NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
1. kolo: Sarajevo - Zvijezda
2. kolo: Zvijezda - Travnik
3. kolo: Čelik - Zvijezda
4. kolo Zvijezda - Olimpic
5. kolo Široki Brijeg - Zvijezda
6. kolo Zvijezda - Slavija
7. kolo Zrinjski - Zvijezda
8. kolo: Zvijezda - Radnik
9. kolo: Željezničar - Zvijezda
10. kolo: Zvijezda - Vitez
11. kolo: Sloboda - Zvijezda
12. kolo: Drina - Zvijezda
13. kolo: Zvijezda - Borac
14. kolo: Velež - Zvijezda
15. kolo Zvijezda - Mladost
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
u prvom dijelu sezone moramo uzeti što više bodova jer nam gostuju ajd da kažem uslovno slabije ekipe biti će jako opasno ako ne budemo imali neku zalihu,valjda će se igrački kadar malo poboljšati jer ovo iskreno ne budi neki optimizam,al ko zna možda nas i ova naša djeca razuvjere...nedžad je napisao/la:1. kolo: Sarajevo - Zvijezda
Dobar raspored,sva put gostujemo, slabije ekipe nam uglanom dolaze kuci ako ne uberemo dovoljno bodova prvu polusezonu mozemo se ....t u drugo. Al bice to dobro.
jutros je dosao neki golman iz modrice i sa dorom je se dogovorio da tu trenira neko vrijeme prvi ce mu trening biti veceras a sto se tice rasporeda nije lose ali raspored je i najmanji problem jer sa svim ekipama igramo kuci i na strani a da li znate kada bi trebalo krenuti to asvaltiranje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
papak jedan durgut je sportski direktor i to bi sigurno uradio ako bude trebalo.i do sada su se posudivale licence od trenera koji ih imaju to ti nista nije u vecini klubova to se tako radivoliosamzvijezdu je napisao/la:eh astra koje razmisljanje,nek mu durgut posudi licencu...covjek se godinama skolovao,ulozio 35 000 km,i sad treba posudjivati licencu,majko mila...otidji sutra na hitnu vidi nek ti Keserovic posudi doktorsku diplomu pa ti malo radi...![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
s obzirom koliko doro voli durguta ja mislim da bi mu durgut htjeo pomoci. Pojma ti nemas astra,ti si toliko zelen da pojma nemas,sta je sve doro radio da bi se durgut otjerao iz zvijezde,hehehe,sad da mu ovaj posudi licencu,majko mila...
-
- Kontakt:
hehe upravu si,sjecam se kada je durgut bio pomocni trener,a ovaj na razglaasu kaze: pomocni trener nermin husienbasic,trener golmana,amir durgutovicvoliosamzvijezdu je napisao/la:s obzirom koliko doro voli durguta ja mislim da bi mu durgut htjeo pomoci. Pojma ti nemas astra,ti si toliko zelen da pojma nemas,sta je sve doro radio da bi se durgut otjerao iz zvijezde,hehehe,sad da mu ovaj posudi licencu,majko mila...

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
od 8 kola do 14 ako uzmemo 6 bodova bit ce dobro,pogotovo od 11 kola,kad idemo slobodi,drini i dolazi borac,zmaj348 je napisao/la:nedžad je napisao/la:1. kolo: Sarajevo - Zvijezda
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
ma kazem ti ja...doro je dobar dok mu voda ide na mlin cim stane i nije po njegovom gleda da ti ucera kajlu...dobar je trener ali ne toliko da vodi premijer ligu,onda su mu se potrefile sve stvari i izvukao je zvijezdu,svaka cast,a sto sad nije napravio neki rezultat,u odlucujucoj utakmici sa rudarom 0 0,raspe nas slavija,vitez,ma de ba...al ajdi pred nama je...astra ako ne znas taj isti doro se urotio sa pojedinim igracima da otjera gacinovica,a ovamo mu medio i uvlacio se covjeku kao peskir u dupe...al doce sve na vidjelo...
Sef strucnog staba NK Zvijezda Gradacac je Nermin Huseinbasic i on ima potpuno povjerenje i podrsku kluba, ovom prilikom demantujemo da je Zvijezda kontaktirala trenera Hafizovića kako su prenijeli pojedini medij....
Prva prijateljska u petak protiv V. Obarske. Vratio se Radivojevic, do kraja sedmice dolazi i Adam
Prva prijateljska u petak protiv V. Obarske. Vratio se Radivojevic, do kraja sedmice dolazi i Adam
zvijezda je jedini klub koji na forumu ima najvise dusmana iz svog grada.vecina je tu samo da kritikuje pljuje nase ljude nase igrace .niko im nevalja.naravno za to postoji logicno objasnjenje sve su to uvrijedene mlade koje lijece komplekse preko foruma .ili su promaseni fudbaleri ili trenerei ili clanovi uprave.
Doro je za zvijezdu dao kao sto niko nije, bio je uz klub u najtezim i najboljim danima kolko je puta razveselio pune tribine sada je hvala bogu dosao do toga da bude trener i sada se iznose prljavstine o njemu i pokusava unijeti negativna atmosfera u klub,
treba biti ponosan na nase ljude i u upravi i na trenere a naravno na nasu mladost u klubu.
ako iko kritikuje to sam ja i uvijek cu kritikovati .
evo po meni se u klubu grijesi sto se ne dovedu dva ili tri provjerena igraca ali sto prije,manje od mjesec dana je do pocetka prvenstva i vremena je sve manje za uigravanje ekipe.na probi je nekoliko zanimljivih igraca ali za mir u kuci moramo se pojacati u napadu vezi i na bekovskim pozicijama
zasad na golmanskim pozicijama imamo nase uzdanice Kurbasica i Brkica gdje ja dajem prednost Kurbasicu koji ima odlicnu polusezonu za sobom u Orasju naravno uz prvi tim je vec dvije sezone ,ima dovoljno iskustva i mislim da nasi ne trebaju trositi bespotrebno pare na golmana.
na bekovskim pozicijama imamo Zulica koji bas i nije odusevio ali sta je tu je blizu ekipe je i Jasarevic iz juniora dok ovu poziciju moze krpiti i Islamagic i Karavdic .ali po meni trebalo bi ocekivati jednog iskusnog igraca na ovoj poziciji.
na stoperskoj poziciji Islamagic i Karavdic te Skahic koji bi ako ostane i potpise bio veliko pojacanje .svoje kvalitete Skahic je vec pokazao u ovih nekoliko treninga.
u vezi imamo kostur od prosle sezone Adam Ordagic Radivojevic i Buba dok su na probi nekoliko jako zanimljivih i mladih igraca koji bi lako mogli u prvu postavu
ovo sve i ne izgleda lose dok najvise skripi u napadu .zasad slabo ali nadati se da cemo se pojacati sa nekim rasnim strijelcem.uz naseg Isanovica na vrata prvog tima kuca i mladi Muratovic iz naseg omladinskog poogona koji kroz treninge pokazuje da na njega treba najozbiljnije racunati
evo to je jedan mali izvjestaj i trenutna situacija sa treninga naseg kluba ,treba napomenuti da se na treninzima radi pakleno da je atmosfera jako dobra i da je na probi nekolicina mladih igraca sa svih strana.posto znam da mnogo raje nema priliku nigdje procitati stanje u nasem klubu nadam se da ce im ovaj moj post malo pomoci da upoznaju ekipu, iskreno se nadam da ce nas klub uskoro dobiti neku stranicu gdje cemo svi imati priliku da znamo sta se desava u nasem klubu jer nas klub i nasa raja to zasluzuju
Doro je za zvijezdu dao kao sto niko nije, bio je uz klub u najtezim i najboljim danima kolko je puta razveselio pune tribine sada je hvala bogu dosao do toga da bude trener i sada se iznose prljavstine o njemu i pokusava unijeti negativna atmosfera u klub,
treba biti ponosan na nase ljude i u upravi i na trenere a naravno na nasu mladost u klubu.
ako iko kritikuje to sam ja i uvijek cu kritikovati .
evo po meni se u klubu grijesi sto se ne dovedu dva ili tri provjerena igraca ali sto prije,manje od mjesec dana je do pocetka prvenstva i vremena je sve manje za uigravanje ekipe.na probi je nekoliko zanimljivih igraca ali za mir u kuci moramo se pojacati u napadu vezi i na bekovskim pozicijama
zasad na golmanskim pozicijama imamo nase uzdanice Kurbasica i Brkica gdje ja dajem prednost Kurbasicu koji ima odlicnu polusezonu za sobom u Orasju naravno uz prvi tim je vec dvije sezone ,ima dovoljno iskustva i mislim da nasi ne trebaju trositi bespotrebno pare na golmana.
na bekovskim pozicijama imamo Zulica koji bas i nije odusevio ali sta je tu je blizu ekipe je i Jasarevic iz juniora dok ovu poziciju moze krpiti i Islamagic i Karavdic .ali po meni trebalo bi ocekivati jednog iskusnog igraca na ovoj poziciji.
na stoperskoj poziciji Islamagic i Karavdic te Skahic koji bi ako ostane i potpise bio veliko pojacanje .svoje kvalitete Skahic je vec pokazao u ovih nekoliko treninga.
u vezi imamo kostur od prosle sezone Adam Ordagic Radivojevic i Buba dok su na probi nekoliko jako zanimljivih i mladih igraca koji bi lako mogli u prvu postavu
ovo sve i ne izgleda lose dok najvise skripi u napadu .zasad slabo ali nadati se da cemo se pojacati sa nekim rasnim strijelcem.uz naseg Isanovica na vrata prvog tima kuca i mladi Muratovic iz naseg omladinskog poogona koji kroz treninge pokazuje da na njega treba najozbiljnije racunati
evo to je jedan mali izvjestaj i trenutna situacija sa treninga naseg kluba ,treba napomenuti da se na treninzima radi pakleno da je atmosfera jako dobra i da je na probi nekolicina mladih igraca sa svih strana.posto znam da mnogo raje nema priliku nigdje procitati stanje u nasem klubu nadam se da ce im ovaj moj post malo pomoci da upoznaju ekipu, iskreno se nadam da ce nas klub uskoro dobiti neku stranicu gdje cemo svi imati priliku da znamo sta se desava u nasem klubu jer nas klub i nasa raja to zasluzuju

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bravo astra svaka čast. A mislim da ovaj crvenobijeli i voliosmazvijezdu je jedan te isti lik koji se sam sa sobom dopisuje.
-
- Kontakt:
astra,pokusavam da saznam tvoju profesiju,ili si metalostrugar i radis u cimosu,ili si automehanicar,jer me odusevljava tvoja spoznaja o fudbalu...prijavi se za konkurs generalnog menagera zvijezde...s tom ekipom koju si ti nabrojao dobri smo za sredine tabele al u 1 FBiH...astra astra,ja isto volim nase ljude i nase igrace,i bolje da nasi igraju i treniraju...al necu sad da iznosim neke stvari na forumu,a vjeruj da znam puno puno...ajd mi reci sto Refik Omercic nije clan uprave vise...vidim i vjerujem da si istinit navijac zvijezde,pa mi reci to...
sta te boli briga koja je moja profesija i sto nisam fudbalski strucnjak ali bar volim klub iz grada u kojem sam roden a ti si uistinu zlostavljan od nekoga pa imas takve komentare o zvijezdi.nisam ni ja rekao da ova trenutna zvijezda moze puno ali uz nekih 3-4 igraca sigurno moze izboriti opstanak,citaj malo bolje i nemoj ziv bio da me vise citiras nemam se namjeru ni skim prepucavati na forumu imam svoje misljenje i ako ti se nesvida samo preskocis i sve ok.voliosamzvijezdu je napisao/la:astra,pokusavam da saznam tvoju profesiju,ili si metalostrugar i radis u cimosu,ili si automehanicar,jer me odusevljava tvoja spoznaja o fudbalu...prijavi se za konkurs generalnog menagera zvijezde...s tom ekipom koju si ti nabrojao dobri smo za sredine tabele al u 1 FBiH...astra astra,ja isto volim nase ljude i nase igrace,i bolje da nasi igraju i treniraju...al necu sad da iznosim neke stvari na forumu,a vjeruj da znam puno puno...ajd mi reci sto Refik Omercic nije clan uprave vise...vidim i vjerujem da si istinit navijac zvijezde,pa mi reci to...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ima li neko informaciju o Mici.Kakav je njegov status?
pa ako iko ima imas ti.posto ste bliski pitaj njega kakav mu je status i jel zadovoljio na probiZlatnidecko je napisao/la:Ima li neko informaciju o Mici.Kakav je njegov status?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Anel ALibašić u Zvijezdi iz Gradačca.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Mozes li nam reci o kakvom se igracu radi?GazijaKalesija je napisao/la:Anel ALibašić u Zvijezdi iz Gradačca.
Bas nije vise u Zelji???Kapetan je napisao/la:Mozes li nam reci o kakvom se igracu radi?GazijaKalesija je napisao/la:Anel ALibašić u Zvijezdi iz Gradačca.
jel se zna ko vodi nase omladinske pogone?
Ko vodi SF? Ko pionire? ko kadete? ko juniore?
Ko vodi SF? Ko pionire? ko kadete? ko juniore?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.