Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la gringobih » 01 jul 2014, 16:59

Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]

da da, psihologu pod hitno :kafa:
Relevantno nema sta...
[youtube][/youtube]
:kafa: :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2014, 17:26

Ma dobro, Roma i Hajduk, Serie A i HNL, tu je to negdje...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jul 2014, 17:27

Claus je napisao/la:Ma dobro, Roma i Hajduk, Serie A i HNL, tu je to negdje...
Ma ja i Ferenc je tu negdje :kafa:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2014, 18:08

ne priznaje covjek statistiku, ne priznaje video uratke, ne priznaje cinjenicu da je roma konacno u ligi prvaka a debele zasluge za to ima upravo pjanic, zazmirio je na performans na SP gdje je bio nas najbolji igrac u OBA smjera, veli da je igrac psiholoski slab u velikim utakmicama a isti pocastio italiju sa par genijalnih poteza o kojima se i dalje pise/prica - povalja milanovu odbranu, zabi napoliju slobodnjak i penal u jednoj utakmici, direktan krivac za gol juventusu i pobjedu u kupu just to name a few :mrgreen:

aferim druze :tokralju:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 jul 2014, 18:30

nekima prije metar u guzicu nego cenat u glavu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 01 jul 2014, 19:42

Gringo ti si zaista fascinantna tvorevina, toliko da se normalan čovjek zapita da li si toliki sadista ili samo glup i površan individualac.
Unico amore sei!
❤️🖤

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 01 jul 2014, 19:52

Evil Genius II je napisao/la:ne priznaje covjek statistiku, ne priznaje video uratke, ne priznaje cinjenicu da je roma konacno u ligi prvaka a debele zasluge za to ima upravo pjanic, zazmirio je na performans na SP gdje je bio nas najbolji igrac u OBA smjera, veli da je igrac psiholoski slab u velikim utakmicama a isti pocastio italiju sa par genijalnih poteza o kojima se i dalje pise/prica - povalja milanovu odbranu, zabi napoliju slobodnjak i penal u jednoj utakmici, direktan krivac za gol juventusu i pobjedu u kupu just to name a few :mrgreen:

aferim druze :tokralju:

Covjek samo dokazuje da nije najbolji vezni Evrope, kakvog ga vi ovdje predstavljate, ma ni blizu, jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa), da ne pricamo dalje.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2014, 19:57

muXmania je napisao/la: Covjek samo dokazuje da nije najbolji vezni Evrope, kakvog ga vi ovdje predstavljate, ma ni blizu, jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa), da ne pricamo dalje.
ne znam ko ga takvim ovdje predstavlja ali meni pjanic nije ni najbolji veznjak rome :D

1. ddr
2. strootman
3. pjanic

ali napisati kako je pjanic zdaPi, slucaj za psihologa i igrac za male utakmice (iako nam repka nije dobila tri velike tekme u svojoj historiji) je, slozices se, ipak previse. dalje, misimovic iz wolfsburga i ovaj pjanic iz rome i repke su nebo i zemlja glede pozicije na terenu i taktickih zadataka tako da ih bilo ko ko se iole razumije u fudbal ne bi ni poredio.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 01 jul 2014, 20:02

Evil Genius II je napisao/la:
muXmania je napisao/la: Covjek samo dokazuje da nije najbolji vezni Evrope, kakvog ga vi ovdje predstavljate, ma ni blizu, jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa), da ne pricamo dalje.
ne znam ko ga takvim ovdje predstavlja ali meni pjanic nije ni najbolji veznjak rome :D

1. ddr
2. strootman
3. pjanic

ali napisati kako je pjanic zdaPi, slucaj za psihologa i igrac za male utakmice (iako nam repka nije dobila tri velike tekme u svojoj historiji) je, slozices se, ipak previse. dalje, misimovic iz wolfsburga i ovaj pjanic iz rome i repke su nebo i zemlja glede pozicije na terenu i taktickih zadataka tako da ih bilo ko ko se iole razumije u fudbal ne bi ni poredio.

Smiješno ovo za poredak veznih u Romi,ali dobro,vjerovatno ti je poredak napadača 1.Totti 2.Gervinho 3.Destro

Jedino je možda Strootman bolji od njega,ali zato što je all-rounder,De Rossi,nema teorije više,ma nema šanse.

Porediti Misketovu jednu godinu sa Pjanićem sveukupno je smiješno,to je isto kao da ja kažem da Pjanić nikada neće biti gori od Misketa sa Svjetskog Prvenstva.

Gringo je trolčina.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2014, 20:09

muXmania je napisao/la:jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa),
Našao si im bolnu tačku. Sad si gotov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2014, 20:14

@metanoris - kao sto napisah: MENI pjanic nije ni najbolji veznjak rome.

strootman je odigrao sezonu bez greske i samo ga je povreda sprijecila da sav svoj talenat pokaze siroj masi na svjetskom prvenstvu gdje bi bio ponajbitniji kotacic van gaalove masinerije. ovako je morao sezonu ranije zavrsiti a opet se nasao u vrhu statisticki najkorisnijih igraca lige. sto se tice DDR-a, mozda sam subjektivan, ali to srce, citanje igre i uklizavanje nema niko na dunjaluku i puno ga je teze zamijeniti nego pjanica. dribling mu takodje nije los, cak stavise ako si gledao utakmice rome mogao si primjetiti kako lahko prodaje tunele i sombrera protivnicima :kafa: proslo evropsko prvenstvo je uz pirla bio udarna snaga italijanske reprezentacije koja ih je vodila do finala, a ovo SP ga je povreda sprijecila da pruzi bolje sto se svakako osjetilo na rezultatima (urugvaj je cak i propustio).

eh sad, gledajuci iskljucivo kreativnost, mastovitost i viziju pjanic je sama krema evropskog fudbala, priznao to gringo ili ne, i upravo ta cinjenica zajedno sa onom koja kaze da ima tek 24 godine je nesto sto ga cini nasim najboljim igracem :kafa:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 01 jul 2014, 20:38

Niko nema ovako retardiranih navijača kao mi, dižeš jednog, spuštaš drugog igrača, aferim

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jul 2014, 20:43

nivo komunikacije na temi trenutno je:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Semper Fidelis

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 jul 2014, 03:01

O Romi na temi Seria A, ovdje se prica o uradku u repci...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jul 2014, 10:12

a meni se cini da se u jeku nedostatka argumenata i kvalitetnih odgovora na gore ispisano pokusavas igrati moderatora :nene: :mrgreen:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 02 jul 2014, 12:29

Ameba se javila nakon onakovog debakla njegovog selektora,i ona je toliko jadna da i dalje dođe da provocira.
Znat' će ameba kome se obraćam :)
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jul 2014, 19:56

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.

Pjanić se po rejtingu najbolje individualne prosječne ocjene nastupa na Svjetskom prvenstvu nalazi na šestom mjestu sa prosječnom ocjenom 8.2.

Bolje od njega trenutnuo kotiraju Di Maria, Neymar, James Rodriguez, Robben i Messi koji je najbolji do sada sa fantastičnom 9.2 ocjenom od maksimalne “desetke”.

Podsjetimo, Miralem Pjanić je postigao jedan gol u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu. Kada je u pitanju uspješnost realiziranih pasova i tu je Pjanić među najboljima sa prosjekom od 88.9%.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 03 jul 2014, 20:17

DonCorleone je napisao/la:Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.

Pjanić se po rejtingu najbolje individualne prosječne ocjene nastupa na Svjetskom prvenstvu nalazi na šestom mjestu sa prosječnom ocjenom 8.2.

Bolje od njega trenutnuo kotiraju Di Maria, Neymar, James Rodriguez, Robben i Messi koji je najbolji do sada sa fantastičnom 9.2 ocjenom od maksimalne “desetke”.

Podsjetimo, Miralem Pjanić je postigao jedan gol u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu. Kada je u pitanju uspješnost realiziranih pasova i tu je Pjanić među najboljima sa prosjekom od 88.9%.
Kad se sjetim kad su "znalci" govorili da je debeli penzioner korisniji za repku od njega :lolno:
Još da je vazda imao Bešića da mu čuva leđa i da ne mora trčat za onu dvojicu puževa :cry:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jul 2014, 20:55

Evil Genius II je napisao/la:a meni se cini da se u jeku nedostatka argumenata i kvalitetnih odgovora na gore ispisano pokusavas igrati moderatora :nene: :mrgreen:
Moderatora velis :lol: Je li to tebe jos mama prevodi za rukicu preko ceste ili si vec skontao neke stvari sam?
Moze koji argument sa tvoje strane :kafa:
Cuj nemam argumenta a oni kace nekakve djecije puzlice... :lol: :lol: :lol:
Pa Besic bi na ovim listama trebao biti svakako ispred ili smo svi kolektivno coravi :kafa:
DonCorleone je napisao/la:Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.

Sta tek reci za Vrsketa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prili
Kontakt:

Post Postao/la Prili » 04 jul 2014, 21:03

i vi ste gluplji sto mu pokusavate dokazati.. on je sam rekao da ja pjanic najbolji igrac kojeg imamo ali da mu se nesvidja pozicija na kojoj ga Suske forsirsira.. Eh kad decko postane selektor neg ga forsira gdje njemu pase :P

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, CAGarfia, edvaE2, Quartararo, Zglavkar i 61 gost.