FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 jul 2014, 16:22

@pitic

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2014, 16:23

pisac je napisao/la: Vi potpisali ugovore, dali momcima po 200km mjesecno i to je podmladjivanje, a realnost je da niko od tih igraca nije blizu prve ekipe a dovode se igraci sa strane od preko 25 godina. Podnladiti znaci gurnuti u vatru nekoga. Vidi recimo Jedvaja, Brozovica, Kovacica i slicne. To se zove podmladjivanjem.
Jarane,izvini,ali tih 200km je suplja,znaci,izlizana floskula koja se vrti po vasim kuloarima.Nesto slicno kao ono da nema vode struje itd,itd...

Evo prosle godine su ti momci gurnuti u vatru protiv viktorije plzen. Ili to mozda nije dovoljna vatra?

Npr. Tan,vlasnik fks,da ne kazem "vi",jer je ipak jednina,polaze nade u akademiju,a vi pravite kontrareklamu svoj djeci koja kontaju trenirati fudbal.kako?E pa tako sto ja vidim samo dupovca u zadnjih 5-6g koji je djete vase skole fudbala,a da igra u fks.

Evo ti mali hiros,pitari do jaja,odvedose djete u zelju,sto,zato sto tamo ima sansu.zasto ima sansu?
Jel mozda zato sto ti i slicni tebi "sorry,al ne vidim tu podmladjivanje" ? Ili mozda sto roditelji vide podmladjivanje?

Setam cuku neku noc po mahali i sa jednog djecijeg rodjendana cujem jedno 30 djecijih glasova kako pjevaju grbavicu.Haveru,znam da tu zive pitari,a znam da im sad djeca treniraju u zelji...

Pa ti i dalje vjeruj u 200 maraka,struju i vodu...

Edit:koji je to momak iz dinama,partizana i hajduka gurnut u vatru odma po izlasku iz juniora i igrao svaku minutu. DAJ IME!!!

I ne jarane,ja ne vjerujem u suplju,ja ti pisem cinjenice,a tvoj jedini odgovor "vjerujete u suplju" je ocito releventniji i dosta pokazuje o tvom fudbalskom znanju i govori sta ustvari hoces...
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 02 jul 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 jul 2014, 16:24

Može li PP, u koliko kreće korteo sutra i odakle?
Ja te volim, volim Željo..

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 jul 2014, 16:25

pisac je napisao/la:Vjerujte u suplju, sta vam ja tu mogu. Dok Dinamo, Parizan i Hajduk gurnu momka od 17, 18 godina u vatru i momak igra haman svaku minutu, do tad vi sjedenje na klupi i potpisivanje igovora nazivajte podmladjivanjem ;)
pa to je isto kao da ja tebi kazem vama Tan obecao neke milione, igrace a dosao vam neki iz novog pazara.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 02 jul 2014, 16:25

SarajlijaTM je napisao/la:
pisac je napisao/la: Vi potpisali ugovore, dali momcima po 200km mjesecno i to je podmladjivanje, a realnost je da niko od tih igraca nije blizu prve ekipe a dovode se igraci sa strane od preko 25 godina. Podnladiti znaci gurnuti u vatru nekoga. Vidi recimo Jedvaja, Brozovica, Kovacica i slicne. To se zove podmladjivanjem.
Jarane,izvini,ali tih 200km je suplja,znaci,izlizana floskula koja se vrti po vasim kuloarima.Nesto slicno kao ono da nema vode struje itd,itd...

Evo prosle godine su ti momci gurnuti u vatru protiv viktorije plzen. Ili to mozda nije dovoljna vatra?

Npr. Tan,vlasnik fks,da ne kazem "vi",jer je ipak jednina,polaze nade u akademiju,a vi pravite kontrareklamu svoj djeci koja kontaju trenirati fudbal.kako?E pa tako sto ja vidim samo dupovca u zadnjih 5-6g koji je djete vase skole fudbala,a da igra u fks.

Evo ti mali hiros,pitari do jaja,odvedose djete u zelju,sto,zato sto tamo ima sansu.zasto ima sansu?
Jel mozda zato sto ti i slicni tebi "sorry,al ne vidim tu podmladjivanje" ? Ili mozda sto roditelji vide podmladjivanje?

Setam cuku neku noc po mahali i sa jednog djecijeg rodjendana cujem jedno 30 djecijih glasova kako pjevaju grbavicu.Haveru,znam da tu zive pitari,a znam da im sad djeca treniraju u zelji...

Pa ti i dalje vjeruj u 200 maraka,struju i vodu...

Edit:koji je to momak iz dinama,partizana i hajduka gurnut u vatru odma po izlasku iz juniora i igrao svaku minutu. DAJ IME!!!
A ti i dalje vjeruj u podmladjivanje a istina kaze da imate najstraijih prvih 11 od jacih ekipa u ligi ;)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 jul 2014, 16:30

pisac

e koliko ste vi budalama pravljeni zadnjih 7 godina ....

Odakle nam lova za neke hotele cccc,nemamo marke a tek sponzora :mrgreen:
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 02 jul 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2014, 16:30

A kojih su to po tebi zeljinih prvih 11?? Napisi imena i godine i onda drugu najstariju ekipu u ligi,ako znas sta pricas

A ocigledno da nemas pojma,jer ce sad usljediti odgovor tipa :"samo vi vjerujte u suplju"

Jesi pobio ijedan argument koji sam ti napisao,nisi jarane...samo blebeces bezze...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jul 2014, 16:31

emirati je napisao/la:
pisac je napisao/la:Vjerujte u suplju, sta vam ja tu mogu. Dok Dinamo, Parizan i Hajduk gurnu momka od 17, 18 godina u vatru i momak igra haman svaku minutu, do tad vi sjedenje na klupi i potpisivanje igovora nazivajte podmladjivanjem ;)
pa to je isto kao da ja tebi kazem vama Tan obecao neke milione, igrace a dosao vam neki iz novog pazara.
taj neki ima platu ko tri vasa najplacenija i prosjek godina nam je manji od vasih omladinaca pod navodnicima

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 jul 2014, 16:34

gio10 je napisao/la:Može li PP, u koliko kreće korteo sutra i odakle?
Nema kortea ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jul 2014, 16:40

rammstein je napisao/la:
emirati je napisao/la:
taj neki ima platu ko tri vasa najplacenija i prosjek godina nam je manji od vasih omladinaca pod navodnicima
taj neki ima platu kao nasa tri najplacenija, a opet samo kup osvojiste koji vrijedi svega 30.000 KM!

Daj nemojte nam te price molim vas.

Kada su Zeba i Bekric imali po 7.000 KM i vise sto se niste onda javljali.

Po cemo ste to vidi sada bolji od nas? Ajde reci mi molim te. Sta to vi imate a sto mi nismo imali? Drugi je slucaj sto smo mi imali pa nismo znali izgurati na tom nivou, ali opet vi to sto sada imate, nije nista sto je nama nedostizno, bar za sada.

Kada budete mogli dovesti igraca kojeg cete placati kao Dinamo, onda cemo da pruzimo ruku, do tada, **** te pare vase kada vi niste opet u stanju dovesti stranog igraca kojeg cete placati!

EDIT: Svida mi se pravo kako se Adzem obraca medijima...

@arelinho - Kako nema kortea?
Dakle, navijaci ne idu organizovano gore?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 jul 2014, 16:50, ukupno mijenjano 4 puta.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2014, 16:41

prvih11:
antolovic25g,colic22g,kvesic23g,zeljkovic26g,bogdanovic24,sadikovic19g,stanic24g,tomic23g,bajic20g,turkovic24g,hasanovic24g
klupa:
alibasic20g,kjosjevski19g,fejzic22g,e.sadikovic20g,svraka26g,jamak27g,bucan33g.

S tim da jamak i svraka idu 90% poslje evrope,bucan ce ulaziti povremeno,a ovoj klupi dodaj jos 5-7 juniora.
Pa lijepo skontaj ko moze biti izmjena,junior ili ko???

Prvi tim prosjek starosti 23g,jel to taj najstariji tim u ligi ili ostali igraju s juniorima?????

Staaaa je piiiisaaaacc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,jel to bjezis kad vidis da ne pricas s djecom kojima mozes suplje pitarske prosipati :pinokio: :pinokio: :pinokio:

@rammstein- obozavam slusati to za ogromne plate i te potcjenjivacke qrcevite price,ko da mu ti iz svog dzepa dajes. A znas zasto? zato sto sam vidio sta znace te velike plate sa dugim ugovorima za nasu ligu...

Gdje klub ukoliko ne udje u grupe lige prvaka moze zaraditi maximalno 2-3miliona...

Ali ovo sve je za vas novo,mnogi od vas na ovom forumu cak titulu prvaka nisu ni vidjeli uzivo...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jul 2014, 16:49

Boze dragi prva euro tekme samo sto nije pocela, a vi se ponovo raspravljate sa jednim te istim likom otkako im je kosooki u ekipu dosao :wtf:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 02 jul 2014, 16:52

Ne vidim niti jednog mladog igrača koji su toliko bili najavljivani. Izgleda da smo svi bili u zabludi da će se desiti drastična podmlađivanja ekipe, što još nisam vidio. Možda će vrijeme tih mladih igrača doći za četiri-pet godina - rekao je Đurbuzović.
ako vec nije bilo :kafa:

jahija

Post Postao/la jahija » 02 jul 2014, 17:03

utrpana đukela najela ih ljeba. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sad ono puno vještaštva drži najtrofejnijem, i najvećem klubu u BIH prodike, a boga ti poljubim- :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ništa samo ne zna stvorit ili će ukrast otet, prevarit ili dat guzice to je u rangu kriminala jbga. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2014, 17:05

licencirani je napisao/la:
Ne vidim niti jednog mladog igrača koji su toliko bili najavljivani. Izgleda da smo svi bili u zabludi da će se desiti drastična podmlađivanja ekipe, što još nisam vidio. Možda će vrijeme tih mladih igrača doći za četiri-pet godina - rekao je Đurbuzović.
ako vec nije bilo :kafa:
http://www.optika.baros.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazu da ima neka akcija,platis 2 dobijes 3,pa povedi,pisca (koji je inace tvoj drugi acc,odala te kafa i isti komentar btw.) i djurbuzovica.usput popijte kafu,malo naserendajte i sto je najbitnije progledajte.
do tada cao cao vozdrica i pustite nas da raspravljamo o lovcenu,vi i vasa misljenja su trenutno najmanje bitna stvar...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 jul 2014, 17:12

Prve 4 tekme u Sarajevu :D , kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jul 2014, 17:13

FK Sutjeska 1:1 FK Lovćen

1st Half - " onclick="window.open(this.href);return false;

2nd Half - " onclick="window.open(this.href);return false;

Ko voli neka izvoli!

Prvi protiv drugog u njihovom prvenstvu!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2014, 17:14

mukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu :D , kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Slaba kisa prije podne,za vrijeme utakmice ne bi trebalo padati
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 jul 2014, 17:15

mukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu :D , kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Preko dana suncano, a navece gmrljavina u smrdljivom dijelu grada
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 jul 2014, 17:15

Preko dana suncano, a navece gmrljavina u smrdljivom dijelu grada
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 69 gostiju.