JoseMourinho je napisao/la:ma imaju Coutinha treba im upgrade a realno Tadic to trenutno nije jbg on je za sothmaptona, newcastla, swansea i sl. ekipa
Lallana jeste upgrade, jbg nije sve u statistici on je bio glavni u sothamptonu, znaci oko njega se vrtila igra,kakve su danas cijene + on je englez tih 25 mi nije puno tj. po meni nije toliko ne realno kako svi pokazuju, a ako bude igro ko u southamptonu bgm lpool ce dobiti dobro pojacanje

Aferim. Potpuno se slazem. Coutinho je odlican igrac, ali peoblem mu je konstantnost. S obzirom da je mlad to je i razumljivo. Zato je Lallana tu. On je iskusan igrac koji je prosle sezone bio jedan od najkonstantnijih igraca, uz to je i Englez, a znamo da je politika kluba sa akcentom na domace igrace. Nije on ni star, 26-7god. To su najbolje godine, vec izgradjeb igrac koji moze donekle napredovati.
To oko preplacivanja je stara tema. Ne znam zasto se ljudi i dalje toliko cude. U EPLu se vrte ogromne pare, tv prava poprilicno ravnomjerno rasporedjena. Zadnji tim u ligi dobije vise novca od pobjednika Evropa lige. Zato timovi mogu sebi priustiti da lupaju velike cijene za igrace koje prodaju. Zato su igraci iz donjeg dijela spanske primere prilicno jeftini jer imaju male prihode. Englezi du dodatno skupi zbog popunjavanja Home-grown mjesta.
To se zove inflacija, ekonomisti to.mogu bolje objasniti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”