Ja bih volio, samo to kazem. Dali ce ici to je na Juventusu, vjerovatno nece ali ako bude Vidal isao ja bih vam i Rooneya dao za njega.gio10 je napisao/la:Vidal i Pogba ne idu nigdje, ne znam kako to nekome može biti nejasno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja bih volio, samo to kazem. Dali ce ici to je na Juventusu, vjerovatno nece ali ako bude Vidal isao ja bih vam i Rooneya dao za njega.gio10 je napisao/la:Vidal i Pogba ne idu nigdje, ne znam kako to nekome može biti nejasno
Mislim da je United spreman toliko ponuditi (pa čak i Nanija uključiti u toPogba je napisao/la:mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda.
Nisu njemu problem pare. Nije htio u Bayern samo Juve zatorio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da je United spreman toliko ponuditi (pa čak i Nanija uključiti u toPogba je napisao/la:mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda.), ako bi vi pristali, a sumnjam da bi Vidal imao išta protiv jer bi dobio 200 do 250 milja sedmično
Ma uopste vise nisu pare bitne, igraca kao sto je Vidal, tesko moezs naci na trzistu! Ako ga prodamo Manu, onda smo u problemima u kojima su oni sada! Svi znamo da ovu nasu ekipu, treba nadogratiti sa 2 vrhunska igraca, uz malo srece, bicemo itekako konkuretni ! Nadam se da ce bas taj Vidal, nagovoriti Alexisa, da bez obzira na bolje ponude, prihvati ovu nasu ! Usput, ovaj malac sto ga vrbuje Marotta, ako bude... onda nema zime za narednih 10 godina ! Ovo sto je Lucanio nagovijesito, stavio bih--- Cuadrado, Guarin, Ibarbo !Carli je napisao/la:Nisu njemu problem pare. Nije htio u Bayern samo Juve zatorio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da je United spreman toliko ponuditi (pa čak i Nanija uključiti u toPogba je napisao/la:mislim da samo neka luda ponuda od 60+ miliona može "primorati" klub da proda.), ako bi vi pristali, a sumnjam da bi Vidal imao išta protiv jer bi dobio 200 do 250 milja sedmično
Vidiš da je to izjavio scouser, nemoj da te čudi to od njihLillard je napisao/la:Sve postovanje prema Juveu, ali izjaviti da je otic u United iz Juventusa kao s konja na magarca je![]()
...
Na svakoj poziciji nisu sigurno kvalitetniji i nema onoga ko me može uvjeriti u to. Ja se slažem da je Juve u ovom trenutku kvalitetniji tim, ali nije razlika tolika da se koristi ova usporedba.Pogba je napisao/la:Juventus je podosta daleko, kvalitetniji gotovo na svakoj poziciji
Koliko ja vidim spominje se ponuda od 45-48 mil funti, to nije 44 mil eura, nego je bliže 55-60 mil, a to nije sramotna ponuda ni u kom slučaju. Ne možeš je porediti sa vaših 18 mil za Sancheza što je stvarno ispod svakog nivoaMrMuscle je napisao/la:44mil je sramota, kao recimo ponuda Juvra od 18mil za Sancheza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.