2014-15 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: 2014-15 NBA Off-Season

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 22:22

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:slika i sa taksama opet 11.5 miliona vise zarađuje u NYK, nisu to male pare
To je 5 godina sa Knicksima a 4 sa Rocketsima, znaci da bi vise zaradio sa Rocketsima ili Chicagom kroz 5 godina nego sa Knicksima ;)

A 98% ce option out zadnju godinu (5-u sa Knicksima) da bi uzeo jos jedan ugovor.

Samo mu Knicksi mogu ponuditi 5 godina.

Ista stvar je bila sa Dwightom, ista.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 jul 2014, 22:27

U pravu si, ne znam kako nisam to primjetio :damn: Porezi u New Yorku su brutalni
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 22:35

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:U pravu si, ne znam kako nisam to primjetio :damn: Porezi u New Yorku su brutalni
Sve je brutalno u NYC, kutija cigara je 14 dollara.

Supa obicna od kuce je milion dollara.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jul 2014, 23:01

Kako vi @aleme gazite svoje igrace ne bi li dosli do Mela. :oops: :oops: Prvo bi odbacili Parsonsa tek tako,koji raste vec nekoliko godina sa ovom ekipom i koji je ucestvovao aktivno u dovodjenju Howarda,a onda i Lina koji je znao igrati i povrijedjen samo da bi napravili sliku Mela sa trofejem u ruci noseci trenutni broj Lina.Bas me zanima kako se Lin osjecao kad je vidio tu sliku?I igraci su ljudi,nisu masine,da ti takvo nesto ne zasmeta,ma koliko to bio biznis.Usput,slika mi je bas pateticna,jer postoje i bolji nacini da nekome pokazes da ga zelis u svojoj ekipi,po meni.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 23:08

NEZALAGANJE je napisao/la:Kako vi @aleme gazite svoje igrace ne bi li dosli do Mela. :oops: :oops: Prvo bi odbacili Parsonsa tek tako,koji raste vec nekoliko godina sa ovom ekipom i koji je ucestvovao aktivno u dovodjenju Howarda,a onda i Lina koji je znao igrati i povrijedjen samo da bi napravili sliku Mela sa trofejem u ruci noseci trenutni broj Lina.Bas me zanima kako se Lin osjecao kad je vidio tu sliku?I igraci su ljudi,nisu masine,da ti takvo nesto ne zasmeta,ma koliko to bio biznis.Usput,slika mi je bas pateticna,jer postoje i bolji nacini da nekome pokazes da ga zelis u svojoj ekipi,po meni.
Beverley se nije ljutio kad je dao broj (12), Lina niko u Houstonu ne podnosi osim Kineza, jedva cekam dan kad ce otic, ne znam sta se on ima ljutit za bilo sta, dobio je 25 miliona (ili ce dobit), nek se udari nogom u guzicu. Haj da je superstar pa haj a ono Lin :urnebes: A i rekose da vjerovatno ce uzet br. 15 koji je nosio u Denveru, u NYK nije mogao jer je br. 15 retired.

Sto se Parsonsa tice volio bi kad bi osto, ali ako je must dati Parsonsa za Mela, bez razmisljana. Normalno da je bolje unparijedit poziciju, jos CP3 i Kevin Love :D kad bi mogli pa CP3, Harden, Melo, Love, Howard ljepota , sto se mene tice. :thumbup:

Rekose da je meeting proso extra

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2014, 23:13

alemsa je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:U pravu si, ne znam kako nisam to primjetio :damn: Porezi u New Yorku su brutalni
Sve je brutalno u NYC, kutija cigara je 14 dollara.

Supa obicna od kuce je milion dollara.
Ma I u Chicagu je isto taxa velika I skupo ali eto opet bi omo 2m manje dobio kod nas nego u Houstonu ali ovdje moze nadoknaditi marketingom puno vise kao I New Yorku
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 jul 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 23:14

slika

Eto jara @nezalaganje

informisan je

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jul 2014, 23:14

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kako vi @aleme gazite svoje igrace ne bi li dosli do Mela. :oops: :oops: Prvo bi odbacili Parsonsa tek tako,koji raste vec nekoliko godina sa ovom ekipom i koji je ucestvovao aktivno u dovodjenju Howarda,a onda i Lina koji je znao igrati i povrijedjen samo da bi napravili sliku Mela sa trofejem u ruci noseci trenutni broj Lina.Bas me zanima kako se Lin osjecao kad je vidio tu sliku?I igraci su ljudi,nisu masine,da ti takvo nesto ne zasmeta,ma koliko to bio biznis.Usput,slika mi je bas pateticna,jer postoje i bolji nacini da nekome pokazes da ga zelis u svojoj ekipi,po meni.
Beverley se nije ljutio kad je dao broj (12), Lina niko u Houstonu ne podnosi osim Kineza, jedva cekam dan kad ce otic, ne znam sta se on ima ljutit za bilo sta, dobio je 25 miliona (ili ce dobit), nek se udari nogom u guzicu. Haj da je superstar pa haj a ono Lin :urnebes: A i rekose da vjerovatno ce uzet br. 15 koji je nosio u Denveru, u NYK nije mogao jer je br. 15 retired.

Sto se Parsonsa tice volio bi kad bi osto, ali ako je must dati Parsonsa za Mela, bez razmisljana. Normalno da je bolje unparijedit poziciju, jos CP3 i Kevin Love :D kad bi mogli pa CP3, Harden, Melo, Love, Howard ljepota , sto se mene tice. :thumbup:

Ehh kolega,ja kada sam govorio za Liną pojeo me forum a ti si bio jedan od njih...

Rekose da je meeting proso extra

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jul 2014, 23:16

Bez obzira,ja tako nikada ne bi radio posao.Za Lina donekle i mogu da razumijem,ali za Parsonsa ne,jer izrasta u vise nego solidnog igraca,a pojacanje se moglo traziti na poziciji koja najvise skripi,a to je PF kod vas.Tim zvijezda ne znaci i titulu,a u to smo se uvjerili mnogo puta.Posebno kad nemas neki jak sistem,jer je ta sama rijec strana za trenera tipa McHale...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 23:19

NEZALAGANJE je napisao/la:Bez obzira,ja tako nikada ne bi radio posao.Za Lina donekle i mogu da razumijem,ali za Parsonsa ne,jer izrasta u vise nego solidnog igraca,a pojacanje se moglo traziti na poziciji koja najvise skripi,a to je PF kod vas.Tim zvijezda ne znaci i titulu,a u to smo se uvjerili mnogo puta.Posebno kad nemas neki jak sistem,jer je ta sama rijec strana za trenera tipa McHale...
Pa moze se i ostavit Parsons a Mela stavit na PF.
Parsonsa nece dati ukoliko se ne radi o Melu, LeBronu, Kevin Love-u, i to ako je moranje. Morey je vec rekao da ce match, a ne vjerujem da ce mu neko ponuditi vise od 11 miliona godisnje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2014, 23:27

Lina niko ne podnosi osim tebe I I tih Kineza majkemi..pa ti si ga kovo ovdje u zvijezde dok su ti ljudi pricali nesto drugo..nije on los ali vala ne za te pare bas kao I Asik kojeg ste eto utusili drugima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 jul 2014, 23:29

eto jara @alemsa
slika

nije informisan :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jul 2014, 23:30

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Bez obzira,ja tako nikada ne bi radio posao.Za Lina donekle i mogu da razumijem,ali za Parsonsa ne,jer izrasta u vise nego solidnog igraca,a pojacanje se moglo traziti na poziciji koja najvise skripi,a to je PF kod vas.Tim zvijezda ne znaci i titulu,a u to smo se uvjerili mnogo puta.Posebno kad nemas neki jak sistem,jer je ta sama rijec strana za trenera tipa McHale...
Parsonsa nece dati ukoliko se ne radi o Melu, LeBronu, Kevin Love-u, i to ako je moranje. Morey je vec rekao da ce match, a ne vjerujem da ce mu neko ponuditi vise od 11 miliona godisnje.
Stani.Kontradiktoran si sa zadnjom recenicom.Prvo napises da Parsons moze ostati i ako Melo dodje,a onda kazes da ce ga dati,ako se radi o igracu tipa Melo ako je to uslov!?? :hmmmmm: Zar je to uopste pitanje? Ja ne vidim da Parsons moze ostati,ako Melo dodje,jer samo Melovih 15-17mil(koji bi bili ogroman popust) i Parsonsovih sigurno 8-10mil vas stavlja iznad cap-a,pri cemu bi imali samo 10 igraca,a tu racunam i igrace poput Cannana,Casspia,Covingtona,Motiejunasa.
Inace:
Jeremy Lin @JLin7 · 4h

@EmodMarco im entitled to standup for myself/say i felt disrespected as i did thru tweet but point is love unconditionally/as jesus loved me.Ovo mi je relevantnije od Woje. ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 jul 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2014, 23:30

alemsa je napisao/la:
Umjesto da vi dovedete Denga da vam jos onu odbranu popravi vi hocete nama Mela da uzmete a treba nam tih poena njegovih ko oci u glavi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2014, 23:31

Informisali ga ili ne, potez je šupački :rol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 jul 2014, 23:32

E stvarno kakav jadan potez Rocketsa, pa ne možeš to raditi cc.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 23:37

NEZALAGANJE je napisao/la:

Stani.Kontradiktoran si sa zadnjom recenicom.Prvo napises da Parsons moze ostati i ako Melo dodje,a onda kazes da ce ga dati,ako se radi o igracu tipa Melo ako je to uslov!?? :hmmmmm: Zar je to uopste pitanje? Ja ne vidim da Parsons moze ostati,ako Melo dodje,jer samo Melovih 15-17mil(koji bi bili ogroman popust) i Parsonsovih sigurno 8-10mil vas stavlja iznad cap-a,pri cemu bi imali samo 10 igraca,a tu racunam i igrace poput Cannana,Casspia,Covingtona,Motiejunasa.
Inace:
Pa postoji nacin, tesko ali moze da se dovede Melo i da ostane Parsons ako je moranje dati Parsonsa, za Mela, Love, LeBrona, to bi ucinio bez razmisljana, kontas?

Stvarno ne kontam koga briga jesmo li prema Linu ispali supci, pa lik je uzeo 25 miliona za nista, vrijedio je jedno 2-3 miliona zadnje dvije godine i to ako. Njemu je momak koji zaradjuje 800 hiljada, znaci 10 puta manje, uzeo startnu poziciju. A i dobro se sjecam da je Beverley nosio br. 12, uopste nikakve frke momak nije imao dati svoj broj Howardu, Lin se naso nesto prdit a opljacko nas :lol: . Nek place na 25 miliona razloga. A i onako vjerovatno aBd slijedece godine nece biti tu, tako da je ne bitno.

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 02 jul 2014, 23:40

Ajde šta si uzeo pravdat potez, kad ne možeš. I meni je glupo i bezobrazno što su to uradili i to mišljenje nećeš promijeniti kod ostalih članova. I tih 25 miliona za koje si se toliko uhvatio nije Lin sebi odredio nego ste mu velikodušno dali.
Free agent guard Ben Gordon has agreed to a two-year, $9 million deal with the Orlando Magic
Otjeraše Afflala da bi pare shabali na raspalog Gordona.
Free agent CJ Miles has agreed to 4-year, $18M deal with Pacers
#MFFL!
#COYG!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2014, 23:43

Nebitno kakav je igrač, ovaj putez je šupački, i ti ne možeš nikoga ubijedit u suprotno. Postoje neke granice.

Uostalom, nije Lin sam sebi dao taj ugovor. Houston je taj koji se zaletio i dao u najboljem slučaju šetom igraču tolike pare.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 jul 2014, 23:45

Meni je totalno ne bitno jer se radi o Linu, eto.
Da se radi o bilo kojem drugom igracu pa haj.

I da upravu ste, mi smo krivi ne on. Zato mu daleko kuca bila, da Bog da nikad vise ne vidio u dresu Rocketsa.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.