AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cerci ima 27-28 godina, Lavezzi 29-30 radije bi se okrenuo nekome mlađem .. tipa Sanchez,Iturbe i ostali dobri mlađi krilni igrači. Nema veze što koštaju 5-10m više.
Ja se nekako i sad nadam Iturbeu, mislim da Galliani neće dozvolit da ga Marotta pukne po ušima opet. Nije Kaka džaba otišo majku mu
Birsa's agent: "Chievo are in pole position to sign Birsa, but Verona and Rubin Kazan are also in the race."
Ja se nekako i sad nadam Iturbeu, mislim da Galliani neće dozvolit da ga Marotta pukne po ušima opet. Nije Kaka džaba otišo majku mu
Birsa's agent: "Chievo are in pole position to sign Birsa, but Verona and Rubin Kazan are also in the race."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma to Gale sprema osvetu Maroti za Tebveza
Eto i Verona hoce Birsu, taman ga ubaciti u deal za Iturbea.
Mada, kad skontam što će nam Iturbe kad imamo Birsu

Eto i Verona hoce Birsu, taman ga ubaciti u deal za Iturbea.
Mada, kad skontam što će nam Iturbe kad imamo Birsu

Il Club più titolato al mondo!
SLUZBENO: Iturbe novi igrac Juventusa !
Izvor fb,nadam se da nije istina

Sarajevo ljubavi moja.
Nije sluzbeno...joshsonpenn je napisao/la:SLUZBENO: Iturbe novi igrac Juventusa !

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
Armero: "My dream is to play for a big Italian club. Milan, Inter and Juve all need a player with my characteristics."
Juventus ima dogovor sa igračem, ali nema dogovor sa Veronom još uvijek, kojoj su ponudili 23miliona..
Juventus ima dogovor sa igračem, ali nema dogovor sa Veronom još uvijek, kojoj su ponudili 23miliona..
Pa ako je sve dogovoreno sa igracem, nema se tu sta vise raditi. Dovidjenja drug i sretno, ne mozes reci da nismo pokusali da ga dovedemo.
A mogao bi se pokajati, kod nas bi imao starto mjesto, a kod njih ko zna...
Sad nada ostaje Lavezzi mada mislim da ni oni sami ne vjeruju u to.
Ne znam, vidjet cemo sta ce smisliti, ali mi se nimalo ne svidja sto smo izgubili Iturbea.
A mogao bi se pokajati, kod nas bi imao starto mjesto, a kod njih ko zna...

Sad nada ostaje Lavezzi mada mislim da ni oni sami ne vjeruju u to.

Ne znam, vidjet cemo sta ce smisliti, ali mi se nimalo ne svidja sto smo izgubili Iturbea.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imali smo i mi dogovor sa Tevezom pa sta bi na kraju. Ne pita se tu samo igrač.
Ako mu i mi ponudimo iste uslove i on prihvati, onda samo Verona odlučuje koja ponuda im bolje odgovara.
Ako mu i mi ponudimo iste uslove i on prihvati, onda samo Verona odlučuje koja ponuda im bolje odgovara.
- IlPrincipe
- Kontakt:
@muxa baš o tome ja govorim .. treba se sačekati još par dana ..
Ciao Ricky !!

Ciao Ricky !!

Pa iskreno ljudi, ni necu igraca kojeg bi na silu morali dovoditi ovdje. Covjek hoce u Juventus i kraj price.
Zaista su male sanse da pobijedimo u ovoj trci, nama se ipak ostaje okrenuti drugim igracima (ali kome, kad niko da dodje).
Zaista su male sanse da pobijedimo u ovoj trci, nama se ipak ostaje okrenuti drugim igracima (ali kome, kad niko da dodje).

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pippo očigledno ima viziju i to me mnogo raduje. Odrekao se dosta ovih idiota od igrača iako me brine što su Bonera, Muntari i Abbiati ostali.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ma ne brine mene sto nece doc Iturbe, vec me brine razlog zašto neće doci, a razlog je kao i uvijek ekonomske prirode 

- Trezeguet17
- Kontakt:
Iturbe nije jos zvanicno Juventusov (nadam se uskoro) -- Juve nudi 23 a Verona spustila sa 30 na 27 M danas ce se odrzati jos jedan bitan sastanak tj po mnogima zadnji
Mislim da je Milanov najveci problem ovog roka kako privuci igrace bez LP-a naredne sezone
Sent from my Lumia using Tapatalk
Mislim da je Milanov najveci problem ovog roka kako privuci igrace bez LP-a naredne sezone
Sent from my Lumia using Tapatalk
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!

@rope
Cerci je bolji igrač Birse da je naopako. Bolje je gledati njega nego onog kloca.
I svakako bih se složio sa tobom u vezi sredine terena. Nema nam ko igrati tu, trebamo dovesti nekog veznjaka ili će biti veselo

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma yebo viziju ako ne moze dobiti igrace koje hoce. Lavezzija i Iturbea ispusili, sad se ide na Cercija. S konja na magarca, ko i svaki put.
Faraon, Birsa je mrtva rezerva rezervi na koju ionako niko ne racuna tako da mi je glupo poredjenje sa Cercijem. Mozda bi bolja usporedba bio Robinho.

Faraon, Birsa je mrtva rezerva rezervi na koju ionako niko ne racuna tako da mi je glupo poredjenje sa Cercijem. Mozda bi bolja usporedba bio Robinho.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zavrsili ste vi svoje sa Iturbeom
http://gianlucadimarzio.com/milan/il-mi ... le-ultime/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://gianlucadimarzio.com/milan/il-mi ... le-ultime/" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 32 SCUDETTI ★
Po menu zadnje dvije sezone Robson i Birsa su u pet dekarope11 je napisao/la:Ma yebo viziju ako ne moze dobiti igrace koje hoce. Lavezzija i Iturbea ispusili, sad se ide na Cercija. S konja na magarca, ko i svaki put.![]()

A malo kad skontaš Robinho je nekad baš bio igračina, a gledaj ga sad rezerva u ovakvom Milanu

Helem, ja sam svakako za Cercija al' u biti draže bi mi bilo da nam dođe kvalitetan veznjak nego bilo kakvo krilo.
I jel zna neko šta je definitivno sa Ramijem i Taraabtom, pošto sam jučer pročitao da su im posudbe istekle i da su se vratili u svoje klubove?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slažem se, to sve treba potjerati. Paraziti sa velikim platama i nikakvim učinkom.
Cercija apsolutno ne simpatišem, imam osjećaj da bi flopirao kada bi došao u veći klub (a još jedan flop za velike pare nam stvarno ne treba).
Ako smo već sjebali oko Iturbea i lavezzija, nemoj mi svakakvo smeće radi reda dovoditi, samo jer je eto bolji od nekog Birse. U ovom slučaju, sa napadača bi prioritete mogli prebaciti na veznjaka, daleko nam je više potrebniji. I pri tom ne mislim na Armera, Džemailija, Lodija i ostale pi'zde materine.
Bog zna šta se dešava, utihnuli su u zadnje vrijeme. Mislim da je Rami ipak naš dok su od Taarabta vjerovatno odustali (mada nema još nikakvih zvaničnih obavijesti).
Cercija apsolutno ne simpatišem, imam osjećaj da bi flopirao kada bi došao u veći klub (a još jedan flop za velike pare nam stvarno ne treba).
Ako smo već sjebali oko Iturbea i lavezzija, nemoj mi svakakvo smeće radi reda dovoditi, samo jer je eto bolji od nekog Birse. U ovom slučaju, sa napadača bi prioritete mogli prebaciti na veznjaka, daleko nam je više potrebniji. I pri tom ne mislim na Armera, Džemailija, Lodija i ostale pi'zde materine.

Bog zna šta se dešava, utihnuli su u zadnje vrijeme. Mislim da je Rami ipak naš dok su od Taarabta vjerovatno odustali (mada nema još nikakvih zvaničnih obavijesti).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imamo mi igrače u sredini terena. De Jong, Montolivo, Honda, Poli, Muntari... Ionako su tu samo tri pozicije, a pokriveni smo sa 5-6 solidnih igrača. Što se napda tiče imamo lijevo Šaravija, desno Meneza i u sredini Balotelija. Rezerva Pazzini i tu sada trebamo još jednog ili dva igrača. Tu negdje može upasti i Saponara. Lično mislim od Lavecija nema ništa, skup je i nije nešto posebno mlad da bi se dalo 25 miliona koje ionako nemamo 
U odbrani imamo sigurne De Sciglia, Abatea, Alexa, Mexesa... Prvo da vidimo ko će otići od ovih prekobrojnih pa tek onda mislim da možemo računati na neka pojačanja. Cerci je bezvezan igrač i igrač za male klubove, ono što on radi nikada neće proći u velikim klubovima. Silovanje lopte i forsiranje driblinga i šuteva.
U princpu kao da gledam da bi ovo mogla biti neka udarna postava uz 1 ili 2 korekcije u zavisnosti od eventualnog odlazka Balotellija:
Abiatti - De Sciglio, Alex, Mexes, Abate - De Jong, Montolivo/Poli, Honda - El Sharaawy, Balotelli, Menez. Ekipa koja će sigurno izboriti Evropu, ali Ligu prvaka... Sumnjam. Prednost nam je što igramo samo domaću ligu i to moramo maksimalno iskorsiti. Juventus je opet sigurno šampion, a Roma, Napoli, Inter, Fiorentina, Lazio i Milan će se boriti sa Evropu. Mislim da će liga biti dosta ujednačena i zanimljiva. Šest ekipa će se boriti za 2 mjesta koja vode u Ligu prvaka.

U odbrani imamo sigurne De Sciglia, Abatea, Alexa, Mexesa... Prvo da vidimo ko će otići od ovih prekobrojnih pa tek onda mislim da možemo računati na neka pojačanja. Cerci je bezvezan igrač i igrač za male klubove, ono što on radi nikada neće proći u velikim klubovima. Silovanje lopte i forsiranje driblinga i šuteva.
U princpu kao da gledam da bi ovo mogla biti neka udarna postava uz 1 ili 2 korekcije u zavisnosti od eventualnog odlazka Balotellija:
Abiatti - De Sciglio, Alex, Mexes, Abate - De Jong, Montolivo/Poli, Honda - El Sharaawy, Balotelli, Menez. Ekipa koja će sigurno izboriti Evropu, ali Ligu prvaka... Sumnjam. Prednost nam je što igramo samo domaću ligu i to moramo maksimalno iskorsiti. Juventus je opet sigurno šampion, a Roma, Napoli, Inter, Fiorentina, Lazio i Milan će se boriti sa Evropu. Mislim da će liga biti dosta ujednačena i zanimljiva. Šest ekipa će se boriti za 2 mjesta koja vode u Ligu prvaka.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Montoliva nema do januara/februara, Poli prosjek za klupe, Hondi neprirodna pozicija, a ideja da igramo sa dva destruktivca mi se ne sviđa. Treba tu jedan maestro i umjetnik sa loptom koji zna smiriti i podvaliti loptu, a ne dvojica kojima je osnovni zadatak noge lomiti.
Eriksen bi bio idealno rješenje, dugo ga neću prežaliti.
Slažemo se oko Ćerćija, njega nipošto ne želim vidjeti u Milanu. Veznjak i bek prioriteti, a što da ne i Perin. Valja ga ugrabiti dok drugi nisu (mada on može i na zimu).
Evo piše da smo još uvijek u utrci za Iturbea i da smo jutros poslali novu ponudu.
Eriksen bi bio idealno rješenje, dugo ga neću prežaliti.

Slažemo se oko Ćerćija, njega nipošto ne želim vidjeti u Milanu. Veznjak i bek prioriteti, a što da ne i Perin. Valja ga ugrabiti dok drugi nisu (mada on može i na zimu).
Evo piše da smo još uvijek u utrci za Iturbea i da smo jutros poslali novu ponudu.

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 02 jul 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Tu je bit citave price,ako dovedes lavezzia imas igraca za 2 maksimalno 3 sezone, a cerci mislim da nije igrac za velike klubove i da se ne bi uklopio u ekipu....zato bolje dati 25-30 miliona za momka od 21-22 godine i imas igraca za deset godina, ali kao sto sam napisao u prethodnom postu ova transfer politika koju celavci vode ne pije vise vode i ne prolazi,mozda je moglo prije ali ljudi sad hoce odma pare i nece da pregovaraju pa koliko da si veci klub od njihovog...pogledajte kako man utd radi odma pare ulazu i dovode igrace, a ne ko ovi nasi izlizanu pricu prosipaju 5 godina unazad sve neki mister xy itdIlPrincipe je napisao/la:Cerci ima 27-28 godina, Lavezzi 29-30 radije bi se okrenuo nekome mlađem .. tipa Sanchez,Iturbe i ostali dobri mlađi krilni igrači. Nema veze što koštaju 5-10m više.
i evo neka informacija preuzeta sa fb, ako zna neko nesto vise o ovome nek napise:
"Inzaghi napravio spisak igrača na koje ne računa, na njemu se nalaze: Vergara, Albertazzi, Constant, Vila, Essien, Nocerino, Robinho, Matri, Niang, Petagna!"
FORZA MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.