Safet Sušić - Pape
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Safeta samo podržava neuko stanovništvo, jasno se to da vidjeti po komentarima na FB, da sam Safet ili Emir bilo bi me stid kakvi levati me podržavaju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- plavipatriota
- Kontakt:
primjer grupa "bošnjaci", mislim da je ono baš sažeta grupa safetovih idolopoklonika..legenda reala je napisao/la:Safeta samo podržava neuko stanovništvo, jasno se to da vidjeti po komentarima na FB, da sam Safet ili Emir bilo bi me stid kakvi levati me podržavaju![]()
Suplja.... Argument nije ni "suskavac" ni "prazna lijeva strana" ni "vedo krilo" nit sve one ispricane price o "DM igracima", a pogotovo argument nije "igrac XY bi sigurno bio bolji od igraca YX" i ono "odgovorno tvrdim....".....plavipatriota je napisao/la:damire, kažem ti, badminton, karling ili boćanje (tu smo jaki, markica dodig)..
fudbal nije za tebe! kažeš da neargumentovano kritikujemo ovog parmaka, a vaš je jedini argument "odveo nas je na svjetsko".. TO ŠTO JE LAIK, al prije svega BEZOBRAZAN, pravdate sve istom rečenicom.. Ko o čemu..
Pogotovo nije argument kad ti napises velikim slovima da je "LAIK" ili "BEZOBRAZAN"...
Stvarno sila argumenata.....
Poenta mog prethodnog posta je bila na pricu pojedinaca kako se nabija fizicka sprema za mjesec, pa da vide da ni Vaha ne pravi vanzemaljce....ne za vrijeme reprezentativnih okupljanja, pa taman to bile pripreme za Svjetsko prvenstvo.....
Svabo radi na sebi od pionirskih dana spremajuci se da igra na najvisem mogucem nivou.... Ovi seniori se tokom cijele sezone spremaju za klupske i reprezentativne obaveze i kao sto se znaju parametri za pojedine lige (da, poznati su parametri po kojima se igraci spremaju za 1.Bundesligu, za "Zweit-u", za Primeru, Seriu A...) tako se znaju parametri i za velika takmicenja, i zna se kakvim se naporima tijelo izlaze....
Vidim da si preskocio vecinu mojih postova jer floskulu "odveo nas je na svjetsko" bas i ne koristim, a to ne da je argument nego je i cinjenica koja je nepobitna i mjerljiva!
A tu poslednju recenicu, kad si tako kulturan, zavrsi tamo gdje si naucio.....
Treba brate,prizivam ga od kako sam postao siguran da ovaj levat odlazi ( poslije Nigerije)bparena je napisao/la:Pogledaj ti ovaj video.... ovakav nama treba....mirzatele je napisao/la:Pa gdje nam je virtu4l,tako je pusto na ovoj temi bez njega..Od Nigerije nije napisao 10 postova a prije je svakodnevno pisao toliko![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko što sam prije napiso,tačno se vidi da kod nas reprezentaciju svako prati,čim Safet ima ovoliku podršku.Ko god se imalo razumije u fudbal zna da je 0 od trenera,a oni koji prate fudbal samo za vrijeme jačih utakmica reprezentacije(takvi većinom podržavaju selekotra) imaju priču,ma dobar nam je ovaj,na SP nas odveo,nismo prije bili tamo,vidi jesmo mi stoke prvi put na SP i odma pljuju trenera jer nismo prošli dalje i sl.
I da je ostvario bolje rezultate,vrijeme mu je da ide,šta će neko na klupi 6 godina bit ?!
I da je ostvario bolje rezultate,vrijeme mu je da ide,šta će neko na klupi 6 godina bit ?!
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja sam bio za Papeta sve do Nigerije, kada me je moram priznati duboko razočaraoplavipatriota je napisao/la:@alansmith
ma nije to tek tako druže, mislio sam na ono "među onim koji ga podržavaju" ko su ti, ja nisam u zadnje vrijeme vidio mlađeg čovjeka da kaže da treba ostati.. ja jesam željovac, al većina mi je raje pitarska i svi su protiv njega, svi!
I dalje mislim da, nakon svega, Pape ne zaslužuje tolike uvrede ... a da treba ozbiljno preispitati neke njegove poteze,to svakako.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 01 jul 2014, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- plavipatriota
- Kontakt:
ARGUMENT NIJE: prazna lijeva strana?
Argument nije da se Vedad Ibišević 90 % vremena koristi kao krilo koje u karijeri nije igrao?
Argument nije da je Safet do sad slagao BH javnost 500 puta, priznao čak da ne može biti objektivan za bratića, predstavljao ga kao zadnjeg veznog kojeg momak u karijeri nije igrao, penzionisao Rahimića da bi gurnuo nedonošće Hadžića?
Argument nije da zove igrače iz bratove agencije, da nikad nije prihvatio krivicu i poraz, te da su mu uvijek faktor sreće, sudije, cvijeće u trening kampu koje ne raste KRIVO, a nikad njegova ublehaška taktika?
Nemamo mi o čem raspravljat, ti si očito kontraš, ono u kost svima, ja sam najpametniji, ja jedini vidim nešto što drugi ne vide i zbog tog sam ja pametniji!
Argument nije da se Vedad Ibišević 90 % vremena koristi kao krilo koje u karijeri nije igrao?
Argument nije da je Safet do sad slagao BH javnost 500 puta, priznao čak da ne može biti objektivan za bratića, predstavljao ga kao zadnjeg veznog kojeg momak u karijeri nije igrao, penzionisao Rahimića da bi gurnuo nedonošće Hadžića?
Argument nije da zove igrače iz bratove agencije, da nikad nije prihvatio krivicu i poraz, te da su mu uvijek faktor sreće, sudije, cvijeće u trening kampu koje ne raste KRIVO, a nikad njegova ublehaška taktika?
Nemamo mi o čem raspravljat, ti si očito kontraš, ono u kost svima, ja sam najpametniji, ja jedini vidim nešto što drugi ne vide i zbog tog sam ja pametniji!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ljudi igraju četvrtu utakmicu baš na tu fizičku spremu, protiv Rusa su npr u 90+ minuti trčali k'o navijeni i večeras su oni trčali sasvim dovoljno, ali je problem što su s druge strane Njemci koje je jako teško nadtrčati, oni bi večeras većinu ekipa nadtrčali i ne bi pali, nije problem fizička sprema, nego nedostatak igrača, igraju sa neki 13 igrača prvenstvo i za očekivati je da padnu, to nije nikakav argument koji ide u prilog nama i ne mjenja činjenicu da smo mi bili katastrofalno pripremljeni za ovo prvenstvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mi imamo snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala, za sve ostalo, tu je Misimovic
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako te moze Dzeko razocarat vise od Susica? Pa jeli ovo prvi put da Dzeko (pogotovo) izgleda totalno ne interesovan. Ali zato posle tekme, fejs i "porukica" naciji kako je veci patriota od Gradascevica kapetana... Jednostavno Dzeko je vec prije nekoliko godino odletio u oblake i nema onu cvrstu pesnicu na klupi da ga skine sa ti istih.. Nas je i naravno da ga volimo, podrzavamo etc. ali sto je mlogo, mlogo je...AlanSmith14 je napisao/la:Ja sam bio za Papeta sve do Nigerije, kada me je moram priznati duboko razočaraoplavipatriota je napisao/la:@alansmith
ma nije to tek tako druže, mislio sam na ono "među onim koji ga podržavaju" ko su ti, ja nisam u zadnje vrijeme vidio mlađeg čovjeka da kaže da treba ostati.. ja jesam željovac, al većina mi je raje pitarska i svi su protiv njega, svi!(ali opet manje nego što su Džeko sa manekenstvom po terenu i Spaha sa svojim amaterizmom).Jednostavno ne mogu da nađem opravdanje za izostavljanje Kolašinca u toj utakmici, štp se ispostavilo kao kljućna greška.
I dalje mislim da, nakon svega, Pape ne zaslužuje tolike uvrede ... a da treba ozbiljno preispitati neke njegove poteze,to svakako.
Susicu adio... Bio sam za tebe od pocetka i branio te bezbroj puta. Ali ti nemas vise sta da trazis na poziciji selektora BiH.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 01 jul 2014, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- plavipatriota
- Kontakt:
šta očekivati od čovjeka koji kaže da jedan Alžir, koji je večeras realno morao dati 160 % mogućnosti da ne primi gol u 90 minuta, je loše fizički pripremljen što su pali u 115. minuti?
Ne treba svakog ovdje ni prihvatat za ozbiljno, neke treba ignorisat, vjerovatno im punimo ego kad odgovaramo na neke njihove komentare
Ne treba svakog ovdje ni prihvatat za ozbiljno, neke treba ignorisat, vjerovatno im punimo ego kad odgovaramo na neke njihove komentare
DonCorleone je napisao/la:Mi imamo snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala, za sve ostalo, tu je Misimovic.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Miske je naš dizelaš. On tek upali poslije 30 minuta... i ima goriva tamo negdje do poluvremenaDonCorleone je napisao/la:Mi imamo snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala, za sve ostalo, tu je Misimovic.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nazalost je dugotrajankokakolas je napisao/la:Miske je naš dizelaš. On tek upali poslije 30 minuta... i ima goriva tamo negdje do poluvremenaDonCorleone je napisao/la:Mi imamo snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala, za sve ostalo, tu je Misimovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jedan Miske se moze i trpiti u timu ali 3 misketa (MMP) nema sanse...kokakolas je napisao/la:Miske je naš dizelaš. On tek upali poslije 30 minuta... i ima goriva tamo negdje do poluvremenaDonCorleone je napisao/la:Mi imamo snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala, za sve ostalo, tu je Misimovic.
Vrijeme tika-take je proslo i ne ponovilo se...
Mi moramo preci na hardcore fudbal u svim linijama...
Ovo SP je pokazalo da je to jedini nacin da se nesto napravi...Tika-taka je totalno out...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 jul 2014, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Jedna za Papeta...

"Nedostajalo nam je srece, kriv je sudija..."

"Nedostajalo nam je srece, kriv je sudija..."
@sajo10
Naravno da smo i od ranije znali za Džeku i njegovo 'hodanje' , ali opet čovjek misli da će barem u toj ponajvećoj utakmici repke u njenoj historiji dati sve od sebe ... i onda nam on vrati nikad manjim trudom i zalaganjem.
Naravno da smo i od ranije znali za Džeku i njegovo 'hodanje' , ali opet čovjek misli da će barem u toj ponajvećoj utakmici repke u njenoj historiji dati sve od sebe ... i onda nam on vrati nikad manjim trudom i zalaganjem.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DonCorleone
- Kontakt:
Znas li ti sto Dzeko nije hodao protiv Obale Slonovace i Meksika?AlanSmith14 je napisao/la:@sajo10
Po meni ni u tim utakmicama nije previše ganj'o, ali i to je bilo više nego protiv Nigerije.DonCorleone je napisao/la:Znas li ti sto Dzeko nije hodao protiv Obale Slonovace i Meksika?AlanSmith14 je napisao/la:@sajo10
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DonCorleone
- Kontakt:
Vidis, po meni je tada ganjao, zabijao i rusio Meksikance, o Obali Sl. da ne pricam. Da ne komplikujem, sve je do krila, proboja, kontrolisanja sredine terena. Dzeko je podredjen sistemu, nema sistema, nema ni njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.