Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bparena
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bparena » 30 jun 2014, 19:43

:D - zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2014, 20:02

bparena je napisao/la::D - zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine. :D
Benzema se vidio nije do 70 minute. Isto tako Emenike je bio udvojen danas ( kao Dzeko protiv Nigerije ). I isto nije pokazao nista posebno danas. Ne moze Dzeko sam pobjediti Nigeriju. On nije takav tip igraca nikad bio.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jun 2014, 20:21

Ajax je napisao/la:
bparena je napisao/la::D - zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine. :D
Benzema se vidio nije do 70 minute. Isto tako Emenike je bio udvojen danas ( kao Dzeko protiv Nigerije ). I isto nije pokazao nista posebno danas. Ne moze Dzeko sam pobjediti Nigeriju. On nije takav tip igraca nikad bio.
buraz da je Edin Bogdo dao onaj gol u 93 minuti sve bi danas bilo drugacije. Niko ne kaze da on ne bi zelio - ali niko ne moze sakriti ovaj bol zbog te profulane sanse navijaca BiH. Pomijesano je sve to - sve je to neki kosmar, ali gol nije postignut (a morao je) i nikoga nije briga ko je sutao u gol. Nije pao a moro je, trebao je, sanjali smo ga, i nista. Ljudi su razocarani jer ga nije dao covjek od koga su to najvise ocekivali. On je bio simbol i nada u ovakvim gol sansama . Taj gol bi bila njegova kruna svih golova do danas i slavili bi svi. Ovako ce svima ostati za godine naprijed sav taj kosmar i to da lopta nije presla gol crtu a samim tim i nas plasman u osminu finala SP. Ja vjerujem da je ovdje vise ocaj ljudi zbog tog nego mrznja prema Edinu Dzeki. Momku svako dobro ali, ali, ali .... i opet taj kosmar koji ce nas pratiti godinama. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 jun 2014, 20:26

Nemoj tako kad Dzeko postigne pogodak onda je Bog,a kad promasi onda je normalno da ne moze svaki put dati gol :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2014, 20:32

bparena je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
buraz da je Edin Bogdo dao onaj gol u 93 minuti sve bi danas bilo drugacije. Niko ne kaze da on ne bi zelio - ali niko ne moze sakriti ovaj bol zbog te profulane sanse navijaca BiH. Pomijesano je sve to - sve je to neki kosmar, ali gol nije postignut (a morao je) i nikoga nije briga ko je sutao u gol. Nije pao a moro je, trebao je, sanjali smo ga, i nista. Ljudi su razocarani jer ga nije dao covjek od koga su to najvise ocekivali. On je bio simbol i nada u ovakvim gol sansama . Taj gol bi bila njegova kruna svih golova do danas i slavili bi svi. Ovako ce svima ostati za godine naprijed sav taj kosmar i to da lopta nije presla gol crtu a samim tim i nas plasman u osminu finala SP. Ja vjerujem da je ovdje vise ocaj ljudi zbog tog nego mrznja prema Edinu Dzeki. Momku svako dobro ali, ali, ali .... i opet taj kosmar koji ce nas pratiti godinama. :(
Slazem se buraz. I ne radi se samo o jednoj sansi. Prvo regularan gol koji nije priznat. Onda jak udarac koji golman odbija u korner. I onda u 93 minuti kada golman odbija u stativu. Vecina ljudi kritikuje jer su razocarani. Ali isto tako postoje pojedinci koji jedva cekaju da mogu pljuvati po Dzeki, Spahi pa cak i Pjanicu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jun 2014, 21:53

Covjek je u Dubrovniku.
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jun 2014, 22:03

A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!

Sent from my Home using fingers

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 jun 2014, 22:03

autogol je napisao/la:Nemoj tako kad Dzeko postigne pogodak onda je Bog,a kad promasi onda je normalno da ne moze svaki put dati gol :thumbup:
a sta je kad nece da pokusa doci do lopte koj pada 2-3 metra od njega u 40minuti utakmice ?? Je li to nezalaganje i igranje preko qrca ?? Zasto protiv EGipta SPahic nije dobro odigro automatski i Dzeko,protiv NIgerije isto tako SPahic i DZeko kao da se dogovore..Sad ce neko reci pogodio je stativu da ali je upropastio 3-4 izgledne lopte sa 20tak metara nerezonskim sutevima koji prikazuju psihicko stanje igraca u toj utakmici..Zasto SUsic nije opet ubacio Ibricica ako je Ibricic problem ili mozd akako podijelit pare ili sta je vec problem neka kazu sta je razlog,ne moze biti vrucina,sudija i africke mambe razlog za onakvo glupiranje na terenu(obojica)..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jul 2014, 01:06

nadam se da je gled`o alzirce i kako oni ginu za svoju reprezentaciju.
ako vaha dodje, nece mu vise prolaziti setkanje na terenu i glumljenje uvrijedjene mlade zbog havera ibricica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jul 2014, 01:11

Batko je napisao/la:A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!

Sta mu fali u Dubrovniku, i Vaha je kupio kucu u nas. Sto si tako ljut na moj lijepi grad ? :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 jul 2014, 01:15

Da je skakao po Dubaiu opet ne bi valjalo :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jul 2014, 01:16

kokakolas je napisao/la:Da je skakao po Dubaiu opet ne bi valjalo :D
:D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 01:18

dubrovnik je napisao/la:
Batko je napisao/la:A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!

Sta mu fali u Dubrovniku, i Vaha je kupio kucu u nas. Sto si tako ljut na moj lijepi grad ? :D
Grad je prelijep, problem je kabadahija iz tog grada.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 01 jul 2014, 01:23

bparena je napisao/la:Ovo slikano nakon tekme s Argentinom. :?
Jest, ako su igrali protiv Argentine u Dubrovniku.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jul 2014, 01:23

Amar Dzeko je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

Grad je prelijep, problem je kabadahija iz tog grada.
Ma mozda i jest ali nije najveci. Ja jos uvijek tvrdim da riba od glave smrdi. Kako u obitelji, tako u poslu i sportu pogotovu. Ja cu u to vjerovat dok sam ziv a da i drugi ne mogu biti smetnje to se slazem.Ali nerjesivi problemi nikad.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 01:31

U globalu se slažem s tobom, ispravno razmišljanje, samo što u ovom slučaju Spahić se i nameće kao glava..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jul 2014, 01:38

Amar Dzeko je napisao/la:U globalu se slažem s tobom, ispravno razmišljanje, samo što u ovom slučaju Spahić se i nameće kao glava..
Znas i sam tko bi trebao biti glava. Ako ne moze savladati sve ispod sebe ukljucujuci i Spahu onda i nije zasluzio biti na svojoj poziciji. Ja mislim da mi moramo pisati o selektoru, a selektorovo je da se nosi sa igracima. Ako je dovoljno mudar da to uradi, a ako nije onda mu tu i nije mjesto.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 01:42

O selektoru se sve zna. On je već trebao biti bivši..
Ronaldo - Isco - Bale

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jul 2014, 01:45

:clap: duhovito nema sta

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 jul 2014, 01:53

zgembo89 je napisao/la:
:clap: duhovito nema sta
Ja stvarno ne razumijem mentalnog sklopa ljudi koji mu zamjeraju gdje ljetuje :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 19 gostiju.