Sportski komentatori

fera
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la fera » 24 feb 2010, 23:19

tanzla je napisao/la:
Steve Urkel je napisao/la:pa koja je ova ftv jadna televizija,pa da na državnoj televiziji tekmu prenosi komentator koji govori srpskim jezikom,pa **** ovo nije normalno,nema veze što je srbin ali šta bi da na hrt prenosi utakmicu netko srpskim,slovenskim jezikom...
Hrvatski,srpski,bosanski sasvim nebitno, bitno da je čovjek dobar komentator. A i Ibrakoviću svaka čast, doktor je za onog kloca Tulića. :D
ja bi sad potpisao da tulica vrate umjesto ibrakovića. prvo sto previse pametuje drugo sto nema znanje kao tulic a trece sto ne zna koliko igraca ima na terenu pa kaze da barca igra 4-4-3 formaciju i da je zato ovako nadmocna... normalno da ce biti nadmocni kad po toj racunici imaju igraca vise na terenu uvijek :D
sto se repke tice ne bi je vjerovatno ni ibrakovic puno bolje vodio nek se on drzi svije diskoteke aladin...
šalu na stranu sada ali jedno je govoriti o gostu komentatoru i a drugo o trenerskim ili selektorskim mogucnostima jer vođenje tima je puno vise od poznavanja teorije tu veliku ulogu igraju i odnos prema igracima, autoritet i motiviranje. sigurno da tulic onakav kakav jeste (tih, miran itd.) ima jako puno minusa kao fudbalski trener ali je zato kao gost komentator poprilicno dobar posebno za nase uvjete.
@ neki kompleksaš ko god da je napisao da je šuko liverpoolovac nije u pravu jer zna se za koga on navija u engleskoj
You are someone else I am still right here

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 25 feb 2010, 12:51

CRNI_SA je napisao/la:zoran sukno ponovo pokazuje koliki je moron ,papak,levat,itd. kaze da murinho nije osvojio ligu prvaka :o :shock: :? murinho je tata za ancelotija 8-)

Kakv debil majko moja 6 puta je ponovio da Murinho nema osvojenu titulu LP jao jao i niko nema da ga ispravi...
A usput samo radi poredjenja MARJAN zna sta je radio dedo od supruge sudije na utakmici Stutgart-Barcelona :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 25 feb 2010, 12:58

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:zoran sukno ponovo pokazuje koliki je moron ,papak,levat,itd. kaze da murinho nije osvojio ligu prvaka :o :shock: :? murinho je tata za ancelotija 8-)

Kakv debil majko moja 6 puta je ponovio da Murinho nema osvojenu titulu LP jao jao i niko nema da ga ispravi...
A usput samo radi poredjenja MARJAN zna sta je radio dedo od supruge sudije na utakmici Stutgart-Barcelona :D
Mislim da je covjek govorio o njihovim igrackim karijerama i kako je Ancelotti bio bolji igrac od Mourinho i kako je osvojio ligu sampiona kao igrac za razliku od njega :D

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 feb 2010, 14:01

paja_patak je napisao/la:govorio je o trenerskim karijerama i rekao anceloti ima dvije lige prvaka a mourinho nijednu. Kako ce govoriti o igrackim kad mourinho nikad nije bio igrac
Jap. Al nista novo za Suku,tako da me ovo i ne iznenađuje.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 feb 2010, 14:04

evo sad gledao sinimak utakmice SAD- Swicarska u hokeju...jedno 5 puta je komentator rekao dobro svicarci ispucavaju LOPTU ispred svog gola :lol: ...nisam siguran koji je komentator bio
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 feb 2010, 10:10

wolfsburg - villareal, saša: švajcarski sir ima manje rupa nego odbrana wolfsburga :lol:

nakon što su vukovi zabili i četvrti pogodak kaže saša: ovo više nije žuta podmornica nego samo podmornica, tačnije potonuli su :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 26 feb 2010, 13:57

ko su ova dvojica na OBN-u juče sam prvi put gledao i kad nisam proplako od smijeha. jedan govori da je Lazović rodom iz Brčkog, a drugi dodaje, da je Brčko poznato po dobroj šljivi, a od dobre šljive buda dobra šljivovica, aonda opet ovaj prvi če njemu "tebe baš krenulo večeras" hahahhahaahah. Joj bilo je još odvala ali nisam mogo sve zapamtiti............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2010, 14:03

Neka onog Vugdalica ne postavljaju za komentatora vise na OBN,covjek se izvaljuje u p.m. :shock: onaj moze sam vodit al ovaj moron Sasa nikako,kad je Dzeko dao prvi gol i kad izjavi sta navijaci Wolfsburga trenutno misle
"Dzeko ljubila te majka,nasa majka" nidje veze,ili stativu kad pogodi neko ne sjecam se tacno ko je,kaze pogodak u drvo joooojjjjj Boze :o
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 feb 2010, 14:10

sinoc sam gledo Wolfsburg- Villareal na OBN-u, sta da vam kazem... umjesto Fulam on kaze Fulham :roll: , ko god da sutira prema golu on pomisli da su Dzeko i Miske :roll: , pa npr. nece biti hanoveru lako protiv Wolfsburga iako se bore za opstanak :roll: , pa onda svajcarski sir ima manje rupa od odbrane Wolfsburga :roll: ...i da ne nabrajam vise :mrgreen: :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 26 feb 2010, 14:14

Kad je Miske pogodio stativu, onaj kaze "greda ili ti ga drvo" ja budale i komentara, "Dzeko ljubila te majka" ha hah a :mrgreen: .
× Plava krv ispod koze ×

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 feb 2010, 22:00

MaliMemo je napisao/la:Kad je Miske pogodio stativu, onaj kaze "greda ili ti ga drvo" ja budale i komentara, "Dzeko ljubila te majka" ha hah a :mrgreen: .

:mrgreen: :mrgreen: :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 22:22

Adis Hadžić je dobar komentator i više od toga. Vidi se da je školovan, a onaj Vugdalić je onaj čisti "primitivac" što se tiče jezičkoga dijalekta. Odakle vadi one fraze van. Kako mu ne dosadi više izvaljivati onoliko gluposti. Možda pokušaje biti smiješan, ako je to to, onda je uspio, a ako nije, onda tuga za njega. Ima li on uopće diplomu ?

I inače na toj televiziji rade studenti, koji su uočeni radi svoga tijela, a ne radi nekog znanja. :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 feb 2010, 22:27

rodjo moj gdje ti nabra osam hiljada, sta li napisa toliko za kratko vrijeme

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 22:32

Klikni na moj nick, pa idi na prikaži postove korisnika, pa onda slobodno možeš da pročitaš šta sam sve pisao.

I evo pročitao sam, Adis ima završen fakultet i vidi se to i na prenosima koje radi. Nedostaje mi Edin Avdić, da li iko zna gdje je on sada aktivan. Nedostaje mi njegova zanimljiva komentiranja na utakmicama NBA. I onaj Vilić je nestao negdje iako je bio dugi član određene televizije. Mislim da je problem bio u nekim potpisanim ugovorima i nedostatku novca. Žalosno.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 feb 2010, 22:38

Neutral je napisao/la:Klikni na moj nick, pa idi na prikaži postove korisnika, pa onda slobodno možeš da pročitaš šta sam sve pisao.

I evo pročitao sam, Adis ima završen fakultet i vidi se to i na prenosima koje radi. Nedostaje mi Edin Avdić, da li iko zna gdje je on sada aktivan. Nedostaje mi njegova zanimljiva komentiranja na utakmicama NBA. I onaj Vilić je nestao negdje iako je bio dugi član određene televizije. Mislim da je problem bio u nekim potpisanim ugovorima i nedostatku novca. Žalosno.
Njih dvojica su na Arena Sport

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 22:41

Hvala za tu informaciju. Nemam ja toga, tako da ništa od gledanja i slušanja zanimljivih komentara ovoga dvojca.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 feb 2010, 14:05

BoSna_pLayA je napisao/la:Sto se tice komentatora za kvalifikacije za EP2012 volio bi da budu ona dvojica sa OBN-a ako vec ne moze Marijan onda mogu njih dvojica
Daj bolan, pa da mi prave cirkus od repke ... repka je svetinja ... neka prenose ostalo, simpatični su, ali repku ne...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 feb 2010, 19:48

Genghis je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:Sto se tice komentatora za kvalifikacije za EP2012 volio bi da budu ona dvojica sa OBN-a ako vec ne moze Marijan onda mogu njih dvojica
Daj bolan, pa da mi prave cirkus od repke ... repka je svetinja ... neka prenose ostalo, simpatični su, ali repku ne...
Simpaticni su za kecera :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 feb 2010, 20:07

majke mi kako onaj majer zna urec one skijase...pranger imao 22 stotinjke prednosti na prvom prolazu i ovaj rece nesto u smislu da pranger ima velikih problema da zavrsi utrku,i taman sto on to rece,lik se polomi,poslije govori za drugog lika " slusa dobru muziku,ali mu skijanje ne ide bas najbolje"...i taj se polomi cim ovaj to rece....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 feb 2010, 12:16

a tek sinoc onoga kovacevica sa htv-a. po dernjavi je onaj marjan mala beba. sreca pa na komentatorskom mjestu je imao jednoga strucnoga komentatora koji je to malo ublazavao. danas izgleda ovi strucnjaci misle ako se deru da su odmah dobri, pa nismo u brazilu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.