: Dovoljno je poceti od toga da nam treba kreativac i da Khedira moze igrati stopera. :urnebes:

@Suhi 30 miliona za igraca koji ima jos jednu godinu ugovora i koji nije cak ni standardan?! :urnebes:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 jul 2014, 14:54

Gunner4 je napisao/la: @Suhi 30 miliona za igraca koji ima jos jednu godinu ugovora i koji nije cak ni standardan?! :urnebes:
Bio do povrede,i poslije povrede :D Uostalom moramo namiriti 25M za kroosa sto smo dali. Sami bi vam legao kao kec na desetku ,sta ste se stisli :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 03 jul 2014, 14:56

Nije to za khediru mundo deportivo objavio nego prenose njemacke medije. I pao mi je kamen sa srca jer mundo deportivo je pouzdan inace.
Khedira moze za dzabe jedino.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 jul 2014, 14:56

20 mil eura maksimalno za khediru :kafa:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 03 jul 2014, 14:58

Drugari, ne pratim temu, ima li ko da je došao? Zvanično.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 jul 2014, 15:01

isx je napisao/la:Drugari, ne pratim temu, ima li ko da je došao? Zvanično.
zasad nitko :kafa:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 jul 2014, 15:22

Seaman je napisao/la:
isx je napisao/la:Drugari, ne pratim temu, ima li ko da je došao? Zvanično.
zasad nitko :kafa:
slika

Ben Sheaf iz omladinskog pogona West Hama. :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 jul 2014, 16:41

OfficialAgent je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?

Srdacan pozdrav!

ne znam jos nista ali bit ce sutra

:kralj:
Oficijelni imal sta? :hmmmmm:
Pld W D L
38 26 12 0

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 03 jul 2014, 17:05

anell je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?

Srdacan pozdrav!

ne znam jos nista ali bit ce sutra

Oficijelni imal sta? :hmmmmm:

kao sto sam rekao Alexis GOTOVO a Mathieu Debuchy veoma blizu dogovora, zvanicno kad Francuzi zavrse SP

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 jul 2014, 17:07

Hvala, nemoj nas zaboraviti kad dodjes do novih informacija :thumbup:

:lol: :lol: :lol:

slika
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.