Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Benzema se vidio nije do 70 minute. Isto tako Emenike je bio udvojen danas ( kao Dzeko protiv Nigerije ). I isto nije pokazao nista posebno danas. Ne moze Dzeko sam pobjediti Nigeriju. On nije takav tip igraca nikad bio.bparena je napisao/la:- zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine.
buraz da je Edin Bogdo dao onaj gol u 93 minuti sve bi danas bilo drugacije. Niko ne kaze da on ne bi zelio - ali niko ne moze sakriti ovaj bol zbog te profulane sanse navijaca BiH. Pomijesano je sve to - sve je to neki kosmar, ali gol nije postignut (a morao je) i nikoga nije briga ko je sutao u gol. Nije pao a moro je, trebao je, sanjali smo ga, i nista. Ljudi su razocarani jer ga nije dao covjek od koga su to najvise ocekivali. On je bio simbol i nada u ovakvim gol sansama . Taj gol bi bila njegova kruna svih golova do danas i slavili bi svi. Ovako ce svima ostati za godine naprijed sav taj kosmar i to da lopta nije presla gol crtu a samim tim i nas plasman u osminu finala SP. Ja vjerujem da je ovdje vise ocaj ljudi zbog tog nego mrznja prema Edinu Dzeki. Momku svako dobro ali, ali, ali .... i opet taj kosmar koji ce nas pratiti godinama.Ajax je napisao/la:Benzema se vidio nije do 70 minute. Isto tako Emenike je bio udvojen danas ( kao Dzeko protiv Nigerije ). I isto nije pokazao nista posebno danas. Ne moze Dzeko sam pobjediti Nigeriju. On nije takav tip igraca nikad bio.bparena je napisao/la:- zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine.
Slazem se buraz. I ne radi se samo o jednoj sansi. Prvo regularan gol koji nije priznat. Onda jak udarac koji golman odbija u korner. I onda u 93 minuti kada golman odbija u stativu. Vecina ljudi kritikuje jer su razocarani. Ali isto tako postoje pojedinci koji jedva cekaju da mogu pljuvati po Dzeki, Spahi pa cak i Pjanicu.bparena je napisao/la:buraz da je Edin Bogdo dao onaj gol u 93 minuti sve bi danas bilo drugacije. Niko ne kaze da on ne bi zelio - ali niko ne moze sakriti ovaj bol zbog te profulane sanse navijaca BiH. Pomijesano je sve to - sve je to neki kosmar, ali gol nije postignut (a morao je) i nikoga nije briga ko je sutao u gol. Nije pao a moro je, trebao je, sanjali smo ga, i nista. Ljudi su razocarani jer ga nije dao covjek od koga su to najvise ocekivali. On je bio simbol i nada u ovakvim gol sansama . Taj gol bi bila njegova kruna svih golova do danas i slavili bi svi. Ovako ce svima ostati za godine naprijed sav taj kosmar i to da lopta nije presla gol crtu a samim tim i nas plasman u osminu finala SP. Ja vjerujem da je ovdje vise ocaj ljudi zbog tog nego mrznja prema Edinu Dzeki. Momku svako dobro ali, ali, ali .... i opet taj kosmar koji ce nas pratiti godinama.Ajax je napisao/la:Benzema se vidio nije do 70 minute. Isto tako Emenike je bio udvojen danas ( kao Dzeko protiv Nigerije ). I isto nije pokazao nista posebno danas. Ne moze Dzeko sam pobjediti Nigeriju. On nije takav tip igraca nikad bio.bparena je napisao/la:- zezam se ba' - otiso covjek na godisnji nakon Argentine.
a sta je kad nece da pokusa doci do lopte koj pada 2-3 metra od njega u 40minuti utakmice ?? Je li to nezalaganje i igranje preko qrca ?? Zasto protiv EGipta SPahic nije dobro odigro automatski i Dzeko,protiv NIgerije isto tako SPahic i DZeko kao da se dogovore..Sad ce neko reci pogodio je stativu da ali je upropastio 3-4 izgledne lopte sa 20tak metara nerezonskim sutevima koji prikazuju psihicko stanje igraca u toj utakmici..Zasto SUsic nije opet ubacio Ibricica ako je Ibricic problem ili mozd akako podijelit pare ili sta je vec problem neka kazu sta je razlog,ne moze biti vrucina,sudija i africke mambe razlog za onakvo glupiranje na terenu(obojica)..autogol je napisao/la:Nemoj tako kad Dzeko postigne pogodak onda je Bog,a kad promasi onda je normalno da ne moze svaki put dati gol
Sta mu fali u Dubrovniku, i Vaha je kupio kucu u nas. Sto si tako ljut na moj lijepi grad ?Batko je napisao/la:A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!
Sent from my Home using fingers
kokakolas je napisao/la:Da je skakao po Dubaiu opet ne bi valjalo
Grad je prelijep, problem je kabadahija iz tog grada.dubrovnik je napisao/la:Sta mu fali u Dubrovniku, i Vaha je kupio kucu u nas. Sto si tako ljut na moj lijepi grad ?Batko je napisao/la:A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!
Jest, ako su igrali protiv Argentine u Dubrovniku.bparena je napisao/la:Ovo slikano nakon tekme s Argentinom.
Ma mozda i jest ali nije najveci. Ja jos uvijek tvrdim da riba od glave smrdi. Kako u obitelji, tako u poslu i sportu pogotovu. Ja cu u to vjerovat dok sam ziv a da i drugi ne mogu biti smetnje to se slazem.Ali nerjesivi problemi nikad.Amar Dzeko je napisao/la:Grad je prelijep, problem je kabadahija iz tog grada.dubrovnik je napisao/la:Sta mu fali u Dubrovniku, i Vaha je kupio kucu u nas. Sto si tako ljut na moj lijepi grad ?Batko je napisao/la:A gdje ce drugo? Frajer ima milione a iz godine u godinu sa kabadahijom po Dubrovniku!!
Znas i sam tko bi trebao biti glava. Ako ne moze savladati sve ispod sebe ukljucujuci i Spahu onda i nije zasluzio biti na svojoj poziciji. Ja mislim da mi moramo pisati o selektoru, a selektorovo je da se nosi sa igracima. Ako je dovoljno mudar da to uradi, a ako nije onda mu tu i nije mjesto.Amar Dzeko je napisao/la:U globalu se slažem s tobom, ispravno razmišljanje, samo što u ovom slučaju Spahić se i nameće kao glava..
kokakolas je napisao/la:Da je skakao po Dubaiu opet ne bi valjalo
Ja stvarno ne razumijem mentalnog sklopa ljudi koji mu zamjeraju gdje ljetujezgembo89 je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Da je skakao po Dubaiu opet ne bi valjaloduhovito nema sta
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, kakarut, Mostarska, napapijri1987 i 38 gostiju.