Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jun 2014, 20:43

marconato je napisao/la:Evo citam da ce Southampton vjerovatno dovesti Tadića za 12 mil, a vama ce uvaliti igraca (Lallanu) slicnog kvaliteta za duplo vece pare... :roll:
Bgm sličnih karakteristika al lallana je kvalitetniji i dokazan u pl, tadic treba tek da pokaže imal kvalitet jer je skroz drugi svijet igrat u holandiji ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jun 2014, 20:52

To ne mora biti nikakav argument! Nije ni Matić bio dokazan u Premiershipu, pa je po dolasku u Chelsea izdominirao!

Sve i da je Lallana bolji i "dokazaniji" igrac, realna razlika u cijeni je nekih par mil, nikako duplo ili nesto vise od duplog iznosa... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

nedim93
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nedim93 » 30 jun 2014, 20:55

Henderson je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Nije 100 al nije ni daleko :D

Otkako si se okrenuo protiv gunnera sve ti je teže na forumu,priznaj :kafa:
Nisam se okrenuo protiv gunnera, mada mučki provokator pod nickom Nedim pokušava da nas zavadi. Doduše, volim ponekad oplesti sa Pajom i AGB kao u stara vremena, ali to je sasvim normalno i sve u granicama forumaši whith benefits.

A što se tiče života na forumu, život je težak. Imam 13 godina, bez ambicija u životu, sreća pa mi ss.ba plaća 1 km po svakom citiranju i repostovanju. :kafa:
čuj , ja mučki provokator ?
Misliš ja koji eksponiram tvoje tihe provokacije a vamo fol fin tip, hodža ofo ono, kahve sa gunerima i ostalom rajom.
Hodža hodža ko te ne zna čitat .. :problem:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jun 2014, 21:12

marconato je napisao/la:To ne mora biti nikakav argument! Nije ni Matić bio dokazan u Premiershipu, pa je po dolasku u Chelsea izdominirao!

Sve i da je Lallana bolji i "dokazaniji" igrac, realna razlika u cijeni je nekih par mil, nikako duplo ili nesto vise od duplog iznosa... ;)
Jest al po meni je portugalska liga ispred Holandije, a Matić se dokazo u ligi i Europi sa benficom...
Ne znam očekivao sam od njeg da bude dobar igrač povezivan je bio i sa evertonom prije godinu dvije al nikad taj iskorak u jacu ligu nije napravio pa ćemo ga vidjet ove godine...
a stavi se u poziciju gdje biras lallanu koji je imo sjajnu sezonu u pl i Tadića igrača twentea ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jun 2014, 21:20

Sve ja razumijem...Ovih 12 mil jeste neka realna cifra za Tadića, ali Lallana je debelo precijenjen ako Liverpool iskeshira tih 25-30 mil...Ne znam koje su mu reference za to?! Ima 26 god. 9 golova i 8 asistencija ove sezone...nista spektakularno! Plafon mu je 20 mil...

Po meni je bolje da su doveli Tadića za 12 mil, nego ovog za toliki novac, ali eto, vrijeme ce pokazati... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jun 2014, 21:38

ma imaju Coutinha treba im upgrade a realno Tadic to trenutno nije jbg on je za sothmaptona, newcastla, swansea i sl. ekipa
Lallana jeste upgrade, jbg nije sve u statistici on je bio glavni u sothamptonu, znaci oko njega se vrtila igra,kakve su danas cijene + on je englez tih 25 mi nije puno tj. po meni nije toliko ne realno kako svi pokazuju, a ako bude igro ko u southamptonu bgm lpool ce dobiti dobro pojacanje ;)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 jun 2014, 21:52

JoseMourinho je napisao/la:ma imaju Coutinha treba im upgrade a realno Tadic to trenutno nije jbg on je za sothmaptona, newcastla, swansea i sl. ekipa
Lallana jeste upgrade, jbg nije sve u statistici on je bio glavni u sothamptonu, znaci oko njega se vrtila igra,kakve su danas cijene + on je englez tih 25 mi nije puno tj. po meni nije toliko ne realno kako svi pokazuju, a ako bude igro ko u southamptonu bgm lpool ce dobiti dobro pojacanje ;)
Aferim. Potpuno se slazem. Coutinho je odlican igrac, ali peoblem mu je konstantnost. S obzirom da je mlad to je i razumljivo. Zato je Lallana tu. On je iskusan igrac koji je prosle sezone bio jedan od najkonstantnijih igraca, uz to je i Englez, a znamo da je politika kluba sa akcentom na domace igrace. Nije on ni star, 26-7god. To su najbolje godine, vec izgradjeb igrac koji moze donekle napredovati.
To oko preplacivanja je stara tema. Ne znam zasto se ljudi i dalje toliko cude. U EPLu se vrte ogromne pare, tv prava poprilicno ravnomjerno rasporedjena. Zadnji tim u ligi dobije vise novca od pobjednika Evropa lige. Zato timovi mogu sebi priustiti da lupaju velike cijene za igrace koje prodaju. Zato su igraci iz donjeg dijela spanske primere prilicno jeftini jer imaju male prihode. Englezi du dodatno skupi zbog popunjavanja Home-grown mjesta.
To se zove inflacija, ekonomisti to.mogu bolje objasniti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 30 jun 2014, 22:05

ako ce se pare trositi,trebalo bi se okrenuti James Rodriguezu ili Antoine Griezmannu jeste da je nerealno ali su mladi i veoma dobri igraci ;)

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 jun 2014, 22:25

Sto se sikirate toliko, BR ce ukomponovati bilo koga ko dodje...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 jun 2014, 22:26

Paa šta je sa tim morenom i to će sjebat koliko se odugovlaci,alexisa mi sigurno necemo dovesti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Liverpool FC

Post Postao/la Gunner4 » 30 jun 2014, 22:30

Torres_9 je napisao/la:Paa šta je sa tim morenom i to će sjebat koliko se odugovlaci,alexisa mi sigurno necemo dovesti

Ma vi ste dobri koliko se nasi natezu... Sada Alexisa ima da ukenjaju za 5 miliona :rolling:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jun 2014, 22:35

Znamo kako se je utrka Arsenala i Liverpoola za Sahina zavrsila a i znamo kako je Sahin zavrsio :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 jun 2014, 23:03

Otelo je napisao/la:Znamo kako se je utrka Arsenala i Liverpoola za Sahina zavrsila a i znamo kako je Sahin zavrsio :kafa:
Nije Arsenal htio bez bay klauzule da ga dovodi na pozajmicu dok je vama i tako odgovralo. Mada bolje da i niste... :kafa:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 01 jul 2014, 00:38

Gunner4 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Paa šta je sa tim morenom i to će sjebat koliko se odugovlaci,alexisa mi sigurno necemo dovesti

Ma vi ste dobri koliko se nasi natezu... Sada Alexisa ima da ukenjaju za 5 miliona :rolling:

Šta ćeš kad su Ameri škrte cicije, natežu se oko par miliona.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 02:38

Danas dva predstavljanja igrača.
A biće svašta sa Suarezom. Po instrukcijama Guardiole i Barcelone pisao izvinjenje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 03:02

Ode Suarez u Barcu, Steven nema sanse da ponovi sezonu od ove godine, a pojacanja smijesna :( Ponovo ce biti borba za EL. Tuzno.

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 01 jul 2014, 10:42

ma odkud svima vama da luis ide. sta vam je ba. nece on nigdje. to je 100 posto sigurica. kakava barsa ...........

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 01 jul 2014, 12:01

slika

slika
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 01 jul 2014, 12:02

nummaLFCŽ je napisao/la:slika

slika

kao sto sam jucer najavio

:rol: :kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 01 jul 2014, 12:04

Dobro nam došao.YNWA!
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.