Cleveland Cavaliers

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la KK_Bosna » 27 jun 2014, 15:28

eto, kao sto sam rekao, najpametniji potez je dovodjenje wigginsa ;)

adriano, bio si optimistican i za browna, zar ne? :mrgreen:

kirilenko je u pravu kada hvali blatta, frajer je trenercina, ali za gotove igrace - on nikad nikoga nije stvorio, a cavsi su ekipa u stvaranju... o tome ti ja pricam
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 09:05

Evo za ove vidovite Dzemile sto kazu ode Irving.

Dan Gilbert @cavsdan 1 hour ago

Looking forward to the next 6 years of @Kyrie Irving in CLE. Just shook hands &intend to sign on the 10th.Cant be more excited about @Cleveland Cavaliers...

Kyrie Irving @KyrieIrving about 49 minutes ago

I'm here for the long haul Cleveland!!! and I'm ecstatic!! Super excited and blessed to be here and apart of something special.#ClevelandKID
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 01 jul 2014, 09:38

adriano_leite je napisao/la:Evo za ove vidovite Dzemile sto kazu ode Irving.

Looking forward to the next 6 years of @Kyrie Irving in CLE. Just shook hands &intend to sign on the 10th.Cant be more excited about @Cleveland Cavaliers...

I'm here for the long haul Cleveland!!! and I'm ecstatic!! Super excited and blessed to be here and apart of something special.#ClevelandKID
vi ste kao organizacija nula, videces kada prodju godine da ce otici wiggins, naravno ako bude ono sto se od njega predvidja, irving po meni jedan prosecan play, nista vise od toga ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 11:01

MickoSAS je napisao/la:

vi ste kao organizacija nula, videces kada prodju godine da ce otici wiggins, naravno ako bude ono sto se od njega predvidja, irving po meni jedan prosecan play, nista vise od toga ;)
Ti si jedna jako prosjecna Dzemila, nista jos nisi pogodio, godinama.

Mes Que Un Club!

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 01 jul 2014, 12:46

adriano_leite je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:

Ti si jedna jako prosjecna Dzemila, nista jos nisi pogodio, godinama.
istina boli adriano ;) irving je stvarno jedan prosecan play ruku na srce, godine ce to pokazati, samo se nadam da cete dobro raditi sa wigginsom zalosno bi bilo da takav jedan igrac propadne ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 jul 2014, 13:18

Kad neko napise da je Irving prosjecan plej.. Ne znam da li ta osoba troluje ili stvarno nema pojma. A iskreno bih volio da je to ovo prvo, jer je ovo drugo vec zabrinjavajuce.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 jul 2014, 13:19

Nit je prosjecan play , nit je igrac za max.(bar ovo sto je do sada pokazao)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 jul 2014, 13:20

Pa prije je prosjecan play, nego igrac za maximalnog ugovora..

Cavsi me nastavljaju odusevljavati, Irvingu dati maximalni ugovor, respect :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2014, 13:20

Prvo da razjasnimo, sta znaci prosjecan play?

Napadacki raznovrstan, u obrani truba, postoci suta padaju umjesto da rastu... Kakav je?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 jul 2014, 13:33

Ne znam kako definisati to prosjecan plej, ali ajmo napraviti jedno poredjenje.

Nejt Robinson - Kajri Irving - Kris Pol
prosjecan - odlican - vrhunski

Irving ima nekih 20ak poena i 5-6 asistencija kroz karijeru ako se ne varam.. I to ne moze biti prosjecan plej. O njegovim karaterstikama ne bih pisao, svi ste ga gledali i svi znate kakav je.

Cesto se zaboravlja da je on 1992. godiste i da je dosta mlad iako je vec 3 godine u NBA. On u buducnosti moze samo napredovati, nikako stagnirati i nazadovati. Da nije jos zasluzio max ugovor.. u pravu ste. Ali sam ja siguran da ce ga on zasluziti kroz naredne tri godine. Tj. da ce kroz naredne tri godine pruzati partije koje su u nivou igraca sa max ugovorom. Doduse, to je samo moje misljenje.. Nisam prorok kao ovaj iznad sto je vidio u kugli da Irving odlazi i da ce Vigins otici.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 01 jul 2014, 14:15

Prvo moras razgraniciti rijec playmaker, od igraca koji igra poziciju 1. Niti playmaker mora biti nuzno jedinica, niti svaki igrac koji igra poziciju PG mora biti i playmaker. Kyrie je u svakom slucaju fenomenalan igrac, haoticno talentovan i na pragu toga da stane u recenicu s onim najboljim u ligi. Covjek po mentalitetu nije playmaker, vec scorer, bez obzira sto ga visina svrstava u jedinice. CP je mnogo bolji razigravac i iskusniji i formiraniji igrac od Irvinga, dok je Kyrie bolji i raznovrsniji strijelac. Ne mjesajte kruske i jabuke...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 15:01

Joj cirkusa majko moja draga :D. Irving prosjecan igrac postade :D. Da je negdje otisao, kako je ESPN prognozirao i nase forumske Baba Vange, tada bi Irving bio fenomenalan, medjutim dobija ugovor na 5 godina u iznosu od 90 miliona i postaje prosjecan igrac :D. Kako god, meni je puno draze imati u ekipi narednih 6 godina Irvinga, nego Walla, Ronda, Lillarda i sve ostale PG-ove ukoliko se neki od njih ne zove Chris Paul. Irving je neko ko je blistao kod Scotta, jer je Scott trener koji forsira takvu igru u kojoj je Irving mogao doci do izrazaja, a onda dolazi Mike Brown, covjek koji ne zna sta znaci ofanziva i koji nije znao iskoristiti Irvinga na pravi nacin.

Kod Blatta bi trebao doci do izrazaja iskljucivo jer zeli da se lopta krece, pa se odbrane nece moci bazirati samo na Irvinga. Asistencije bi takodjer trebale da porastu pa kada bi makar imao 2 ili 3 lob pasa za Wigginsa. Irvingov agent kaze takodjer da je Irving odusevljen jer ce raditi sa Blattom i Luom. Nisu sve ekipe Spursi pa da se odlicni igraci odlucuju na pay cut da bi ostali u tom timu. Zaboravlja se da igrac poput Gaya ima max ugovor, onda bi Irvingu koji ima 22 godine trebalo dati 2 max ugovora.

Mes Que Un Club!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 jul 2014, 15:19

Irving je u samom vrhu P.G ....Ne znam o cemu se raspravljate :?: :!: kome ce dati ugovor ,ako ne njemu.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 15:29

Imaju ljudi potrebu da svako malo omalovažavaju igrače i organizaciju Cavsa. :tokralju:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 15:30

Amar Dzeko je napisao/la:Imaju ljudi potrebu da svako malo omalovažavaju igrače i organizaciju Cavsa. :tokralju:
Na svaki dobar ili los potez uprave reaguju kao da je los. Ako uzmemo Jamesa, pocet ce prica kako se fulilo sa Bennettom :D.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 15:35

Ispade da nije lagao :D

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jul 2014, 16:05

kako los ugovor za cavse, brutalno lose :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 16:26

Jako los ugovor koji bi 27 od 30 timova ponudilo da je bio slobodan igrac ;) .

Mes Que Un Club!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jul 2014, 16:51

adriano_leite je napisao/la:Jako los ugovor koji bi 27 od 30 timova ponudilo da je bio slobodan igrac ;) .
Ostala 3 tima su contenderi koji znaju šta uraditi s parama.
Neću da provociram,ali nije mi jasno kakav ugovor mislite Wigginsu dati kada dođe do toga?Wigginsu koji bi trebao biti lider ove ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 17:19

Kawhi je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jako los ugovor koji bi 27 od 30 timova ponudilo da je bio slobodan igrac ;) .
Ostala 3 tima su contenderi koji znaju šta uraditi s parama.
Neću da provociram,ali nije mi jasno kakav ugovor mislite Wigginsu dati kada dođe do toga?Wigginsu koji bi trebao biti lider ove ekipe.
Ostala tri tima su Spursi koji nikome nece dati max ugovor, Clippersi koji imaju vec najboljeg PG-a lige, te Miami koji zeli srezati troskove i napraviti sto jaci roster. Wigginsu ce najnormalnije ici max ugovor ako to zasluzi i ako postane lider ekipe. Nista cudno u tome, takvo vrijeme doslo u NBA ligi.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.