NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 00:42

selfmade je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
NK Široki Brijeg prvi i jedini u BiH ima razvijenu aplikaciju za live tekstualni prijenos

NK Široki Brijeg, kako ste mogli već i primijetiti na njihovoj službenoj stranici, uveo je, prvi od klubova u BiH, tekstualni live prijenos utakmica.

Prvi takav prijenos testiran je na finalnoj utakmici 15. Memorijala Gojka Šuška, Split – Široki Brijeg, a takva praksa praćenja utakmica Širokog Brijega, sa svim najzanimljivijim detaljima utakmice (golovi, prigode, kartoni, izmjene…) nastavit će se u novoj sezoni.

Razvijena je aplikacija koja će se automatski ‘izbacivati’ najnovije događaje s utakmice, a stranicu neće biti potrebno osvježavati kako bi se informacije osvježile.

Aplikacija se također automatski prilagođava vašem tablet i mobilnom uređaju, a sljedeći live prijenos moći ćete pratiti u četvrtak u 17 sati, riječ je o prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige FC Gabala – NK Široki Brijeg.

slika
:clap: :clap:

Ne znam cemu pravljenje lazne promocije. Treba biti iskren i iskrene stvari govoriti. Prvi Wi-fi na stadionima u BiH imaju Željo i Sarajevo, i to od januara ove godine. Aplikaciju za tekstualni prenos Sarajevo vec ima godinu dana...
znaš od kad ima wifi na Pecari? pa ima jedno 5-6 godina... :think: a Željo i Sarajevo od januara :facepalm:
što se tiče aplikacije ja osobno nisam primjetio nikakvu aplikaciju tekstualnog prijenosa za sarajevo? imas li link neki?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 02 jul 2014, 01:04

Prvo kolo vjerojatno gostovanje radniku, olimpicu ili slobodi, i bit ce 0-0...

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 jul 2014, 09:03

Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
Ne znam cemu pravljenje lazne promocije. Treba biti iskren i iskrene stvari govoriti. Prvi Wi-fi na stadionima u BiH imaju Željo i Sarajevo, i to od januara ove godine. Aplikaciju za tekstualni prenos Sarajevo vec ima godinu dana...
znaš od kad ima wifi na Pecari? pa ima jedno 5-6 godina... :think: a Željo i Sarajevo od januara :facepalm:
što se tiče aplikacije ja osobno nisam primjetio nikakvu aplikaciju tekstualnog prijenosa za sarajevo? imas li link neki?
Kao i GSD Pecara.
Plus, da nadodam jos nedavne spektakularne clanke ovdje i po drugim portalima kako FK Sarajevo prvi u BiH dobiva, odnosno gradi moderni trening kamp uz popratni sadrzaj kao dokaz ''liderske pozicije u BiH'', i to pored trening kampa NK ŠB na Mostarskom Blatu, necega sto vec dugi, dugi niz godina nema pet klubova u cijeloj ex-yu, e to je vec vrh bio. :bow: :rol:

Nije ti Široki Brijeg klub kojem je stalo toliko do hvalisanja i samopromocije. Ono sto se uradi, a uradilo se mnogo, uradi se bez velike pompe i bez ikakve pomoci sa strane. Tek kad je sve realizirano, kad su financijska sredstva osigurana, moze se i javno obznaniti, kao i gore navedeni projekt. Ista stvar je i sa transferima igraca i svemu ostalom.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 09:28

BurningLegion je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
Kao i GSD Pecara.
Plus, da nadodam jos nedavne spektakularne clanke ovdje i po drugim portalima kako FK Sarajevo prvi u BiH dobiva, odnosno gradi moderni trening kamp uz popratni sadrzaj kao dokaz ''liderske pozicije u BiH'', i to pored trening kampa NK ŠB na Mostarskom Blatu, necega sto vec dugi, dugi niz godina nema pet klubova u cijeloj ex-yu, e to je vec vrh bio. :bow: :rol:

Nije ti Široki Brijeg klub kojem je stalo toliko do hvalisanja i samopromocije. Ono sto se uradi, a uradilo se mnogo, uradi se bez velike pompe i bez ikakve pomoci sa strane. Tek kad je sve realizirano, kad su financijska sredstva osigurana, moze se i javno obznaniti, kao i gore navedeni projekt. Ista stvar je i sa transferima igraca i svemu ostalom.
mozda on racuna od objave u medijima :D
sjećam se ima sigurno 5-6 godina kad je udruga UPIT postavila free wi-fi na stadionu, ima 5 god od wi-fi na stadionu za novinare, gsd isto ima vec duze itd..
pa jedno vrijeme, mislim oko 2-3 god, mozda godinu dana unazad, grad je imao besplatni internet :)

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 jul 2014, 09:51

Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...

Ma dobro, hajde ovo, WiFi, tekstualni prijenosi, gluposti, ali izvaliti kako FKS pored SRC Musa-Karacic prvi u drzavi (pa i siroj regiji) dobiva svoj vlastiti trening centar i time se hvaliti po medijima kako toboze prednjace (kao i uvijek) ispred svih, e pa to je vec plac. :rol:
Mislim, da se razumijemo, apsolutno nista protiv FKS i sl., al navijati za isti i reci Širokom Brijegu ''cemu pravljenje lazne promocije'', without getting your FACTS straight, e to je za :bow: .
Samo eto, kao sto rekoh, nama nije do takvih stvari u tolikoj mjeri, pa se nitko nije ni osvrtao na to, ne bi se ni ja osvrnuo evo da ovaj gore ne napisa glupost.

Inace, tko prenosi sutra utakmicu?

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 02 jul 2014, 10:44

BurningLegion je napisao/la:Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...

Ma dobro, hajde ovo, WiFi, tekstualni prijenosi, gluposti, ali izvaliti kako FKS pored SRC Musa-Karacic prvi u drzavi (pa i siroj regiji) dobiva svoj vlastiti trening centar i time se hvaliti po medijima kako toboze prednjace (kao i uvijek) ispred svih, e pa to je vec plac. :rol:
Mislim, da se razumijemo, apsolutno nista protiv FKS i sl., al navijati za isti i reci Širokom Brijegu ''cemu pravljenje lazne promocije'', without getting your FACTS straight, e to je za :bow: .
Samo eto, kao sto rekoh, nama nije do takvih stvari u tolikoj mjeri, pa se nitko nije ni osvrtao na to, ne bi se ni ja osvrnuo evo da ovaj gore ne napisa glupost.

Mjesate pojmove. Bio sam nekoliko puta u vasem trening kampu, i jako je uredno i lijepo. Naravno i za svaku pohvalu. Dobri rezultati Sirokog Brijega u proteklim godinama, i izbacen veliki broj mladih kvalitetnih igraca, rezultati su kampa.

I, Sarajevo nije reklo da ce imati prvi trening kamp u drzavi, vec da ima prvu profesionalnu Akademiju. Akademija i trening kamp nisu iste stvari.

Sto se tice Wi-Fi-a, bespotrebno je pricati o tome. Svaki stadion na kojem se igra Evropa, mora imati Wi-fi, bar na jednom dijelu, tj. svi moraju imati.

I, da, lazna promocija jeste pisati da si u necemu prvi, kada zapravo to i nisi.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 jul 2014, 10:52

Ooh, u pravu si, nije paradajz, nego rajcica. :rol: Sta je onda SRC na Mostarskom Blatu ako ima strucni kadar koji se, pored sto taj kamp koristi i prva momcad, bavi mladim talentima, odrzava seminare, odgaja i skoluje ih kroz svoju skolu nogometa, vrtic? Al aajde OK, nebitno. Suvisno je uopce pricati o tome tko prednjaci u ovoj drzavi sto se tice konstantnosti, ozbiljnosti, organizacije i infrastrukture, u tome bi bila cijela poanta.

No hard feelings, cisto necemo baviti se semantikom. ;)

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 02 jul 2014, 10:58

Koji je kapacitet vaseg stadiona ??
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 11:07

KEC je napisao/la:Koji je kapacitet vaseg stadiona ??
6000 stolica se postavlja sad novih..pa onda valjda toliko + loža 250 + gostjuca tribina sumnjam da ce tamo nove :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 11:17

selfmade je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...

Mjesate pojmove. Bio sam nekoliko puta u vasem trening kampu, i jako je uredno i lijepo. Naravno i za svaku pohvalu. Dobri rezultati Sirokog Brijega u proteklim godinama, i izbacen veliki broj mladih kvalitetnih igraca, rezultati su kampa.

I, Sarajevo nije reklo da ce imati prvi trening kamp u drzavi, vec da ima prvu profesionalnu Akademiju. Akademija i trening kamp nisu iste stvari.

Sto se tice Wi-Fi-a, bespotrebno je pricati o tome. Svaki stadion na kojem se igra Evropa, mora imati Wi-fi, bar na jednom dijelu, tj. svi moraju imati.

I, da, lazna promocija jeste pisati da si u necemu prvi, kada zapravo to i nisi.
oces mi poslat taj link za aplikaciju za tekstualni prijenos od fk sarajeva? hvala

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 02 jul 2014, 12:03

Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:

oces mi poslat taj link za aplikaciju za tekstualni prijenos od fk sarajeva? hvala
http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/69" onclick="window.open(this.href);return false;

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 12:53

selfmade je napisao/la:
http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/69" onclick="window.open(this.href);return false;
odličan!
svaka čast :clap:
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 02 jul 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 13:05

Prva utakmica kuci protiv Radnika

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 14:15

raspored:

Široki Brijeg - Radnik
Željezničar -Široki Brijeg
Široki Brijeg - Vitez
Sloboda - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Zvijezda
Borac - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Velež
Mladost - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Sarajevo
Travnik - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Čelik
Olimpic - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Drina
Široki Brijeg - Slavija
Zrinjski - Široki Brijeg

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 02 jul 2014, 14:16

Ponovimo tekmu iz mostara i ove godine, samo što je sad zadnje kolo u pitanju i igra se kod vas.
Nema ljepšeg završetka prvenstva. :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 jul 2014, 17:49

Svidja mi se raspored,posebno zadnje kolo :D

Valjda ce ove godine poceti pobjedjivati slabije ekipe u gostima...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 02 jul 2014, 20:11

Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
odličan!
svaka čast :clap:
gdje bash ovaj iskopa ;) :D
Godine prolaze jubav ostaje...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 02 jul 2014, 20:40

Sretno susjedi.Ova ekipa iz Azerbejdžana nije talašika kako neki misle ali sigurno možete proći i nadam se da hoćete.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

jahija

Post Postao/la jahija » 02 jul 2014, 21:05

Sretno Široki sutra i samo hrabro :)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 jul 2014, 22:12

Hvala svima na podrsci. :thumbup:

Ja se nadam da sutra nece izaci na djelo ono cega se pribojavamo - neatraktivan, egzotican, ali vrlo neugodan i jak protivnik. Kao sto smo mogli vidjeti, rijec je o klubu koji jako puno ulaze, koji je dovodio imena u svoj klub kojeg cijela nasa liga moze samo sanjati. Dzaba je sto je to za nas egzoticni i nenogometni Azerbejdzan, ljudi su se smijali i Kostariki. Donedavno.

Kako god, ja svejedno sutra ocekujem dobru nasu predstavu i da obavezno postignemo bar jedan pogodak, bio bih zadovoljan i s remijem, no svakako ne ocekujem da idemo izgubiti, tako da, bez straha, hrabro i zustro po pobjedu!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.