FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Nisde77
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Nisde77 » 24 feb 2010, 12:35

ma kakav crni chelski...neče doči do kaznenog prostora...pa imamo Maicona Lucia Sameula Zanetti-ja...danas sigurni 2:0 il principe milito il leone eto'o :D :D :D :D

JULIO CESA
MAICON LUCIO SAMUEL ZANETTI
DEKI CAMBIASSO MUNTARI
SNEIJDER
MILITO ETO'O

MILITO + ETO'O = ORGASMO INFERNO :!: :!: :!: :!:
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2010, 14:29

paja_patak je napisao/la:Italijanski klubovi nemaju sanse protiv Engleskih, jednostavno Premiership je dvije tri klase iznad Serija A i to dolazi do izrazaja u medjusobnim duelima. Predvidjam pobjedu povremenog premierligasa chelskija!
aj ti patak **** s Interove teme i bakći se svojim poslom..

F*CK ENGLAND FOOTBALL !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 23:41

Nije rezultat neki, al treba biti zadovoljan, nakon pobjede se ipak ne smije naci zamjerka, nezgodan je Chelsea i jako malo je ekipa ove godine koje su ih srusile. Al, moze im se i tamo dati gol sigurno, samo ne smije se orijentirati na defanzivu ili da se ponove uzvratne utakmice gdje se Inter nakon povoljnog rezultata raspane i ceka protivnika da ih dokrajci nakon sto sat vremena drze nulu. We believe, prolazimo ovo!
Igraci su bili na zadatku i visokomotivirani, al Eto'o me najvise nervirao rijesenjima u napadu. Pandeva ili Balotellia na njegovo mjesto, nema druge.
...Život za Široki...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 feb 2010, 10:24

Velika je stvar sinoćnja pobjeda nad Chelseaom jer je potvrdila da ova ekipa Intera ima karakter ( za razliku od prošlih godina ).Milan je pobijeđen sa igračkim deficitom , Sampdoria nije mogla ništa sa 2 igrača viška...To je pokazatelj da Mou stvara nešto vrijedno, jer je dug put do vrha

Inter je sinoć dobio , igrački gledano , možda najjaču ekipu na svijetu.Nema velike mudrosti pa reći da je Chelsea fizički jača i uigranije ekipa.Njihov srednji red bez problema osvaja prostor, prelazi iz odbrane u napad što je opet velika mana Motte, Stankovića i Cambiassa ( no nema se velikih zamjerki za njihovu sinoćnju predstavu ).

No ono što je sinoć falilo Chelseau je bilo na klupi do.Vidi se da Mou poznaje dušu ove ekipe koju je na kraju krajeva on selektirao i pravio.Ono gdje je sinoć Inter bio jači je psihički , voljni momenat , pogotovo reakcija nakon primljenog gola.Siguran san da Mou neće početi, kako mnogi očekuju ,na SB defanzivno, mišljenja sam da će napasti opet kao sinoć, zabiti što prije da se lakše diše.

Inter je odigrao dosta disciplinovano sinoć, kontrolisana je utakmica, Chelsea jeste imao nadmoć u posjedu lopte no ta "nadmoć " nije puno donijela.Drogba i Lampard su bili dobro udvajani. Ballack nije imao puno dodira sa loptom, najviše prostora su ,svjesno , imali Kalou ( iako je dao gol uz možda malu grešku Cesara no imajući u vidu da je imao udes ne treba mu uzimati za zlo ) i Ivanović.

Penal za Chelsea je bio, nema dvojbe, no gestikulacija Kaloua je navela sudiju da Kalou glumi , iako je jedva čekao da padne.

Neću nikaga izdvajati od Interovih igrača ( jer su odigrali odlično ) no opet ću se osvrnuti na nonšalatno ponašanje Balotellija.Čovjek uđe u 70-im minutama, hoda po lijevoj strani i čeka loptu, ne pomaže sredini oko odbrane gola, ne ganja zadnju liniju Chelsea i čim dobije loptu petlja sa njom, solira. Kod njega nema duplog pasa pa bježati u stranu i na taj način širiti igru i oslobađati prostor kako za sebe tako i kolege u napadu, samo dribling , često na silu pa šta bude.Eto'o jeste fulio čistu šansu i nije igrao na velikom nivou ali je zato aktivno igrao i oduzimao lopte.

Volio bih da griješim ali će mali Balotelli ako nešto ne promijeni u svojoj glavi ostati samo jedan u nizu talenata....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 feb 2010, 10:31

Balotelli bi mogao postati vrhunski igrac kad bi ono sto ima u nogama nadopunio onim "u glavi". Sa lakocom je prelazio igrace Celzija na desnoj strani ALI onda jedno veliko nista. Nema timske igre, ne razmislja da da loptu nekome, neki dupli pas ili akcija.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 feb 2010, 10:58

dobar rezultat samo balloteli mora igrati od pocetka ,ne znam sta je sa eto'om. :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 feb 2010, 11:08

velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2010, 11:58

slaba igra intera..vi kao domacini ste igrali bunker,,dok je chelsea igrao dosta otvoreno sto nisam ocekivao...budete li igrali ovako u Londonu objektivno nemate sta traziti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 feb 2010, 11:59

Saurman je napisao/la:slaba igra intera..vi kao domacini ste igrali bunker,,dok je chelsea igrao dosta otvoreno sto nisam ocekivao...budete li igrali ovako u Londonu objektivno nemate sta traziti..
budemo li ovako odigrali i u londonu sigurno prolazimo , opet pobjeda

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 25 feb 2010, 12:23

Mister No je napisao/la:Velika je stvar sinoćnja pobjeda nad Chelseaom jer je potvrdila da ova ekipa Intera ima karakter ( za razliku od prošlih godina ).Milan je pobijeđen sa igračkim deficitom , Sampdoria nije mogla ništa sa 2 igrača viška...To je pokazatelj da Mou stvara nešto vrijedno, jer je dug put do vrha

Inter je sinoć dobio , igrački gledano , možda najjaču ekipu na svijetu.Nema velike mudrosti pa reći da je Chelsea fizički jača i uigranije ekipa.Njihov srednji red bez problema osvaja prostor, prelazi iz odbrane u napad što je opet velika mana Motte, Stankovića i Cambiassa ( no nema se velikih zamjerki za njihovu sinoćnju predstavu ).

No ono što je sinoć falilo Chelseau je bilo na klupi do.Vidi se da Mou poznaje dušu ove ekipe koju je na kraju krajeva on selektirao i pravio.Ono gdje je sinoć Inter bio jači je psihički , voljni momenat , pogotovo reakcija nakon primljenog gola.Siguran san da Mou neće početi, kako mnogi očekuju ,na SB defanzivno, mišljenja sam da će napasti opet kao sinoć, zabiti što prije da se lakše diše.

Inter je odigrao dosta disciplinovano sinoć, kontrolisana je utakmica, Chelsea jeste imao nadmoć u posjedu lopte no ta "nadmoć " nije puno donijela.Drogba i Lampard su bili dobro udvajani. Ballack nije imao puno dodira sa loptom, najviše prostora su ,svjesno , imali Kalou ( iako je dao gol uz možda malu grešku Cesara no imajući u vidu da je imao udes ne treba mu uzimati za zlo ) i Ivanović.

Penal za Chelsea je bio, nema dvojbe, no gestikulacija Kaloua je navela sudiju da Kalou glumi , iako je jedva čekao da padne.

Neću nikaga izdvajati od Interovih igrača ( jer su odigrali odlično ) no opet ću se osvrnuti na nonšalatno ponašanje Balotellija.Čovjek uđe u 70-im minutama, hoda po lijevoj strani i čeka loptu, ne pomaže sredini oko odbrane gola, ne ganja zadnju liniju Chelsea i čim dobije loptu petlja sa njom, solira. Kod njega nema duplog pasa pa bježati u stranu i na taj način širiti igru i oslobađati prostor kako za sebe tako i kolege u napadu, samo dribling , često na silu pa šta bude.Eto'o jeste fulio čistu šansu i nije igrao na velikom nivou ali je zato aktivno igrao i oduzimao lopte.

Volio bih da griješim ali će mali Balotelli ako nešto ne promijeni u svojoj glavi ostati samo jedan u nizu talenata....
Slazem se u potpunosti s tobom, malom Balloteliju jos nije jasno da igra 1/8 lige prvaka.Mo je napravio strasan potez kad je ubacio ofanzivnog igraca umijesto mote po onoj strani i tako opteretio maludu ali mislim da je trebao ostaviti Etoa u igri jer to je igrac koji uvijek moze iz nicega zabit.Balloteli previse nonsalancije po ko zna koji put i mozda bi i bilo vrijeme da skokne do gradskih rivala za koje navija...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 feb 2010, 12:51

materazzi je napisao/la:velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista
zar ima ovakvih ljudi jos :shock: :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 feb 2010, 13:39

materazzi je napisao/la:velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista
Niko to ne spori, ali igra se u oba pravca.On se ponaša kao da nije dio tima, kada lopta nije kod njega on hoda i čeka loptu..Sinoć Lusio, Sneijder u pojedinim momentima jedva hodaju, s grčevima na licu, a Mario hoda oko centra, kao da ge briga šta se dešava.

Neshvatljiv dečko, talenat do neba a u glavi vrlo malo...

To oko rasizma ne bih komentirao, pretpostavka je da se malo zezamo....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2010, 14:40

Po meni sinoc Stanka,Zanetti i Lucio trojica najboljih u Interu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 feb 2010, 17:29

Startali smo od 0-0, sada je 2-1. To bi trebalo značiti da smo u prednosti, zar ne - rekao je Mourinho za početak i potom nastavio:

Nemojte zaboraviti da je Inter u zadnje vrijeme uvijek gubio prvu utakmicu u Ligi prvaka. Od Valencije, Liverpoola i Manchester Uniteda. Sada smo dobili, imamo zaleđe u prvih 90 minuta, ali to je samo prvo poluvrijeme. Čeka nas rješenje i odluka o svemu na Stamford Bridgeu. Isto tako, ne zaboravite da smo dobili momčad koja u zadnjih 14 utakmica Lige prvaka nije izgubila utakmicu.

Kontrolirali smo utakmicu. Znam da piše kako je Chelsea imao više udaraca, no osim grede Drogbe i prilike Lamparda ne sjećam se neke prave šanse Chelseaja. Mi smo ih imali malo više od njih - riječi su Portugalca uz zaključak:

Dolazak na Stamford Bridge će biti jako emotivan za mene, znam to jako dobro. No, tamo odlazim odraditi posao. Pobijediti.

To je taj Mourinho we know and love. 8-)
...Život za Široki...

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 25 feb 2010, 17:33

Ma dobro lik kaže, svaka mu čast, nek je treniro Čelzi, ali poso je poso, ovog trenutka on trenira Inter, mada normalno je da ima emocije i da mu možda "nedostaje" Chelsea!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 feb 2010, 17:40

CRNI_SA je napisao/la:
zar ima ovakvih ljudi jos :shock: :?
u demokratiji svak ima pravo na svoje misljenje, ta ne zivimo vise u komunizmu ccc :twisted: ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 feb 2010, 15:27

Najslabija karika u Celziju i dobra sansa za Interov prolaz dalje je golman Celzija Hilario. Ako Mourinho znadne iskoristiti to, a vjerujem da hoce Inter ima dobre sanse za prolazak. Samo treba sto vise sutat po golu ..
AMAR OSIM

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 feb 2010, 16:55

Nikakav problem. Samo daj Sneijderu slobodnjaka.
Fali tu samo jos jedan koji rijesava utakmice jednim potezom, npr. Sergio, i uz ucenje i vrijeme to bi bila momcad za najvise domete. Ugledati se na trkacki mocne ekipe poput Chelsea, i to je to uz tehnicku potkovanost napada i veznog reda, uspjeh izostati nece.
...Život za Široki...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 15:53

HT Udinese [1 - 3] Inter Milan
2' [1 - 0] S. Pepe
6' [1 - 1] M. Balotelli
21' [1 - 2] Maicon
45' [1 - 3] D. Milito

Lakse nego sto sam ocekivao .. :mrgreen:
AMAR OSIM

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 16:47

super mario :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.