Kad se sjetim kako se pljuvalo po Rafi jer nema ngleza u ekipi a vidi sad, pljuje se jer se dovode englezi

...ako hoces engleza moras ga pretplatiti i nema druge, jer engleski klubovi su dovoljno bogati da svoje najbolje igrace ne moraju prodavati, pa ih pustaju samo kad dobiju ponudu koja se ne odbija...
Lallana definitvno ne vrijedi 25 miliona funti i ne mogu reci da ga nisam zelio vidjeti u Liverpoolu ali nisam ni toliko zadovoljan sa ovim trasnferom,pogotovo sto je lallana skoro gotov igrac, nema tu mnogo napredovanja, ali da ce on odraditi svoj dio posla u to nema sumnje, sigurno se nece ponoviti Carrol, Downing i sl ali bojim se da to nije ono sto treba Liverpoolu, ali nisam bio zadovoljan ni danielom, pa se na kraju ispostavi da smo dobili strasnog igraca za sicu
Sto se tice Suareza, prije novog sranja sam zelio da ostane u Liverpoolu a ko ne bi zelio, smirio se bio, jedan od najboljih igraca na svijetu, ali sad ne znam, samo je pitanje vremena kad ce on ponovo napraviti neko sranje, a s druge strane takvu klasu vrijedi zadrzati u klubu, suspenzije mu dođu kao drugim igracima povrede

...jedno je sigurno, u klubu su ljudi koji znaju sta rade, i Suarez sigurno nece otici za "malu lovu", i nekako sam uvjeren da ne ide on iz Liverpoola, jer nema Barsa lovu za njega, a prosle godine smo vidjeli da mu plakanje nece pomoci, znaci na kraju ce biti, ili ce Barsa dati koliko ameri traze, vec su ranije govorili da vrijedi vise od Balea ili on ostaje...
Sto se tice pojacanja, dolaskom Lallane, Shaqiri definitvno odpada, steta, nadao sam se da ce on doci, nadam se da ima istine u tome da Markec dolazi, strasan igrac, koji ce za dvije godine vrijediti preko 30 miliona, prizeljkivao sam ga u Liverpoolu dok je jos igrao za Partizan...naravno obavezno dovesti lijevog i desnog beka, ne znam sta jos uvijek radi u Liverpoolu onaj igrac sto glumi desnog beka, hajde Big Sam salji ponudu