Relevantno nema sta...Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
da da, psihologu pod hitno
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Relevantno nema sta...Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
da da, psihologu pod hitno
Ma ja i Ferenc je tu negdjeClaus je napisao/la:Ma dobro, Roma i Hajduk, Serie A i HNL, tu je to negdje...
Evil Genius II je napisao/la:ne priznaje covjek statistiku, ne priznaje video uratke, ne priznaje cinjenicu da je roma konacno u ligi prvaka a debele zasluge za to ima upravo pjanic, zazmirio je na performans na SP gdje je bio nas najbolji igrac u OBA smjera, veli da je igrac psiholoski slab u velikim utakmicama a isti pocastio italiju sa par genijalnih poteza o kojima se i dalje pise/prica - povalja milanovu odbranu, zabi napoliju slobodnjak i penal u jednoj utakmici, direktan krivac za gol juventusu i pobjedu u kupu just to name a few![]()
aferim druze
ne znam ko ga takvim ovdje predstavlja ali meni pjanic nije ni najbolji veznjak romemuXmania je napisao/la: Covjek samo dokazuje da nije najbolji vezni Evrope, kakvog ga vi ovdje predstavljate, ma ni blizu, jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa), da ne pricamo dalje.
Evil Genius II je napisao/la:ne znam ko ga takvim ovdje predstavlja ali meni pjanic nije ni najbolji veznjak romemuXmania je napisao/la: Covjek samo dokazuje da nije najbolji vezni Evrope, kakvog ga vi ovdje predstavljate, ma ni blizu, jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa), da ne pricamo dalje.![]()
1. ddr
2. strootman
3. pjanic
ali napisati kako je pjanic zdaPi, slucaj za psihologa i igrac za male utakmice (iako nam repka nije dobila tri velike tekme u svojoj historiji) je, slozices se, ipak previse. dalje, misimovic iz wolfsburga i ovaj pjanic iz rome i repke su nebo i zemlja glede pozicije na terenu i taktickih zadataka tako da ih bilo ko ko se iole razumije u fudbal ne bi ni poredio.
Našao si im bolnu tačku. Sad si gotov.muXmania je napisao/la:jos on pure mora da jede da dode do nivoa jednog Misketa iz Wolfsburga ( ako ikad dode do tog nivoa),
Kad se sjetim kad su "znalci" govorili da je debeli penzioner korisniji za repku od njegaDonCorleone je napisao/la:Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.
Pjanić se po rejtingu najbolje individualne prosječne ocjene nastupa na Svjetskom prvenstvu nalazi na šestom mjestu sa prosječnom ocjenom 8.2.
Bolje od njega trenutnuo kotiraju Di Maria, Neymar, James Rodriguez, Robben i Messi koji je najbolji do sada sa fantastičnom 9.2 ocjenom od maksimalne “desetke”.
Podsjetimo, Miralem Pjanić je postigao jedan gol u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu. Kada je u pitanju uspješnost realiziranih pasova i tu je Pjanić među najboljima sa prosjekom od 88.9%.
Moderatora velisEvil Genius II je napisao/la:a meni se cini da se u jeku nedostatka argumenata i kvalitetnih odgovora na gore ispisano pokusavas igrati moderatora![]()
Sta tek reci za VrsketaDonCorleone je napisao/la:Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na vrhu liste najboljih nogometaša dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva prema izboru portala “Whoscored.com”.
Pjanić se po rejtingu najbolje individualne prosječne ocjene nastupa na Svjetskom prvenstvu nalazi na šestom mjestu sa prosječnom ocjenom 8.2.
Bolje od njega trenutnuo kotiraju Di Maria, Neymar, James Rodriguez, Robben i Messi koji je najbolji do sada sa fantastičnom 9.2 ocjenom od maksimalne “desetke”.
Podsjetimo, Miralem Pjanić je postigao jedan gol u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu. Kada je u pitanju uspješnost realiziranih pasova i tu je Pjanić među najboljima sa prosjekom od 88.9%.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Mostarska, Sveti i 32 gosta.