Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 01 jul 2014, 02:06

DonCorleone je napisao/la:Vidis, po meni je tada ganjao, zabijao i rusio Meksikance, o Obali Sl. da ne pricam. Da ne komplikujem, sve je do krila, proboja, kontrolisanja sredine terena. Dzeko je podredjen sistemu, nema sistema, nema ni njega.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: A jest te krenulo, svaka na mjestu... :thumbup:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 jul 2014, 02:06

Zna savez na kakav udar kritika bi naisao da ostavi Susica na celu tima, samo rijetki jos misle da je on ok, dok mu ostali na svakom koraku psuju..ne smijem ni zamisliti sta bi bilo na utakmicama.

Bajevic bi bio ok rjesenje, ili neki stranac koji se nece involvirati u "nasa posla" u savezu, u svakom slucaju vjerujem da ce se naci opet neki labilan monkey s kojim ce neko upravljati, Vaha se tu ne uklapa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 jul 2014, 02:09

legenda reala je napisao/la:Pa ljudi igraju četvrtu utakmicu baš na tu fizičku spremu, protiv Rusa su npr u 90+ minuti trčali k'o navijeni i večeras su oni trčali sasvim dovoljno, ali je problem što su s druge strane Njemci koje je jako teško nadtrčati, oni bi večeras većinu ekipa nadtrčali i ne bi pali, nije problem fizička sprema, nego nedostatak igrača, igraju sa neki 13 igrača prvenstvo i za očekivati je da padnu, to nije nikakav argument koji ide u prilog nama i ne mjenja činjenicu da smo mi bili katastrofalno pripremljeni za ovo prvenstvo
Nisam ja rekao da su nespremni, vec da nisu vanzemaljci.... Da Nijemac to radi sistemski, od pionira, pa kad dodje u seniore opet sistemski tokom cijele sezone...
A to je segment u igri koji se ne gradi za mjesec dana!!! A to se ovdje pokusava svrstati pod "normalno"....
plavipatriota je napisao/la:ARGUMENT NIJE: prazna lijeva strana? :o :o :o :o
Argument nije da se Vedad Ibišević 90 % vremena koristi kao krilo koje u karijeri nije igrao?
Argument nije da je Safet do sad slagao BH javnost 500 puta, priznao čak da ne može biti objektivan za bratića, predstavljao ga kao zadnjeg veznog kojeg momak u karijeri nije igrao, penzionisao Rahimića da bi gurnuo nedonošće Hadžića?
Argument nije da zove igrače iz bratove agencije, da nikad nije prihvatio krivicu i poraz, te da su mu uvijek faktor sreće, sudije, cvijeće u trening kampu koje ne raste KRIVO, a nikad njegova ublehaška taktika?

Nemamo mi o čem raspravljat, ti si očito kontraš, ono u kost svima, ja sam najpametniji, ja jedini vidim nešto što drugi ne vide i zbog tog sam ja pametniji!
Hiljadu puta sam napisao do sada ali evo ponovit cu i tebi, a i ovima sto se zalijepe za dvije prosto prosirene recenice (doduse lijepo srocene) i to dozivljavaju kao aksiom.....

Dakle, na lijevoj strani smo igrali sa BOCNIM igracem, kojeg je u ofanzivnim zadacima pokrivao nas stoper ili zadnji vezni (Besic).... Bez obzira na toliko prostora, Nigerijci nas ni kod gola nisu izigrali na taktickom planu, vec je jedan njihov igrac pretrcao naseg najboljeg i najiskusnijeg defanzivca, koji nije iskontroliosao dobivenu loptu!
Mi smo na svaki njihov napad imali postavljenu odbranu..... Dok u jednom trenutku se nije pocelo rasipati sve, ali to je onaj momenat kad "sve taktike padaju u vodu"....

Ne, Vedad Ibisevic nije igrao krilo vec drugog napadaca, koji je imao nesto izrazenije defanzivne zadatke...
To sto se Vedad Ibisevic nekad izvuce desno od gola u fazi napada, ili isprati protivnickog igraca do nase polovine, ne znaci niposto da je krilo.... Onda se i Dzeko koji se izvukao lijevo i ubacio za Ibisevica u sredinu (tekma protiv Litvanije) takodjer moze nazvati krilom....????? Takvih je primjera jako puno.... Dakle oba nasa napadaca su se pomjerali u napadu.... Kad se Dzeko izvlacio lijevo, Vedo je ulazio u sredinu, i obratno..... Otvarao se prostor, sirila se protivnicka odbrana......

To sto se zalijepis za svaku izjavu i nazivas lazima to je opet tvoj problem... Ne znam sta cekas sa smjenama nasih politicara, kad si vec toliko drustveno odgovoran?!
Neko je ovdje jednom lijepo napisao onu poslovicu da "mudrac i budala ne mijenjaju misljenje"....
Safet jeste rekao da nece zvati igrace iz slabih i drugoligaskih timova!!!
Sta da su nam ispali Vedo i Mujdza...bili su blizu ispadanja.... Imamo li priblizno dobre igrace?
Poenta: Pregrmio je sve receno zarad ekipe, pa taman mu eto ti zamjerio.......
Idealno ce biti jednog dana kad ne budemo zvali drugoligase i van liga 5, ali trenutno nam je ovako i svi igraci koji se prizivaju nisu nesto drasticno bolji od ovih koji su tu.... Ne shvatate da godisnje imamo 10-ak utakmica, od cega 2-3 prijateljske, a Safet je za 4,5 godine probao skoro 30 novih igraca....
Rahimica je penzionisao jer nije realno da covjek igra....

Nerealno zvuci da je dosao na poziciju selektora i u prvom mandatu mu debituje jedan jedini igrac iz te agencije, i to Adnan Zahirovic koji nam je trebao i kojeg smo svi hvalili....
Znao Pape da ce mu produziti ugovor pa nije zurio da u prvom mandatu dovede igrace Germanije???? Suplja...
Drugi igrac Germanije koji je debitovao kod Papeta je Avdija, nas bivsi mladi reprezentativac, igrao sa Dzekom, Ibricicem, Vedom, Pandzom itd.... Debituje u trenutku kad nam je povrijedjen Mujdza kao desni bocni, i njegova alternativa Vranjes takodjer povrijedjen.... Cak je pred Slovacku uigravan Bicakcic na tu poziciju, ali se opet morala praviti rokada jer se u medjuvremenu povrijedio Zukanovic....

Pratis li me???

Ponovo pogledaj presice nakon utakmica, pa ces vidjeti kako na sebe preuzima krivicu, kako staje u odbranu igraca i kad odigraju lose, kako je branio Dzeku poslije Innsbrucka........

Ne kontriram, samo iznosim svoje vidjenje situacije.... Ako je to sto "vecina" ne podrzava Papeta tebi argument, samo nastavi(te).... I redom se priklanjajte vecini.....Kad procitas "Carevo novo odijelo", znaces da ja necu biti jedan od vecine.... ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jul 2014, 02:12

Nema ovdje nikave misterije zasto Fadil ne izadje u javnost i ne kaze neke stvari...
Jer ako kaze sta su pojedini igraci radili svjestan je da ce ti isti igraci reci stvari koje su poznate ali ih nema u "mejnstrimu" o njemu, svjestan je on da su svi igraci upoznati sa 4-5 njegovih mezimaca...
Kad uhvatis sefa kako krade kasnije i ti smijes jer tad na snagu stupa ne pisani zakon sutnje i uzajamnog prikrivanja...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 jul 2014, 02:15

DonCorleone je napisao/la:Vidis, po meni je tada ganjao, zabijao i rusio Meksikance, o Obali Sl. da ne pricam. Da ne komplikujem, sve je do krila, proboja, kontrolisanja sredine terena. Dzeko je podredjen sistemu, nema sistema, nema ni njega.
Trud i zalaganje su mogući i u pogrešno postavljenom sistemu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jul 2014, 02:17

damir_82 je napisao/la: Nisam ja rekao da su nespremni, vec da nisu vanzemaljci.... Da Nijemac to radi sistemski, od pionira, pa kad dodje u seniore opet sistemski tokom cijele sezone...
A to je segment u igri koji se ne gradi za mjesec dana!!! A to se ovdje pokusava svrstati pod "normalno"....
Je li to vazi i za Alzirce? Oni preletise teren tokom 120 minuta a mi mozemo komotno nakon 60 minuta napustiti teren. Ima tu jos nesto sto mi ne zelimo da vidimo ;) .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 jul 2014, 02:20

Nikad necu skontat kako neko moze ovoliko braniti covjeka kojeg svi smatraju krivcem za ispadanje..Pa ni levat Susic ne bi ovoliko se pravdao i trudio,ali nadju se likovi koji imaju opravdanje za sve..Hajd da kazes : kriv je za to,to i to ali nije kriv za ... pa nabrojis,ali ne on tvrdi da je covjek potpuno nevinasce,bez greske i kad citas to rekao bi da se radi o Mourinhu,sve nastimano,taktika,odnos prema igracima,autoritet..

sta reci nego : :tokralju:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jul 2014, 02:22

mirzatele je napisao/la:Nikad necu skontat kako neko moze ovoliko braniti covjeka kojeg svi smatraju krivcem za ispadanje..Pa ni levat Susic ne bi ovoliko se pravdao i trudio,ali nadju se likovi koji imaju opravdanje za sve..Hajd da kazes : kriv je za to,to i to ali nije kriv za ... pa nabrojis,ali ne on tvrdi da je covjek potpuno nevinasce,bez greske i kad citas to rekao bi da se radi o Mourinhu,sve nastimano,taktika,odnos prema igracima,autoritet..

sta reci nego : :tokralju:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svaka cast, ljepota ziva je kad covjek vidi kako pozitivna strana nastupa argumentovano za razliku od....

:thumbup:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 jul 2014, 02:28

Smradu je istekao ugovor ! Barem za ove sate, dane ne prima novac za nista ! Molim Boga, da mi primi dove, i da ovaj smokljo bude samo jedna stara prica ! Vaha, molim te !
Max Allegri

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 01 jul 2014, 02:33

ako ode on, Vaha je JEDINO rijesenje.. mada bi mi i njemu manu nasli
sedmi pokusaj...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jul 2014, 02:36

VAHA !!! sto prije to bolje :thumbup: :thumbup: :salut: :salut: sve sto nam treba :salut: :pray:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 jul 2014, 03:43

slika
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2014, 03:50

Usporedite taktičke postavke Vahe i Safeta na ovom prvenstvu. Također pogledajte motivaciju kod oba tima, mogu zamisliti kakve je samo govore Vaha držao u svlačionici. Alžirci su ginuli na svakoj utakmici.

Safet, replay trener.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2014, 04:16

Papeta zaista ne zelim vrijedjati niti bi da bilo ko drugi to radi, jer iskreno bar ja na njemu vidim da je on dobra osoba u dusi i da zeli najbolje , ali jednostavno nije ni sposoban, a niti vidi greske koje radi:

KVALIFIKACIJE:
SABIT HADZIC-SAFET SUSIC
: Jednostavno ne mogu da ne napravim ovo poredjenje. Sabitov time out koji otprilike glasi "Igrajte j... mu mater hajde ba malo zivlje j... ga ja"itd, i susiceva igra 4 4 2 znaci po mom vidjenju susic nista nije ni spremao niti gledao nego jednostavo kaze vas 11 izadjite znate sta i kako i tako se i igralo i moglo se igrat jer smo u grupi imali polu amtaerske repke. Prvi put kada sam uvidio da je Susic jedna velika neznalica je slovacka. Trener slovaka jednostavno procitao je ovo 442 bilo kada i bilo s kim i tako smo dobili to da smo u zenici izdominirani, a bgm i u Bratislavi kada smo vise sretno nego spretno prosli, a nemojte zaboraviti ni onu stativu Wisse na 1-0 za njih na pocetku drugog dijela. Sta tek reci za igru bez zadnjeg veznog... i ono sto me najvise dotaklo, sta god da se desavalao susic nije nista mijenjajo. Miske je moro igrat pa makar i na jednoj nozi, uvijek se igralo vec pomenuto 4 4 2 izbi dzeki i nadaj se da ce ga zabit sto je ruku na srce proslo protiv grka, al nije svaki dan Bajram. Jednostavno susic ima jedan sistem jednu igru jednu taktiku i igra tako pa nebitno ko je protivnik. Sto je najgore ima i iste igrace koje mijenja jedino u slucaju povrede ili suspenzije...Vidjeli smo svi kako vaha rotira u grupi prvo po 4 5 igraca, a i sad u 1/8 finala.

MUNDIJAL:
TOLIKO NEVJEROVATNO DA NIJE ISTINITNO:
Nije sto navijam za zelju , ali prvu smisljenju kritiku na ovom BHT sa cuo vecetas od Osima. "Zasto gledamo ko je ispo spanija, engleska, sto ne gledamo ko je proso.Kostarika nigerija grcka?" Koliko god se mi tjseili ispali smo u najslabiojoj grupi prvenstva. Argenina nas je zavarala jer ljudi su nas pustili da igramo jer su imali rezultat da je bilo 0 0 recimo prvih po sata , vidjeli bi mi kako bi prosli... Nigerija, bez lijevog beka :S pa sta kome kada kuda :?: :?: isto ko da kosarkaski trener kaze HAJMO IGRAT SA 4 IGRACA DA IH ZAJE.BEMO :s Misimovic ne moze igrat vise od 25 minuta , al ne pape vadi hajrovica koji je po meni bio uz besica nas najbolji igrac. Medunjanin totalo, al totalno beskoristan kao i mnogo puta prije ,ali ne igrace i on i pjanic i miske. Nebitno sto nigerija ima jedan adut brzinu i trku, igracemo mi od noge do noge. Jednostavno propala je prilika koja se pruza jednom , al jednom u 100 godina....jojj eo vec sa se iznerviro

IGRACI-SELEKTOR:
Po meni ono sto mu najvise zamjeram. Fraer nema damu da ostavi na klupi odredjene igrace. Ovdje kao prvo i osnovno mislim na misimovica koliko god ga mi hvalili on je igrac manje ima vise od godinu dana. Koliko god mu ja bio zahvalan i on je sam supa.k sjetit se se samo BLR kad je osto na klupi htio pobunu fraer pravit, tako bi vjerovatno bilo i sada, ali pape je to morao dovest u red. Da si babo babin ako ja kazem da neces igrat taman radi toga sto ti je orion izaso iz mlijecnog puta ti ima da sutis i postujes to...a ne ako jos imam valjan razlog da te ostavim na klupi koji je toliko ocigledan da boli. Spahic se ponasa kako se ponasa jer mu pape dopustio i tu je kraj svake rasprave i napda na spahica, ja iskreno zelim da ode sto prije , ali ponavljam pape je kriv isto koliko i on za sve lose u repci jer mu je dopustio.
=\_1921_/=

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 jul 2014, 06:13

rodjak je napisao/la:slika
]Papetoljupci,

Jeste li gledali sinoc?
E ono je trener kakvog Zmajevi zasluzuju
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 01 jul 2014, 07:27

Safet se oprasta od repke ko pojedini politicari stolice ...nikad da ode !!! Ali et danas mora otic!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

mirzavolimtebosno
Kontakt:

Post Postao/la mirzavolimtebosno » 01 jul 2014, 08:39

Daj neko neko stavi ovaj gif kad vaha **** sudiji majku..

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 01 jul 2014, 08:43

posto vise nije selektor mozel LOCK :kafa:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 jul 2014, 08:45

znate kako susic razmislja: Tesko je biti selektor, a jos teze ne biti! :D
Volim te Bosno!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 jul 2014, 08:48

mirzavolimtebosno je napisao/la:Daj neko neko stavi ovaj gif kad vaha **** sudiji majku..
Ma zato se Vaha naljutio kad su ga pitali o Ramazanu. On vamo nabrijan da majku po majku svima krehne, a oni o Ramazanu. :urnebes: :urnebes:

E jesu nasli koga ce pitat. :rol: :rol: :rol: :rol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.