NEZALAGANJE je napisao/la:Kako vi @aleme gazite svoje igrace ne bi li dosli do Mela.

Prvo bi odbacili Parsonsa tek tako,koji raste vec nekoliko godina sa ovom ekipom i koji je ucestvovao aktivno u dovodjenju Howarda,a onda i Lina koji je znao igrati i povrijedjen samo da bi napravili sliku Mela sa trofejem u ruci noseci trenutni broj Lina.Bas me zanima kako se Lin osjecao kad je vidio tu sliku?I igraci su ljudi,nisu masine,da ti takvo nesto ne zasmeta,ma koliko to bio biznis.Usput,slika mi je bas pateticna,jer postoje i bolji nacini da nekome pokazes da ga zelis u svojoj ekipi,po meni.
Beverley se nije ljutio kad je dao broj (12), Lina niko u Houstonu ne podnosi osim Kineza, jedva cekam dan kad ce otic, ne znam sta se on ima ljutit za bilo sta, dobio je 25 miliona (ili ce dobit), nek se udari nogom u guzicu. Haj da je superstar pa haj a ono Lin

A i rekose da vjerovatno ce uzet br. 15 koji je nosio u Denveru, u NYK nije mogao jer je br. 15 retired.
Sto se Parsonsa tice volio bi kad bi osto, ali ako je must dati Parsonsa za Mela, bez razmisljana. Normalno da je bolje unparijedit poziciju, jos CP3 i Kevin Love

kad bi mogli pa CP3, Harden, Melo, Love, Howard ljepota , sto se mene tice.
Rekose da je meeting proso extra