Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brate dragi, fakat je covjek "pogodio". Buki samo sto ne pukne kad spominje kroz sta je prosao. Suze same krenu, htio to neko priznati, ili ne. I sve znamo, sve smo vidjeli, a kada ovo gledam, opet mi nije svejedno. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS.gio10 je napisao/la:Rasplaka me ovaj film, svaka čast ljudima koji su ga uradili![]()
![]()
Da hoće više svanuti ovaj četvrtak
znaci opet s vama igramo na startu?ennis je napisao/la:Prva tri kola u Sarajevu
Kuci Siroki,u "gostima" Olimpic i Slavija raspadnuta![]()
![]()
U drugom kolu na Grbavici Zeljo-SirokiKevin je napisao/la:znaci opet s vama igramo na startu?ennis je napisao/la:Prva tri kola u Sarajevu
![]()
ennis je napisao/la:U drugom kolu na Grbavici Zeljo-SirokiKevin je napisao/la:znaci opet s vama igramo na startu?ennis je napisao/la:Prva tri kola u Sarajevu
![]()
amko27 je napisao/la:Koliko je dobro toliko nije. ABd igrat cemo evropske utakmice i bit ce zgusnut rasopres pravo, al eto i Siroki igra evropu pa ce biti isto. Dobro je sto igramo brzo sa slavijom u gostima. Ocekujem od njih da u drugom dijelu nadju neke pare i da ce biti dosta teze ovima sto ce im gostovati u drugom dijelu. Generalno igramo "kuci" i isprsit se pa sta Bog da. Vrijedi li i dalje ona zabrana navijacima?
ABD protiv Čelika u Ze proslava tituleLjiljani87 je napisao/la:Olimpic – Željezničar
2. kolo:
Željezničar -Široki Brijeg
3. kolo:
Slavija – Željezničar
4. kolo:
Željezničar – Zrinjski
5. kolo:
Radnik – Željezničar
6. kolo:
Drina – Željezničar
7. kolo:
Željezničar – Vitez
8. kolo:
Sloboda – Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.