Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 01 jul 2014, 12:06

Polazem veike nade u njega, a to nikad ne zavrsi dobro :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jul 2014, 12:08

STEVEN je napisao/la:Ode Suarez u Barcu, Steven nema sanse da ponovi sezonu od ove godine, a pojacanja smijesna :( Ponovo ce biti borba za EL. Tuzno.
ako ode suare bice nam jako tesko. jest lik psihopata al nama bi bio najbolji izbor da klub stane uz njega i da ga zadrze jer gerrard polako postaje predmet ismijavanja, mislim jest da pojedinci pretjeruju al sam im je dao povoda, i mislim da on ne moze voditi ovaj tim do titule a bez suareza ni do borbe za titulu nazalost.
meni je on jako drag igrac al ne vjerujem da u njemu ima jos snage za najvise domete. zato je za liverpool vrlo bitno da se dobro pojaca i da uradi sve da zadrzi suareza ili ako ce ga prodavati da izvuku maksimum iz tog transfera a ne crnog pedra da uzmu u zamjenu...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jul 2014, 12:13

Stiže Lallana, hajde nek mu je sa srećom. Biće on ekstra pojačanje.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 01 jul 2014, 12:15

slika

Cissokho zvanicno :wave:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jul 2014, 12:29

Dobrodošao Ademe :cool:
Ja te volim, volim Željo..

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 12:50

Barsa dovede najboljeg igraca osvajaca EL i petoplasirane ekipe primere za 16 miliona eura dok bi mi trebali biti sretni jer smo doveli igraca Southamptona za 25 miliona funti. Kakav cirkus. Nista nisu naucili iz one vec famozne sezone kad su u jednom prelaznom roku doveli sve engleske panjeve i na to spiskali ogroman novac. Isto tako lijevi bek je bio puno potrebniji od ovog klosara, pa i stoper jedan, a ni desni bek ne bi bio na odmet jer Glen moze samo jos vise padati u formi. Veznjak se isto mora dovesti ali veznjak koji ce zamijeniti Stevena, a ne neki Bayernov otpadak u vidu Emre Cana.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 01 jul 2014, 13:09

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 13:15

Dobro nam dosao Adame. Ni o njemu ni o Canu, a ni ostalim pojacanjima ne zelim da pricam ni dobro ni lose. Vidjecemo kako ce se pokazati. Do tad se nadam da ce biti prava pojacanja.
Jos nesto. Suareza apsolutno treba zadrzati nebitno o kazni. A ovim spanskim kvazi-novinama ne vjerujem ni jedne rijeci. Meni su u rangu caughtoffsidea.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jul 2014, 13:16

STEVEN je napisao/la:Barsa dovede najboljeg igraca osvajaca EL i petoplasirane ekipe primere za 16 miliona eura dok bi mi trebali biti sretni jer smo doveli igraca Southamptona za 25 miliona funti.
tako ti je to cim se rodis u engleskoj istog trenutka si postao dobar fudbaler i vise vrijedis. engleske bebe su bolji fudbaleri od kadeta u ostatku europe.
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2014, 13:24

prije izvlakusa bilo da ne mozemo dovesti kvalitetne igrace jer ne igramo u LP a sad eto igramo i koga smo doveli lalanu za 31 milion,lamberta i cana jbt a fabregas koji je 3x bolji od lalane je samo par milona skuplje placen.Do kraja prelaznog ocekujem da kupimo panja lovrena,nekog kvazi napadaca koji ce da zamjeni najboljeg na svijetu na toj poziciji,zatim albanca i to je to :oops:
borba za EL iduce sezone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 13:33

Opstanak je prioritet. Sa Lallanom smo šanse za opstanak povećali. :opaopa:
Sad dovesti Ogigija da zamjeni Suareza. :zviz:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 01 jul 2014, 13:36

keno94 je napisao/la:Dobro nam dosao Adame. Ni o njemu ni o Canu, a ni ostalim pojacanjima ne zelim da pricam ni dobro ni lose. Vidjecemo kako ce se pokazati. Do tad se nadam da ce biti prava pojacanja.
Jos nesto. Suareza apsolutno treba zadrzati nebitno o kazni. A ovim spanskim kvazi-novinama ne vjerujem ni jedne rijeci. Meni su u rangu caughtoffsidea.
Ne provociram kad ovo kažem (čisto jer više nema potrebe), ali mislim da je odlazak Suareza iz Liverpoola stvar čiste formalnosti.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 13:45

Ne kazem ni ja da ce ostati. Samo da je u interesu Liverpoola da ga zadrzi. Barem bi trebalo biti. Nakon proslog ljeta kad je trebao preci u Real i na kraju je ipak ostao (svi znamo zasto) sad nisam siguran sta da ocekujem.
Ovaj put Luis nista ne govori o Barci. Jasno je da ga oni zele dovesti, ali im je preskup. Nasi zele Sancheza i Barca ga zeli prodati zapravu cijenu. Jedini nacin koji ja vidim je da to bude razmjena Suarez-Sanchez uz doplatu, samo je problem dogovoriti se oko toga. Siguran sam da bi Barca zeljela to placati na osnovu bonusa, a nasi zele sto vise direktnog novca. Opet neke spanske novine, koje ja ne smatram pouzdanim mada mogu biti u pravu, prenose da Sanchez ne zeli u Liverpool. Ako je to istina onda ne vidim nacin kako da se ovaj transfer realizuje jer Barca ne zeli platiti punu cijenu, a ja ne znam koji bi to dostupan igrac mogao uletiti u razmjenu. Pedro sigurno nije rjesenje.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 13:48

MoR je napisao/la:
keno94 je napisao/la:Dobro nam dosao Adame. Ni o njemu ni o Canu, a ni ostalim pojacanjima ne zelim da pricam ni dobro ni lose. Vidjecemo kako ce se pokazati. Do tad se nadam da ce biti prava pojacanja.
Ne provociram kad ovo kažem (čisto jer više nema potrebe), ali mislim da je odlazak Suareza iz Liverpoola stvar čiste formalnosti.
Nije More u pitanju samo formalnost. U pitanju je 80 miliona funti.
Ja licno jesam za odlazak Suareza, iako mislim da ga niko ne moze zamijeniti. Ali, niko nema pravo blatiti ime kluba, i svako malo "zeljeti" pa "ne zeljeti" otici.
Kako je vec opcepoznato, Barca nema te pare, pogotovo jer, siguran sam, Liverpool nece pristati na neka placanja u ratama, kao sto je to, recimo Arsenal, radio.
E sad, ko to moze dati 80 miliona funti. Trenutno, PSG i City. Ako odlazi iz Liverpoola, onda nece nigdje u Englesku, to klub nece dopustiti. Kada je u pitanju Real, sumnjam, mislim da u isto vrijeme imati u svlacionici Suareza, Ronalda i Balea nije moguce, a ni oni trenutno nemaju te pare. Prodavace Real, to se zna, ali mislim da ga oni nece pokusavati kupiti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 01 jul 2014, 13:50

Inače, izgleda da su se Saintsi i Lallana prilično grubo rastali, tako da imamo sljedeće informacije :mrgreen: :
Alex Goring Crook @alex_crook
Follow

Have filed my copy now so can reveal Adam Lallana told #saintsfc he would never play for them again prior to his move to #LFC
Southampton FC ✔ @SouthamptonFC
Follow

PHOTO: Adam Lallana, who followed @Everton as a youngster, looks around at Goodison Park. #saintsfc

slika
:rol:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 jul 2014, 13:51

MoR je napisao/la:Inače, izgleda da su se Saintsi i Lallana prilično grubo rastali, tako da imamo sljedeće informacije :mrgreen: :
Alex Goring Crook @alex_crook
Follow

Have filed my copy now so can reveal Adam Lallana told #saintsfc he would never play for them again prior to his move to #LFC
Southampton FC ✔ @SouthamptonFC
Follow

PHOTO: Adam Lallana, who followed @Everton as a youngster, looks around at Goodison Park. #saintsfc

slika
:rol:
tako to obicno u Engleskoj biva. Nema onog : nek mu je sa srecom i slicna preseravanja...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 01 jul 2014, 14:15

Dobro dosao AdEme :D

Sterling-Cou-Adem
-Staridz-
ili

Sterling-Staridz-Adem

Ja sam vise za ovo drugo,ali dolaskom jos jednog krila bilo bi najbolje ( citaj Sancez ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 jul 2014, 14:38

Nek' mu je sa srecom, valjda se uklopi vrlo brzo.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 jul 2014, 14:39

ackeey je napisao/la: tako to obicno u Engleskoj biva. Nema onog : nek mu je sa srecom i slicna preseravanja...

onda ti vjerovatno nisi upratio kako Gospodski klub tipa Arsenal ispraća igrače pa makar se oni prezivali van pussy xd
A.F.C. Bournemouth!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 01 jul 2014, 14:54

bez provokacija, ali ovo sto southampton radi je cista kradja...cuj lallana za 30+ miliona. :o :lol:
pi.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.