AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
cujem ponovo je carobnjak pokazao sta zna..u svakom slucaju cestitke..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao što sam rekao, maistor il gol ili dvije asistencije, dobro nisu dvije al za drugi gol je najzaslužniji
Bravo...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ako misliš na penal samuela na kalouom u pravu si, bio je pena al jbg nije ga sudio i inter je pobjedio, sad zaslužemo ili ne ko te pita, navijači ipak slavematerazzi je napisao/la:cestitaj te sudiji , prosle sedmice svi napali na mourinha zbog rekcija prema sudcima a on samo trazi isti tretman kao i neki drugi klubovi kakav imaju , ali ovakve pomoci od sudaca nam i ne trebaju ovo je sramotno i cista kradja
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Cestitke na pobedi mada vidim da vecina deli moje misljenje da je Prandelli malo zeznuo kod izmena u nastavku.Inace Ronaldinho ovu utakmicu podsetio na najbolje dane u Barci.Sa ovom pobedom prvenstvo Italije se jos vise zakuhalo i bice veoma zanimljivo pratiti desavanja u Seriji A u nastavku.Rekao sam ja pre 3-4 sedmice kada je Inter otisao na onu veliku prednost i kad im je neko odavde cestitao na tituli da jos nista nije gotovo ima dosta kola do kraja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
dobro znas da sam mislio na ne dosudjen penal za fiorentinutony-mortale je napisao/la:ako misliš na penal samuela na kalouom u pravu si, bio je pena al jbg nije ga sudio i inter je pobjedio, sad zaslužemo ili ne ko te pita, navijači ipak slavematerazzi je napisao/la:cestitaj te sudiji , prosle sedmice svi napali na mourinha zbog rekcija prema sudcima a on samo trazi isti tretman kao i neki drugi klubovi kakav imaju , ali ovakve pomoci od sudaca nam i ne trebaju ovo je sramotno i cista kradja
- tony-mortale
- Kontakt:
pa znam ja šta si ti mislio al vidiš šta i ja mislim, svi su priznali da je bio penal sinoć na kalouu i šta sad treba se oduzeti pobjeda interu ili šta već??materazzi je napisao/la:dobro znas da sam mislio na ne dosudjen penal za fiorentinutony-mortale je napisao/la:ako misliš na penal samuela na kalouom u pravu si, bio je pena al jbg nije ga sudio i inter je pobjedio, sad zaslužemo ili ne ko te pita, navijači ipak slavematerazzi je napisao/la:cestitaj te sudiji , prosle sedmice svi napali na mourinha zbog rekcija prema sudcima a on samo trazi isti tretman kao i neki drugi klubovi kakav imaju , ali ovakve pomoci od sudaca nam i ne trebaju ovo je sramotno i cista kradja
al ti si naravno došao na temu milana palamuditi a ovo što ja sad kažem nigdje niko od interista nije ni spomenuo, kao ni crveni karton koji je mota trebao dobiti zbok ovog poteza kojeg se ni najbolji ultimate fighteri nebi postidjeli
http://img198.imageshack.us/i/ndvd001mc.png/
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma gotov je inter, berlusconi pokazuje ko je gazda u italiji 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije inter gotov oni su 99% šampioni, ali samo kažem svi vide nešto što njima ide u korist,a ako je na njihovu štetu to se ni ne spominje kao da nije ni bilo.
ja o skudetu ni ne razmišljam jer milan još ima samo sljedeće kolo atalantu od lakih utakmica, a kasnije ubjedljivo najteži raspored od prve 3 ekipe, tako da od toga nema ništa
ja o skudetu ni ne razmišljam jer milan još ima samo sljedeće kolo atalantu od lakih utakmica, a kasnije ubjedljivo najteži raspored od prve 3 ekipe, tako da od toga nema ništa
Nemora značit, pa ni Bari nit Fiorentina nisu lahke utakmice, plus u gostima pa je Milan osvojio max 6 bodova, jesam upravu ?! Znači, mpže se ako ekipa to htjedne...
- tony-mortale
- Kontakt:
heheh zato sam ostavio onaj 1% šanse da ne osvoji inter, ali teško da će milan pobjediti u gostima sampdoriju, genou, palermo i romu, a zadnje kolo kod kuće čekamo juve, al do tad će se vjerovatno sve već znati, već sam i prije pisao o tome, ne treba se s tim zamarati, niko nije postavio nikakve imperative, treba spremati ekipu što bolje za svaku narednu utakmicu i samo o njoj razmišljati, ako se uspije osvojiti super, al ako ne nije frka uopšte jer koliko se uložilo u tim(čuj uložilo, još smo oslabljeni u odnosu na prošle sezone) svi su očekivali da će se milan boriti za 4. mjesto i ulazak u LP, a to je već najvjerovatnije obezbjeđeno, al na ljeto svi mi koji gotivimo milan očekujemo prava pojačanja ovog ljeta, al po izjavama ćelavaca koji kažu da već imamo najjači tim ne očekujem puno od toga, ali se barem nadam 

Sta vi mislite ovome - "Milan je već potpisao Džeku od juna i on će doći nakon Svjetskog prvenstva. Sporazum je završen u januaru, za vrijeme važnog sastanka, na večeri, između Adriana Gallianija, Džeke i njegovog oca", kazao je Alberti za Calciomercatonews.com. Jeli ovo istina ili jedna obicna laz koja samo privlaci ljude kao sto smo mi da citamo ovakve gluposti.Ovo takodje pise i na dr stranicama
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma to se priča još odavno, zna se da ga milan tražio još ljetos, pa bio je čak i galiani lično u sarajevu, jaran ga vidio u vatri :lol, al sad je li nešto dogovoreno definitivno ili čak potpisano to niko ne zna, a čak mislim da je zabranjeno potpisivati i predugovor dok imaš važeći ugovor sa drugim klubom bez njihovog znanja, tako da ja u to sve ne vjerujem, al moguće da postoji usmeni džentlmeski dogovor da će kad bude napuštao vukove prvi izbor mu biti milan. uglavnom gledao sam ga u nekoj emisiji na tv kad je rekao da od malih nogu navija za milan i da mu je to životna želja da zaigra u crveno-crnom dresu, tako da bi ja volio više zbog njega lično da mu se to ostvari jer malo ko ima tu šansu da zaigra u timu za koji navija, al to kraja sezone nećemo znati ništa 100% a barem jednom sedmično ćemo čitati kako ga sele na razne strane
danas protiv Atalante ocekujem 3 boda ako Bog da.
Sastav: Abbiati-Bonera-Nesta-Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrossini-Beckham-Pato-Boriello-Ronaldinho
Sastav: Abbiati-Bonera-Nesta-Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrossini-Beckham-Pato-Boriello-Ronaldinho
- themaniaks
- Kontakt:
ma tri boda sigurno i laganini prestici interA_d_0 je napisao/la:danas protiv Atalante ocekujem 3 boda ako Bog da.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- tony-mortale
- Kontakt:
pogledao samo zadnjih 15-ak minuta prvog poluvremena, apsolutna dominacija milana, lopta stalno pred 16 atalante, ronaldinjo je zvijer opet, kakve lopte djeli, za 2-0 extra asistencija za pata, ako je neko gledao nek napiše kako su igrali od početka i kakav je prvi gol
- tony-mortale
- Kontakt:
3-1 FT, rutinski, čini mi se da su igrali samo koliko im treba, međutim najgore od svega što se pato ozljedio i to sam, a te su povrede obično teške, jednostavno je u jednoj kontri se samo uhvatio za mišić i pao, nadam se da nije ništa ozbiljno jer je jedan od najvažnijih igrača milana, druga stvar nije mi jasno zašto još uvijek ronaldinho izvodi penale ovo mu je danas čini mi se treći u sezoni koji mu golmani skidaju
izvodi zato sto je majstor. svakom se desi losa serija pa i njemu al sam siguran da ce i dalje izvoditi i sto je najvaznije u vaznim utakmicama kada su nam svirani penali on je zabijao (protiv intera je bilo nevazno hoce li zabit il fulit svakako smo gubili 2 razlike). Nisam gledao utakmicu po rezultatu je dobro cini mi se. Nadam se da se Pato nije puno ozlijedio. Roma nerijeseno zaostaju sto sam i znao da ne mogu za nama, a Inter dobio.tony-mortale je napisao/la:3-1 FT, rutinski, čini mi se da su igrali samo koliko im treba, međutim najgore od svega što se pato ozljedio i to sam, a te su povrede obično teške, jednostavno je u jednoj kontri se samo uhvatio za mišić i pao, nadam se da nije ništa ozbiljno jer je jedan od najvažnijih igrača milana, druga stvar nije mi jasno zašto još uvijek ronaldinho izvodi penale ovo mu je danas čini mi se treći u sezoni koji mu golmani skidaju
Ronaldinho asistirao al i promašio penal, ma maistor je
Nema šta...

- themaniaks
- Kontakt:
a jbg volio bi da ga je on uvalioGunnerS je napisao/la:Ronaldinho asistirao al i promašio penal, ma maistor jeNema šta...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- sarajlija89
- Kontakt:
jbg ako se pato ozb povrijedio sanse za titulu su minimalne..joj kakav je to igrac..jes da je u milanu al ga volim
...naredno kolo roma milan jel...bas u nezgodnom trenutku se sastaju..ovo kazem iz razloga zato sto zelim da neko od njih bude prvi...a sad medjusobni susret i nije bas na vrijeme..jer ako roma dobije inter ce imati veliku prednost nad oba tima,nerjeseno isto tako...tako da jedino pobjeda milana dolazi u obzir
nevalja sto je roma kiksala danas..al eto...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.