FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

anonimus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la anonimus » 25 feb 2010, 14:52

Nisam ugledan,procitaj malo moje postove a ne da se primas kao saucesce nisam nikoga uvrijedio nigdje koliko vidim,niti sam sta ruzno rekao al vazno je odma da se krene sa uvredama! Dirk niko nije spomenuo nasu grupu u nekom ruznom kontekstu ili o necemu sto se nebi trebalo spominjati vec se pricalo o gostovanjima u Tuzli! Nemas potrebe ti meni da pricas o cemu se smije pricati a o cemu nesmije!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 14:55

anonimus ovdje prvi post koji ti je bio je cigla,i odmah si poceo svoju pricu neku,od prije 13 godina,sad se gleda brate,a ne od prije 13 godina,opusteno brate i prestani sa provokacijama ako nisu spreman za zezanciju i ok dop sto si dosao,da provociras.Ti ako ces doci u Tz dodji al nemoj mi sranja nekog sad od prije 13 godina,isto ko da zelis osvetu sto su vas gadjali ciglama.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2010, 15:25

e ovako..taj D sektor..kolko raje moze stati??? posto su nama dali samo 150 mjesta :roll: :roll: al dobro bice nas najmanje dupli broj a vjerovatno i vise..pa zato me interesuje kolko mozes stat u taj D sektor..moze jedno 500?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:27

sarajlija89 je napisao/la:e ovako..taj D sektor..kolko raje moze stati??? posto su nama dali samo 150 mjesta :roll: :roll: al dobro bice nas najmanje dupli broj a vjerovatno i vise..pa zato me interesuje kolko mozes stat u taj D sektor..moze jedno 500?
Moze i vise od 500,al vamo su samo dali onaj zadnji dio te tribine jos su je ogradili,bice puno policiji i obezbjedjenja,pa zato ste dobili mali broj karata.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2010, 15:30

harry_90 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:e ovako..taj D sektor..kolko raje moze stati??? posto su nama dali samo 150 mjesta :roll: :roll: al dobro bice nas najmanje dupli broj a vjerovatno i vise..pa zato me interesuje kolko mozes stat u taj D sektor..moze jedno 500?
Moze i vise od 500,al vamo su samo dali onaj zadnji dio te tribine jos su je ogradili,bice puno policiji i obezbjedjenja,pa zato ste dobili mali broj karata.
Ulaz za goste je besplatan tako da to za karte nema veze sa stvarnoscu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:32

Dirk je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ulaz za goste je besplatan tako da to za karte nema veze sa stvarnoscu ;)
Znaci djaba ulazite,blago vama ;) ma ne vjerujem da ce pustit vas vise od 200 jer sigurnost je na prvom mjestu.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 feb 2010, 15:36

pa gore ce biti ako nas ne puste

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:38

junuz23 je napisao/la:pa gore ce biti ako nas ne puste
ejs jbg junuze sigurnost je na prvom mjestu,jel tako ??? a koliko vas to krece,tacno samo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2010, 15:39

jbt..nas ce 300 najmanje bit :roll: :roll: ...a siguran sam i vise....bice problema ako ne udju svi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:42

sarajlija89 je napisao/la:jbt..nas ce 300 najmanje bit :roll: :roll: ...a siguran sam i vise....bice problema ako ne udju svi...
bice zeznuto,mozda vas nekoliko vrate,sto me ne bi cudilo sa obzirom da su moguci neredi,trebali su vam napravit montaznu tribinu sto je sigurno jbg sigurno je.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2010, 15:44

dobili smo samo 150 mjesta...120 busem ide najmanje..al kolko ce samo auta bit :roll: ....nezz jbg...tuga :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:47

sarajlija89 je napisao/la:dobili smo samo 150 mjesta...120 busem ide najmanje..al kolko ce samo auta bit :roll: ....nezz jbg...tuga :D
ako ste dobili 150 mjesta,toliko vas moze i biti,nema druge care,et nadam se da ce sve proci uredu bez nereda i provokacija,vidi kako se moze normalno pisat a ne ko neki jedva cekaju da zakuhaju.Nadam se da Sloboda dobije ovaj mec,ako dobije nece biti sa moje strane provokacija,al ako Sarajevo dobije prvi ce anonimus se javit da zeza :)

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 feb 2010, 15:48

ma uvijek je tako, fol 150 samo da bi se manje raje zaputilo tamo. Neredi mogu biti samo ako nekome padne na pamet pa da pocnu raju vracati sa stadiona ili ako pocnu ovi da kamenjaju sa onog brda iznad tribine

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2010, 15:48

A jeste vi dosadni sa tim neredima kao da u Bagdad dolazimo , samo vam to na pameti :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 feb 2010, 15:51

Dirk je napisao/la:A jeste vi dosadni sa tim neredima kao da u Bagdad dolazimo , samo vam to na pameti :!:
ma pusti suplju, ja ti kazem sjecam se kad smo dolazili tamo docekali nas na noz a nema u blizini ni 5 drotova i to onih najobicnijih raskopcanih sa stomacinama. Sjecam se da se se neki ,vjerovali ili ne, pjeske zaputili u tz pa dosli do olova i onda nekako stopom :roll: :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 15:52

junuz23 je napisao/la:ma uvijek je tako, fol 150 samo da bi se manje raje zaputilo tamo. Neredi mogu biti samo ako nekome padne na pamet pa da pocnu raju vracati sa stadiona ili ako pocnu ovi da kamenjaju sa onog brda iznad tribine
Ma ne brini,nece biti njasre,svi smo vidjeli sta je bilo u ŠB tako da je svima dosta nereda,a slazem se sa Dirkom kod da dolazite u Bagdad,koliko preuvelicate sto dolazite u Tz.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 feb 2010, 16:02

kao sto rekoh ,koliko su vam dali toliko ce vas i uc..ja sam imao info da ce dozvolit 200 i od tog vise sigurno nece uc.A to sto kazes da ce bit problema ako ne udjete svi a dodje vas vise,lako ce to oni rijesti,vratit ce vas sve kuci.
i otkud vam ideja za nerede,mozete dobit samo batine a to je nesto sto niko ne zeli,ni jedan navijac drugom navijacu.

A specificne okolnosti jesu,vidjet cete kad dodjete.Zbog okolnosti,uslova itd itd policija ima posebna ovlastenja,a bog dao i bice ih puno,tako da nece oklijevati ni sekunde da ih iskoriste,a prvi gosti koji izazovu problem na Tusnju ce rezultirati zabranom za dolazak svih narednih gostiju.Oni ce rec" evo pokusali smo obezbijedit,ne ide,hajmo zabranit svima dolazak" i to je nesto sto oni jedva cekaju,njima je daleko lakse reci "stadion je neuslovan za prijem gostiju,bezbjednost ne moze biti garantovana" nego angazovati 150-200 ljudi i vise na obezbjedjenje.

Daleko od toga da je to Bagdad,Cecenija ili sta vec,ali neuslovno je za prijem gostujucih navijaca i za obezbjedjenje minimuma sigurnosti,ali zbog pritiska saveza,klubova itd itd moraju pokusati smjestiti gostujuce navijace i oni to rade.medjutim,jedva cekaju da neki navijaci naprave problem i da imaju opravdanje da svima zabrane dolazak.Imaju ga i ovako ,rekonstrukcija stadiona,nedostatak bezbijednosti itd itd ali zbog pristiska saveza moraju pokusati,ako se desi jedan incident savez nece moci nista reci kada policija stavi zabranu.

jbt stavite se malo u polozaj policije,sta je njima lakse i jeftinije,dobro izdegenečiti navijace kod prvog incidenta i zabraniti dolazak gostujucih navijaca(sve uslove imaju da to urade) ili svake sedmice mobilizirati bruku ljudi i opreme.Zanemarimo cinjenicu da im je mrsko radit,gledajmo samo koliko to kosta para.

jos kad uzmes u obzir cinjenicu da kornjace nisu dodatno placene za rad na utakmicama,sta bi vi uradili na njihovom mjestu,izdegenecili jednu grupu i stavili zabranu,il bi svake sedmice ili svake druge sedmice mobilisali sve snage i isli obezbjedjivali tekme visokog rizika na ivici incidenta bez dodatne novcane naknade.Zato pamet u glavu,niko ne voli radit dzaba :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 16:07

ultrasstyle_tz da li ti dolazis na tekmu u subotu,a to sto kazes za policiju imaju sve dozvole da nekom naprave palachinke od bubrega,to im je omiljeni dio posla nekog malo namlatit :D zato nek se neprave pametni gostujuci navijaci,nek razmisljaju glavom,i ovo sto najavljuju dolazak sa kolima,gdje li ce ih ostavit ???

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 feb 2010, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:kao sto rekoh ,koliko su vam dali toliko ce vas i uc..ja sam imao info da ce dozvolit 200 i od tog vise sigurno nece uc.A to sto kazes da ce bit problema ako ne udjete svi a dodje vas vise,lako ce to oni rijesti,vratit ce vas sve kuci.
i otkud vam ideja za nerede,mozete dobit samo batine a to je nesto sto niko ne zeli,ni jedan navijac drugom navijacu.

A specificne okolnosti jesu,vidjet cete kad dodjete.Zbog okolnosti,uslova itd itd policija ima posebna ovlastenja,a bog dao i bice ih puno,tako da nece oklijevati ni sekunde da ih iskoriste,a prvi gosti koji izazovu problem na Tusnju ce rezultirati zabranom za dolazak svih narednih gostiju.Oni ce rec" evo pokusali smo obezbijedit,ne ide,hajmo zabranit svima dolazak" i to je nesto sto oni jedva cekaju,njima je daleko lakse reci "stadion je neuslovan za prijem gostiju,bezbjednost ne moze biti garantovana" nego angazovati 150-200 ljudi i vise na obezbjedjenje.

Daleko od toga da je to Bagdad,Cecenija ili sta vec,ali neuslovno je za prijem gostujucih navijaca i za obezbjedjenje minimuma sigurnosti,ali zbog pritiska saveza,klubova itd itd moraju pokusati smjestiti gostujuce navijace i oni to rade.medjutim,jedva cekaju da neki navijaci naprave problem i da imaju opravdanje da svima zabrane dolazak.Imaju ga i ovako ,rekonstrukcija stadiona,nedostatak bezbijednosti itd itd ali zbog pristiska saveza moraju pokusati,ako se desi jedan incident savez nece moci nista reci kada policija stavi zabranu.

jbt stavite se malo u polozaj policije,sta je njima lakse i jeftinije,dobro izdegenečiti navijace kod prvog incidenta i zabraniti dolazak gostujucih navijaca(sve uslove imaju da to urade) ili svake sedmice mobilizirati bruku ljudi i opreme.Zanemarimo cinjenicu da im je mrsko radit,gledajmo samo koliko to kosta para.

jos kad uzmes u obzir cinjenicu da kornjace nisu dodatno placene za rad na utakmicama,sta bi vi uradili na njihovom mjestu,izdegenecili jednu grupu i stavili zabranu,il bi svake sedmice ili svake druge sedmice mobilisali sve snage i isli obezbjedjivali tekme visokog rizika na ivici incidenta bez dodatne novcane naknade.Zato pamet u glavu,niko ne voli radit dzaba :D
potpis...i ne ulazite vise u kilometarske rasprave...danas je definitivno potvrzeno da horde idu na D...o broju karata se ne zna i zato ne lupajte cifre bez veze...Fukare su u bojkotu...ko ide na tekmu u grupi ili privatnoj reziji nema veze sa tribinom...sretno nam u subotu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 16:15

slani grad je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kao sto rekoh ,koliko su vam dali toliko ce vas i uc..ja sam imao info da ce dozvolit 200 i od tog vise sigurno nece uc.A to sto kazes da ce bit problema ako ne udjete svi a dodje vas vise,lako ce to oni rijesti,vratit ce vas sve kuci.

potpis...i ne ulazite vise u kilometarske rasprave...danas je definitivno potvrzeno da horde idu na D...o broju karata se ne zna i zato ne lupajte cifre bez veze...Fukare su u bojkotu...ko ide na tekmu u grupi ili privatnoj reziji nema veze sa tribinom...sretno nam u subotu
E nek je se i to vise rijesilo gdje ko ide :) ides li ti na tekmu u subotu ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.