Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MrMuscle je napisao/la:Napokon i ja da se slozim sa tobom u necemu.. ponuda i jest samo zaSaurman je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Copy/paste sa juventuz.com
Tuttosport - Bayern is giving 40m + Shaqiri for Vidal.jer realna ponuda je 100mil + xherdan..
Mada je i to jako malo...
Samo čistka, Padoin i Quaglia next. Sve što ode treba zamijeniti mladim momcima i puno se uradilo u ovom roku."Fumata bianca: Peluso è del Sassuolo per 4 mln"
Not ! Sve dok ne bude bas izgledno, nemoj da letis pred ! Usput.. vidim da je i Conte na odmoru u Dubrovniku, nekako mi bez njega to ne ide :SAndrej je napisao/la:Sve je izvjesnije da stiže Iturbe.!!
Samo me zanima za koga ce Marronea sada dati.. :-/Pogba je napisao/la:Stucalo se Marroneu i odlucio se vratiti.
Ja bih ga ostavio u svaka doba, bolji od Pereyre i kompanije, iako mislim da ce se iskoristiti za neku trampu (cak i Iturbe), ili Ibarbo.
Upravo rekose da je produzio do 2019. Ja bih ga ostavio jer nam treba realno, zasto placati 10M za neke Pereyre koji nisu bolji!?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Samo me zanima za koga ce Marronea sada dati.. :-/Pogba je napisao/la:Stucalo se Marroneu i odlucio se vratiti.
Ja bih ga ostavio u svaka doba, bolji od Pereyre i kompanije, iako mislim da ce se iskoristiti za neku trampu (cak i Iturbe), ili Ibarbo.
Andrej je napisao/la:Sve je izvjesnije da stiže Iturbe.!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.