Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Igra li Kasapovic vise fudbal?Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Inače, ne vidim potrebu za više napadača, čak i da se Krpić ne vrati. Jusufbašić, Mujkić i Mujić je dovoljno za ono što nama treba, a tu su još i ofanzivni igrač koji kod nas često igraju krila i priključuju se napadu, Selamović i Mehidić.
ASD je napisao/la:Igra li Kasapovic vise fudbal?Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Inače, ne vidim potrebu za više napadača, čak i da se Krpić ne vrati. Jusufbašić, Mujkić i Mujić je dovoljno za ono što nama treba, a tu su još i ofanzivni igrač koji kod nas često igraju krila i priključuju se napadu, Selamović i Mehidić.
NKMramor je napisao/la:Fudbalsku karijeru započeo je u Javoru iz Ivanjice. Nastupao je i za podgoričku Budućnost, Radnički Beograd, Srem, dobojsku Slogu, Modriču Maxima, teslićki Proleter, Inđiju...
Na probu u Rudarsku 2 stigao je iz redova švajcarskog nišeligaša FC Wangen bei Olten. U prevodu, nema hljeba od njega
4.Liga Svicarske.FA7 je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Fudbalsku karijeru započeo je u Javoru iz Ivanjice. Nastupao je i za podgoričku Budućnost, Radnički Beograd, Srem, dobojsku Slogu, Modriču Maxima, teslićki Proleter, Inđiju...
Na probu u Rudarsku 2 stigao je iz redova švajcarskog nišeligaša FC Wangen bei Olten. U prevodu, nema hljeba od njega![]()
cuj wangen bei olten, kao da je igro za celic
![]()
Pise mu na fb da igra za neki FC Salgesch, pitanje je koja je to Liga.CarsijaTz je napisao/la:ASD je napisao/la:Igra li Kasapovic vise fudbal?Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Eno ga kocka po citav dan u trznom na brcanskoj igra nedje u svici ja msm
Lijepe prirode na naslovnojASD je napisao/la:CarsijaTz je napisao/la:Igra li Kasapovic vise fudbal?Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Eno ga kocka po citav dan u trznom na brcanskoj igra nedje u svici ja msm
Pise mu na fb da igra za neki FC Salgesch, pitanje je koja je to Liga.
stolice su postavljene na teleksu nigdje vezeadnan25emy je napisao/la:dace vise onaj sjever zavrsiti one stolice sto ono nako nakaradno izgleda
Več smo razmišljali o tome.merak je napisao/la:stolice su postavljene na teleksu nigdje vezeadnan25emy je napisao/la:dace vise onaj sjever zavrsiti one stolice sto ono nako nakaradno izgledamozda momci iz udruzenja to mogu sta pogurati i ispraviti
Pise druga, samo pitanje je cega?zlajci je napisao/la:
Lijepe prirode na naslovnoj![]()
http://www.fcsalgesch.ch/index.php?page ... eq=1&img=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostali su u ligi, al koja je liga boga pitaj:![]()
http://www.football.ch/avf/de/Verein-WF ... 36076/a-rr" onclick="window.open(this.href);return false;
2 liga kantona valis, heheheASD je napisao/la:Pise druga, samo pitanje je cega?zlajci je napisao/la:
Lijepe prirode na naslovnoj![]()
http://www.fcsalgesch.ch/index.php?page ... eq=1&img=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostali su u ligi, al koja je liga boga pitaj:![]()
http://www.football.ch/avf/de/Verein-WF ... 36076/a-rr" onclick="window.open(this.href);return false;Kantona? Opstine?
Steta kako covjek propade, cini mi se da je on otjeran iz Slobode zato sto je htio u inostranstvo ili tako nesto.
sta ga imaju zavrsavat kad se stolice i ne vide..eo ti dokazadnan25emy je napisao/la:dace vise onaj sjever zavrsiti one stolice sto ono nako nakaradno izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.