Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 15:01

Tweeds_10 je napisao/la:bez provokacija, ali ovo sto southampton radi je cista kradja...cuj lallana za 30+ miliona. :o :lol:
Lalana je placen 23 miliona funti. Ako zabije 10 goloca i napravi 10 asistencija u ovoj sezoni, cifra se penje na 25 miliona.
Osim toga, Adam je provjeren igrac, tako da je moje misljenje da vrijedi 20 miliona.
Ali Luke Shaw, koji je jos uvijek nedokazan igrac, koji moze (vjerovatno i hoce) a i ne mora postati extra igrac, je placen 36 miliona...
E to je nidje veze.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 15:06

rambo16 je napisao/la:
ackeey je napisao/la: tako to obicno u Engleskoj biva. Nema onog : nek mu je sa srecom i slicna preseravanja...

onda ti vjerovatno nisi upratio kako Gospodski klub tipa Arsenal ispraća igrače pa makar se oni prezivali van pussy xd
Hoces reci da nije bilo paljenja dresova van P, Nasrija, Fabregasa? I da su im navijaci pozeljeli srecu u daljoj karijeri?
Hmmmm :facepalm:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 jul 2014, 15:12

ackeey je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:bez provokacija, ali ovo sto southampton radi je cista kradja...cuj lallana za 30+ miliona. :o :lol:
Lalana je placen 23 miliona funti. Ako zabije 10 goloca i napravi 10 asistencija u ovoj sezoni, cifra se penje na 25 miliona.
Osim toga, Adam je provjeren igrac, tako da je moje misljenje da vrijedi 20 miliona.
Ali Luke Shaw, koji je jos uvijek nedokazan igrac, koji moze (vjerovatno i hoce) a i ne mora postati extra igrac, je placen 36 miliona...
E to je nidje veze.
Shaw je najbolji lijevi bek u Engleskoj dok igraca kao Lallana ima na svakom koraku u jos mu je 26 godina ;)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 15:28

FCUM je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
E to je nidje veze.
Shaw je najbolji lijevi bek u Engleskoj dok igraca kao Lallana ima na svakom koraku u jos mu je 26 godina ;)
Najbolji lijevi bek u Engleskoj je Leyton Baines. A ako i ima, kako kazes, igracina kao Lalana na svakom koraku, kako je takav igrac vama zabio gol u prvoj tekmi (gol je upisan Lovrenu, ali je on zadnji dirao loptu), a i bio najbolji igrac u cini mi se zadnjem kolu protiv vas?
On je svestran igrac, moze igrati na par pozicija, tako da sam siguran da vrijedi svake pare.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 jul 2014, 15:29

E to je nidje veze.
Ne znam da li je Lallana vrijedan te sume, takodjer ni Shaw placene. Medjutim:
-Shaw je odigrao 60 meceva za Soton u epl... Znaci igrac koji ima tek 18 godina..
-Soton je od kluba koji se bori za opstanak (2012/13), zavrsio na 8. mjestu prosle sezone. Bili su na 6. mjestu po primljenim golovima, ispred Poola, Tottenhama, Njukasa, a velike zasluge u tome pogledu idu ovom standardnom igracu.
- Ed Woodward for Prime Minister !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 jul 2014, 15:30

ma Lallana je novi Downing,Carol,A Young
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 jul 2014, 15:33

FCUM je napisao/la:ma Lallana je novi Downing,Carol,A Young
Ne mora znaciti da je los, ili da ce u LFC-u biti los, samo zato jer je Englez. Pocela je raja itekako da pretjeruje s tim frazama. OK, Englezi kao niko znaju dici cijenu Engleskom igracu i to stoji ali imam utisak da se stvara slika kako niti jedan Engleski fudbaler ne valja bas zato sto je Englez. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 15:47

Vec sam objasnjavao zasto su Englezi precijenjeni. Ali Lallana je odlican igrac, jeste puno para, ali ono najbitnije pouzdan. Ima konstantnost koja nedostaje Coutinhu. Ako je Englez ne znaci da je krampa. Bice on dobro pojacanje nadam se. Ima kvalitet za to.
Samo mi nije jasno zasto su mu dozvolili da uzme broj 20. Mislim da je taj broj trebao biti povucen iz upotrebe iz postovanja prema svemu sto je Cissokho uradio za ovaj tim. :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 01 jul 2014, 16:01

Ma sta ce ba Englezi u EPL ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 jul 2014, 16:06

Evo Zubizareta hvali Suareza za izvinjenje zbog incidenta. :?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 jul 2014, 16:09

Šlihta se Barca, vidjećemo kako će ovo završiti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 16:11

the scouser je napisao/la:Šlihta se Barca, vidjećemo kako će ovo završiti.
Zna se kako, plate oni 60 miliona i posalju Sancheza. Samo tako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 jul 2014, 16:13

Ma kakvo slihtanje, pa oni su i trazili od njega da se izvini, ovo je toliko providno da ja ne znam. Na kraju ce jak lobby Barce smanjiti Suarezu kaznu, kad/ako predje tamo.

Jos sinoc je objavljeno da ce Barca ponuditi Alexisa i novac za Suareza, pre toga ce Alexisu objasniti da ga nece terati u LFC, pa ce on moci da bira.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 jul 2014, 16:20

Lallana :thumbup: Odlicno pojacanje, a drago mi je i radi njega, zasluzio je veci klub i LP :clap:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jul 2014, 16:59

Kad se sjetim kako se pljuvalo po Rafi jer nema ngleza u ekipi a vidi sad, pljuje se jer se dovode englezi :roll: ...ako hoces engleza moras ga pretplatiti i nema druge, jer engleski klubovi su dovoljno bogati da svoje najbolje igrace ne moraju prodavati, pa ih pustaju samo kad dobiju ponudu koja se ne odbija...

Lallana definitvno ne vrijedi 25 miliona funti i ne mogu reci da ga nisam zelio vidjeti u Liverpoolu ali nisam ni toliko zadovoljan sa ovim trasnferom,pogotovo sto je lallana skoro gotov igrac, nema tu mnogo napredovanja, ali da ce on odraditi svoj dio posla u to nema sumnje, sigurno se nece ponoviti Carrol, Downing i sl ali bojim se da to nije ono sto treba Liverpoolu, ali nisam bio zadovoljan ni danielom, pa se na kraju ispostavi da smo dobili strasnog igraca za sicu :cool:

Sto se tice Suareza, prije novog sranja sam zelio da ostane u Liverpoolu a ko ne bi zelio, smirio se bio, jedan od najboljih igraca na svijetu, ali sad ne znam, samo je pitanje vremena kad ce on ponovo napraviti neko sranje, a s druge strane takvu klasu vrijedi zadrzati u klubu, suspenzije mu dođu kao drugim igracima povrede :mrgreen: ...jedno je sigurno, u klubu su ljudi koji znaju sta rade, i Suarez sigurno nece otici za "malu lovu", i nekako sam uvjeren da ne ide on iz Liverpoola, jer nema Barsa lovu za njega, a prosle godine smo vidjeli da mu plakanje nece pomoci, znaci na kraju ce biti, ili ce Barsa dati koliko ameri traze, vec su ranije govorili da vrijedi vise od Balea ili on ostaje...

Sto se tice pojacanja, dolaskom Lallane, Shaqiri definitvno odpada, steta, nadao sam se da ce on doci, nadam se da ima istine u tome da Markec dolazi, strasan igrac, koji ce za dvije godine vrijediti preko 30 miliona, prizeljkivao sam ga u Liverpoolu dok je jos igrao za Partizan...naravno obavezno dovesti lijevog i desnog beka, ne znam sta jos uvijek radi u Liverpoolu onaj igrac sto glumi desnog beka, hajde Big Sam salji ponudu :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 jul 2014, 17:10

Dobrodošao Lallana, veliki je teren na tvojim leđima.Opravdaj ga sine, i sve 5 :mrgreen:
Plaćen je 23m funti + bonusi koji mogu ići do 27m funti :roll: Ima se, može se :lolno:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2014, 17:53

Liverpool treba da bude spreman za svaku mogucu vrstu ciganluka i kmecanja od strane Barcelone kako bi se spustila cijena, sigurno je da ce oni lobirati da se Suarezu smanji kazna cim eventualno napusti Liverpool. Oni nemaju kes za Suareza to je jasno ko dan, pokusace spustati cijenu, izjave igraca Barceloen se ocekuju odma poslije svjetskog ako ne i prije bice gusto...Suarez mi je drag igrac i vise bi volio da ostane u Liverpoolu negod a ide u najsmrdljiviji klub na svijetu cigane i kokuze koji bi Ferarija vozali a nemaju hljeb da jedu a i realno zasto bi igrac kalibra Suareza bio ispomoc argentinskom hobitu i brazilskom kakaduu karikaturi, pa hobit ce cim prvih 10 golova Suarez zabije da place da on bude spic.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 18:30

Vec su poceli, evo Zubi hvali Suareza kako je moralno i ispravno postupio.
90% sam siguran da bi bilo problema s Messijem. Suarez je igrac koji bi zabio bruku golova, mozda i vise od Messija, a ne bi.mu davao svaku loptu kao sto je on navikao. Mozda bi privlacio i vise paznje od njega a to se njemu ne bi svidjelo
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 18:46

ackeey je napisao/la:
E to je nidje veze.
Po cemu je bogati Lallana dokazan igrac ? Po tome sto je u 26-oj godini odigrao jednu solidnu sezonu u timu sa sredine tabele EPL-a ? :? Pa sta bi onda Michu trebao biti poslije one sezone kad je razvaljivao u Swansea-u ? Doveli su srednjeg igraca za pare za koje su mogli dovesti izvanredno pojacanje. Doveli su igraca koji ima vece sanse da postane novi Downing nego da postane koristan igrac. I to je doveden iako je za manje para od toga bilo moguce dovesti Sacirija koji je kvalitetniji i dosta mladji igrac tako da u svakom slucaju je ova politika cirkus i ovo ne vodi naprijed ali eto. Po kojoj je.be.noj logici jedan Lallana ima cijenu u ranga Fabregasom, Vidalom, Kroosom i slicnim igracima ? :? Treba se suociti sa cinjenicom da su u LFC-u za transfere zaduzeni malo.umni ljudi koji nikako da budu otpusteni, nego svaki prelazni rok prave cirkus od sebe. A ne moze se reci da nema para, para ima samo ih deb.ili trose na izuzetno los nacin.
Zadnja izmjena: STEVEN, dana/u 01 jul 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 01 jul 2014, 18:50

jojj ovaj Shaqiri je masina.....daj boze da se ne pokajemo za ADEMA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.