FIFA 14

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

arelinho
Kontakt:

Re: FIFA 14

Post Postao/la arelinho » 22 maj 2014, 10:31

Poceo prije 6 mjeseci sa Munchenom 1860.Nakon jedne sezone u Cvajti udjem u BL sa trece pozicije i razigravanjem
protiv Augsburga.U prvoj tekmi u gostima bilo 1:1,a kuci dobijem 1:0 i tako udjem u BL.Prodam na kraju sezone najboljeg strijelca tima i lige Lautha u Zurich za 2,5 M eura i dovedem iz Dresdena Dedica koji je se pokazao kao pravo pojacanje.
Sljedece sezone u BL sam dobio zadatak od uprave kluba da izborim opstanak u prvoj ligi sto sam i ucinio,zavrsio sam 11 u ligi.Dedic dao 19 golova u svim takmicenjima.
Druga sezona u BL je bila fantasticna,izborio sam ligu prvaka.Zavrsio sam 3 u ligi,15 bodova zaostatka za prvakom Borusijom i drugoplasiranim Bajernom 7 bodova.Cetvrta je bila ekipa Bayera kojoj sam pobjegao 5 bodova.
Prvi strijelac lige je naravno bio Zlatko Dedic sa 27 golova.Na kraju ove sezone sam prodao Dedica Borusiji za 15 miliona eura sto je veoma dobra zarada posto sam ga platio 1 milion.
Eto toliko od mene,ubrzo novi izvjestaj kad pocne nova sezona 2016/2017

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 maj 2014, 11:28

ako neko zeli da skida ovaj FIFA World koji je free na Originu nek lagano preskoci :puke:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 maj 2014, 16:24

arelinho je napisao/la:Poceo prije 6 mjeseci sa Munchenom 1860.Nakon jedne sezone u Cvajti udjem u BL sa trece pozicije i razigravanjem
protiv Augsburga.U prvoj tekmi u gostima bilo 1:1,a kuci dobijem 1:0 i tako udjem u BL.Prodam na kraju sezone najboljeg strijelca tima i lige Lautha u Zurich za 2,5 M eura i dovedem iz Dresdena Dedica koji je se pokazao kao pravo pojacanje.
Sljedece sezone u BL sam dobio zadatak od uprave kluba da izborim opstanak u prvoj ligi sto sam i ucinio,zavrsio sam 11 u ligi.Dedic dao 19 golova u svim takmicenjima.
Druga sezona u BL je bila fantasticna,izborio sam ligu prvaka.Zavrsio sam 3 u ligi,15 bodova zaostatka za prvakom Borusijom i drugoplasiranim Bajernom 7 bodova.Cetvrta je bila ekipa Bayera kojoj sam pobjegao 5 bodova.
Prvi strijelac lige je naravno bio Zlatko Dedic sa 27 golova.Na kraju ove sezone sam prodao Dedica Borusiji za 15 miliona eura sto je veoma dobra zarada posto sam ga platio 1 milion.
Igrao sam i ja sa njima, pravo fina ekipa i ne treba uopće puno remonta na početku. Odigrao 4 sezone ali nikako nisam mogao da uzmem titulu jer se Bayern svake sezone nenormalno pojača, tako da sam odustao.
Sad igram sa Southamptonom.
Ako ti treba neki prijedlog za igrača javi, znam više onaj futwiz napamet. :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 maj 2014, 18:13

ceze je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Poceo prije 6 mjeseci sa Munchenom 1860.Nakon jedne sezone u Cvajti udjem u BL sa trece pozicije i razigravanjem
Igrao sam i ja sa njima, pravo fina ekipa i ne treba uopće puno remonta na početku. Odigrao 4 sezone ali nikako nisam mogao da uzmem titulu jer se Bayern svake sezone nenormalno pojača, tako da sam odustao.
Sad igram sa Southamptonom.
Ako ti treba neki prijedlog za igrača javi, znam više onaj futwiz napamet. :mrgreen:
De preporuci koga

Sent from my ST26i using Tapatalk

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 22 maj 2014, 18:21

NIKAD nisam imao FIFU na kompjuteru instaliranu, ali sam neki dan kod rodjaka odigrao par utakmica i svidjela mi se pravo :D Pa eto, ako nekome nije mrsko da mi objasni kako da je skinem i krakujem, vidim imaju i neki patchevi pa da mi i za to linkove stavite, hvala unaprijed :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 maj 2014, 20:34

arelinho je napisao/la: De preporuci koga

Koja pozicijia i koliko para ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 maj 2014, 20:37

ceze je napisao/la:

golman i stoper,imam oko 5-6 miliona

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 maj 2014, 20:59

arelinho je napisao/la:
ceze je napisao/la:

golman i stoper,imam oko 5-6 miliona
Marc-Andre ter Stegen
Bernd Leno
Robert Zieler
Oliver Baumann
Stephane Ruffier
Kevin Trapp
Jack Butland
Nikolay Mihaylov
Koen Casteels
Timo Horn

Golmane sam poredao koliko toliko po kvalitetu, ali svi će nakon 2-3 sezone imati 80+. Vjerujem da ih većinu možeš dobiti za par miliona osim prve dvojice, ali i tu zavisi u kojoj su godini ugovora.

Serdar Tasci
Marcos Aoas Correa
Dejan Lovren
Fallou Diagne
Stefan de Vrij
Vegard Forren
Vlad Chiriches
Rafael Toloi
Steven Caulker
Kurt Zouma
Samuel Umtiti
Lorenzo Ariaudo
Ignacio Fideleff
Eric Dier
Jores Okore
Aymeric Laporte
Jonathan Tah

Stopere sam ti nasumično pisao, svi imaju ocjene oko 75, a potencijal od 80+.
Marcos Aoas Correa nakon 3-4 sezone bude 90, a Tah-a možeš dovesti za ispod milion i nakon 2-3 sezone ima ocjenu 80.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 23 maj 2014, 11:13

Ima li neko link da skinem FIFU..al` sve u jednom da ima.Torrent neki... :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 maj 2014, 11:15

Igra li ko ovdje FIFU Na XBox One? Jel mogu ja igrati protiv raje koja koristi 360-ku? Pirketa recimo nisam nikada vidio online, jel to radi razlicitih konzola?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 02 jun 2014, 23:48

Jeli imao iko problem ikad sa ovim crash dumpom, mnoge verzije fifa sam probao i crackove razne ali nista, cak sam i sistem obarao ali evo kad god udjem u igru i odem na kick off i taman da krene tekma izbaci me..

Nakon svakog kresa u folderu dobijem ovakve fajlove: FIFACrashDump_CL1515842_2014.06.02_21.36.27 nekog dmp formata...

pomoc :? ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 16 jun 2014, 22:07

Ima li kakav patch da ima Besic?

:bih: :bih: :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jun 2014, 11:40

Ramsey16 je napisao/la:Ima li kakav patch da ima Besic?

:bih: :bih: :bih:
Ima patch world cup.

http://www.moddingway.com/file/42795.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.moddingway.com/file/43161.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.moddingway.com/file/43181.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve tri patcha skini. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2014, 18:58

Nisam odavno pisao pa sam odlucio da sta novo napisem o mojoj karijeri managera na fifi
Nakon sto sam vodio Munchen 1860 i dojadilo mi vise odlucio sam da apliciram za posao u ekipi Rome i na moje odusevljenje aplikacija je prosla i postao sam novi trener Rome.
Preuzeo sam ekipu koja je bila 7 na tabeli u ligi i sa standardnim sastav u kome su samo falili Totti i De Santis.Kad sam preuzeo Romu bila je to na fifi 2015 godina kako se ne varam,sada je trenutno 2019.Za sada u 4 sezone sa Romom sam osvojio 3 puta kup,dva puta ligu i 2 puta ligu prvaka.
U prvoj sezoni nisam nikoga doveo,a onda sam doveo Insignea koji se pokazao kao prava investicija jer sam ga doveo za 11 miliona i odigrao je samo jednu polusezonu za mene postigavsi 19 golova i 15 asistencija.Nakon toga ga prodajem Celziju za 55 miliona.Za te pare dovodim Abela Hernandeza,De Santisa.Prodajem Ljajijca za 27 miliona Barceloni i dovodim iz Bajerna Hojbjerga i iz PSV-a Rekika.
Te sezone je ekslodirao Strootman tako da sam ga prodao Citiju za 40 miliona eura i te pare sam ulozio u Lukakua,Mavrisa i strasno beka kojeg sam doveo iz Sunderlanda Irawana.
To je to.Sada mi pocinje nova sezona 2019/2020.
A pored Rome vodim i reprezentaciju Kolumbije sa kojom sam se kvalifikovao na SP .

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 jun 2014, 04:00

A DAJTE LJUDI POMOZITE :( znaci sve sam uradio skino sve one peceve sve instaliro i na kraju isntaliro i onaj 2.7 za svjetsko i iso tamo u ono cudo load database WORLD CUP i istovreneo disabled EA, onda nije moglo iako kad ulazim u igricu sve vrijeme pise modingway mod itd... onda sam gledo na yt nesto rest squad treba pa i to sam probo AL NECE I NECE vazda isto mi pali ono obicnu igricu bez ikakvih dodataka :( :( :(

MOLIM VAS NEKO , EO PATIM SE CITAV DANA AL NECE I NECE :(

moze i na pp
=\_1921_/=

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jun 2014, 23:16

Eto odlučio sam se i ja da igram Fifa 14.
Skinuo sam FIFA 14 ULTIMATE EDITION MULTI14-FULLUNLOCKED od Skidrow.
Može li mi neko na pp napisati kako ide instalacija.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 26 jun 2014, 02:41

Ako moze neki pouzdani link za download sa potrebnim patchevima i ostalim cincfiricima :mrgreen: ,

zahvaljujem unaprijed :salut: .
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 26 jun 2014, 17:48

**** temelj nisam fife upalio 3-4 mjeseca i sad upalim pokvaren dzojstik, odem po novi kupim neki gigatech prikopcam instaliram i sve i odem na fifu, nikako da ga prepozna, znaci nista ne mogu ne mogu ni odabrati jezik ono da udjem u igru, a posto sam malo izvan fife 3-4 mjeseca ispao sam iz stosa,

ako ima neko da mi pomogne da namudam ovo bilo bi super

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 jul 2014, 23:47

invincible1921 je napisao/la:A DAJTE LJUDI POMOZITE :( znaci sve sam uradio skino sve one peceve sve instaliro i na kraju isntaliro i onaj 2.7 za svjetsko i iso tamo u ono cudo load database WORLD CUP i istovreneo disabled EA, onda nije moglo iako kad ulazim u igricu sve vrijeme pise modingway mod itd... onda sam gledo na yt nesto rest squad treba pa i to sam probo AL NECE I NECE vazda isto mi pali ono obicnu igricu bez ikakvih dodataka :( :( :(

MOLIM VAS NEKO , EO PATIM SE CITAV DANA AL NECE I NECE :(

moze i na pp
Probaj izbrisati FIFA 14 iz dokumenata. Ako i ovo ne bude radilo, onda FIFU izbriši i sve ponovo. I sve instaliraj kao admin. I onaj selektor biraj kao admin.

P.S. Vidim da je ovo davno pitano, ako nisi rješio problem. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: FIFA 14

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jul 2014, 21:50

Legendaran Bug mi se vec dva puta ponavlja. Igram karijeru, CPU dobije penal, promasi ga, tj. pogodi stativu i lopta se odbije do izvodjaca penala i sudija svira offside :-D
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.