Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Rooney88
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Rooney88 » 30 jun 2014, 20:28

gio10 je napisao/la:Vidal i Pogba ne idu nigdje, ne znam kako to nekome može biti nejasno :cool:
Ja bih volio, samo to kazem. Dali ce ici to je na Juventusu, vjerovatno nece ali ako bude Vidal isao ja bih vam i Rooneya dao za njega. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 jun 2014, 20:30

Uđi na temu Reala, oni su već potpisali i Vidala i Pogbu, pa ih sad oštro kritikuju i posmatraju njihove mane a isto tako naglabaju o njihovim kvalitetima i o tome da li će oni biti ključni Realovi igrači u borbi na 3 fronta :beba:
Ja te volim, volim Željo..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 jun 2014, 20:31

Vidal potpisao za UTD, Arsenal i Real :lol:
Sad će i Pogbinho, gdje ćes Pereza odbit :guz: :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2014, 20:33

'ta će nam Rooney? :mrgreen:

Puno se priča oko Vidala i Pogbe, ali je činjenica da neće otići. Vidal je prije 6 mjeseci produžio ugovor, voli ovaj klub, mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda. Pogba ostaje sigurno, više puta ponovljeno i od Raiole, novi ugovor će biti potpisan.

Inače, toliko se priča o tim odlascima, a ostaje žal što smo u jednom momentu mogli imati vezni red: Pirlo - Marchisio - Verrati - Pogba - Vidal. Strašno. Jako je važno uklopiti još jednog strašnog igrača tu.

Mali Coman će biti nešto, feeling.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2014, 00:38

Pogba je napisao/la:mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda.
Mislim da je United spreman toliko ponuditi (pa čak i Nanija uključiti u to :mrgreen: ), ako bi vi pristali, a sumnjam da bi Vidal imao išta protiv jer bi dobio 200 do 250 milja sedmično :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 jul 2014, 01:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Pogba je napisao/la:mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda.
Mislim da je United spreman toliko ponuditi (pa čak i Nanija uključiti u to :mrgreen: ), ako bi vi pristali, a sumnjam da bi Vidal imao išta protiv jer bi dobio 200 do 250 milja sedmično :)
Nisu njemu problem pare. Nije htio u Bayern samo Juve zato :wave:
Allegri je gospodin!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 jul 2014, 02:00

Carli je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Nisu njemu problem pare. Nije htio u Bayern samo Juve zato :wave:
Ma uopste vise nisu pare bitne, igraca kao sto je Vidal, tesko moezs naci na trzistu! Ako ga prodamo Manu, onda smo u problemima u kojima su oni sada! Svi znamo da ovu nasu ekipu, treba nadogratiti sa 2 vrhunska igraca, uz malo srece, bicemo itekako konkuretni ! Nadam se da ce bas taj Vidal, nagovoriti Alexisa, da bez obzira na bolje ponude, prihvati ovu nasu ! Usput, ovaj malac sto ga vrbuje Marotta, ako bude... onda nema zime za narednih 10 godina ! Ovo sto je Lucanio nagovijesito, stavio bih--- Cuadrado, Guarin, Ibarbo !
Max Allegri

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 01 jul 2014, 02:05

DiMarzio kaže da se ozbiljno radi da Rabiot dođe odmah. Stalni razgovori sa agentom.

Sutra će se vjerovatno znati više o Iturbeu. Po DiMarziu smo u blagoj prednosti, šta god to značilo. :crazy:
slika

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 jul 2014, 09:55

Vučinić će imat platu od 6 miliona :facepalm: ostvario je san, trckaraj za ogromne pare. :urnebes:

Vidal će otići samo ako ga klub odluči prodat radi kesha, neće on u UTD prvo jer voli Juve drugo UTD ne igra LP, taman da izgubi najbolje godine karijere ganjajuci opet LP. :zviz:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 jul 2014, 10:39

Možete šta hoćete govoriti i pisati, ali svima para prića... na prste se mogu nabrojati Giggsi, Scholsi, Del Piero ilI Totti...
Tako, ako United ponudi platu koju Juventus neće i ne može.. što ne bi došao?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 jul 2014, 11:26

Zato sto je vec odbio Bayern i njihove pare a trenutno Bayern je space shutle za United. .Da hoce ici ne bi prije mjesec dana potpisao ugovor po jojem ce zaradjivati malo vise od 5mil a u svakom klubu koji ga trazi moze dobiti puno vrcu cifru... za to sto je Juventino i na koncu sto je karakter, i na kraju zato sto je United ponudio cifru za koju mogu dovesti samo njegovu obrvu.... jer ipak 44mil je sramota, kao recimo ponuda Juvra od 18mil za Sancheza. .. On dozivotno ostaje u Juventusu... Novi del Piero potom pitanju..
A kod Pogbe je dr. stvar.. on ce kad tad otici zbpg Raiole i njegove pohlepe.. Al sigurno nece jos bsrem 3god jer nakon SP i on pptpisuje ugovor...
A vidim na temi Reala vec ga racunaju kao novog igraca :lol: .....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 jul 2014, 12:02

Vrlo moguce je da je kolumbijac ustvari stoper Balanta kako sam i spominjao.
Barzagli ide na operaciju, stop od 3 mjeseca. :o:

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 01 jul 2014, 12:08

A šta ako je Muriel? :urnebes:

Ne vjerujem više nikome i zvanično više ne čitam budaleštine. Samo zvanične informacije. :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 jul 2014, 12:18

Spominje se i Lavezzi :crazy: :crazy: al nadam se da necemo ispusit Iturbea, kao Cuadrado..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jul 2014, 12:26

Vidal neće ići iz Juventusa. On voli ovaj klub i sve će dati za njega. Mislim, jest on malo "opičen" lik, ali nije toliko da ide sa konja na magarca, u ovom slučaju iz Juvea u Manchester.

I bez obzira koji klub je u pitanju, on ostaje u Juveu, siguran sam u to..
slika

Slažem se sa @MrMuscle oko Pogbe, on će ići, ali za jedno sezonu-dvije, ostaće ovdje da se proba napraviti iskorak u novoj sezoni..

Lavezzi kakav god da je, upgrade je u odnosu na Vučinića i Quaglia.. Vidjećemo koji je Kolumbijac u pitanju, mišljenja sam da je to Ibarbo jer se pisalo da smo sve dogovorili, samo se čeka razvoj situacije sa Iturbeom, a kao što gledam, izgubićemo ovog perspektivnog igrača za 3-4 miliona :hmmmm:
Ja te volim, volim Željo..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2014, 12:41

Sve postovanje prema Juveu, ali izjaviti da je otic u United iz Juventusa kao s konja na magarca je :facepalm: :lol: ...

Prvo dolazimo do jacine lige, pa onda do place, pa onda i do toga koji je klub bolji u ovom trenutku...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 jul 2014, 12:46

Sav respekt prema Unitedu, gospodskom klubu i velikom uzajamnom respektu koji datira jos od devedesetih, ali naravno da je United magarac u ovoj prici. Juventus je podosta daleko, kvalitetniji gotovo na svakoj poziciji i tim kojem treba 3/4 igraca da bude ozbiljan takmac za klempu za razliku od tima koji radi mega restyling i nema evropske utakmice.

Juve nije selling club sto mnogi zaborave, a da ne kazem da je Conte trazio odredjene garancije kako bi i sam ostao, a sigurno da nije dobio garanciju da ce klub prodati najboljeg igraca.

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2014, 13:13

Lillard je napisao/la:Sve postovanje prema Juveu, ali izjaviti da je otic u United iz Juventusa kao s konja na magarca je :facepalm: :lol: ...
Vidiš da je to izjavio scouser, nemoj da te čudi to od njih :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2014, 13:20

Pogba je napisao/la:Juventus je podosta daleko, kvalitetniji gotovo na svakoj poziciji
Na svakoj poziciji nisu sigurno kvalitetniji i nema onoga ko me može uvjeriti u to. Ja se slažem da je Juve u ovom trenutku kvalitetniji tim, ali nije razlika tolika da se koristi ova usporedba.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2014, 13:22

MrMuscle je napisao/la:44mil je sramota, kao recimo ponuda Juvra od 18mil za Sancheza.
Koliko ja vidim spominje se ponuda od 45-48 mil funti, to nije 44 mil eura, nego je bliže 55-60 mil, a to nije sramotna ponuda ni u kom slučaju. Ne možeš je porediti sa vaših 18 mil za Sancheza što je stvarno ispod svakog nivoa :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.