FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zanima me da li ce se plaćati prenos na zeljotv i trebs li se neki program imati?
NOSI PLAVE SVE DO POBJEDE!!!
na mojatv ce biti ubacen novi kanal "europa liga on demand" i uz uplatu 2 KM tekma se moze gledati direktno. tako barem pise na infuAlleenn je napisao/la:Na Moja TV nece biti prenosa, samo na Zeljo TV...anonimni je napisao/la:pa dobro, ko moze naravno, za ostale ima Moja TV, ima Zeljo TV i snalazite se, al' bar ovi koji jesu u i oko Sarajeva, oni moraju biti za skoro 20 sati gore pa da krenemo u boj
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Re: Odg: FK Željezničar
Jel to 100% sigurno?starigrad je napisao/la:na mojatv ce biti ubacen novi kanal "europa liga on demand" i uz uplatu 2 KM tekma se moze gledati direktno. tako barem pise na infuAlleenn je napisao/la:Na Moja TV nece biti prenosa, samo na Zeljo TV...anonimni je napisao/la:pa dobro, ko moze naravno, za ostale ima Moja TV, ima Zeljo TV i snalazite se, al' bar ovi koji jesu u i oko Sarajeva, oni moraju biti za skoro 20 sati gore pa da krenemo u boj
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sretno danas. Utjerajte crnogorcima 3 komada, pa da vec jednom skinemo to crnogorsko prokletstvo 

Ja cujem neke price da dijasporu karta na zeljotv kosta 8 eura??enelinho je napisao/la:Zanima me da li ce se plaćati prenos na zeljotv i trebs li se neki program imati?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Manijaci sretno danas ,i da dogurate sto dalje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pa šta je to za njjih oni imaju dnevnice 100 evra.zeljocity je napisao/la:Ja cujem neke price da dijasporu karta na zeljotv kosta 8 eura??enelinho je napisao/la:Zanima me da li ce se plaćati prenos na zeljotv i trebs li se neki program imati?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Zna li neko ko je sudija vcrs,odakle je?kakav je na kartonima?
Ocekujem vcrs nas pritisak i pogodak u prvih 15.min gdje bi riješili dosta stvari..
Gazziii Željoooo..
Ocekujem vcrs nas pritisak i pogodak u prvih 15.min gdje bi riješili dosta stvari..
Gazziii Željoooo..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da.AsharaK je napisao/la:Jel to 100% sigurno?
Jos jednom za sve da se ponovi.
Ko ima "MojaTV" moci ce uz naknadu od 2KM gledati vecerasnji mec 100%
Ko ima "MojaTV" moci ce uz naknadu od 2KM gledati vecerasnji mec 100%

Mes Que Un Club
Cisto sumnjam da imaju dnevnice po 100 eura jer je ako se ne varam prosjecna plata je oko 1500 eura ali kontam sta hoces reci.jahija je napisao/la:Pa šta je to za njjih oni imaju dnevnice 100 evra.zeljocity je napisao/la:Ja cujem neke price da dijasporu karta na zeljotv kosta 8 eura??enelinho je napisao/la:Zanima me da li ce se plaćati prenos na zeljotv i trebs li se neki program imati?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Jes mi muka ići na onaj gradski stadion koševo noćas i daleko i nikakav stadion i ništa ni sa čim, ali što se mora nije teško. 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Hvala brateDukeOfWellington je napisao/la:Da.AsharaK je napisao/la:Jel to 100% sigurno?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Od 12 počinje prodaja karata kod Tržnice i na Grbavici, a od 18h ispred stadiona za sletove
FKŽ !
- JosipBukal
- Kontakt:
jahija je napisao/la:Jes mi muka ići na onaj gradski stadion koševo noćas i daleko i nikakav stadion i ništa ni sa čim, ali što se mora nije teško.
najbolje je Amar rekao: stadion za sletove

[youtube][/youtube]
IDEMO PLAVA BRAĆO !
IDEMO PLAVA BRAĆO !
Jarane ako ti sa svim svojim pesimizmom mislis ovako, onda cu ja dodati jos dva gola Turkovica.Alipasino je napisao/la:Sutra 3-0.Strjelci Stanic Bucan i Turkovic.
Imam osjećaj da će biti dobro ovo večeras.
Naprijed Željo.

Dali je ovo sastav za večeras?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Dado umjesto Jamaka i to bi trebalo biti to za veceras.Adviser je napisao/la:
Dali je ovo sastav za večeras?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.