SadašnjiSlobodas je napisao/la:Koji ce nam biti grb u novoj sezoni ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SadašnjiSlobodas je napisao/la:Koji ce nam biti grb u novoj sezoni ?
Zar Krpic nije otisao u Istrustaragarda je napisao/la:odlicno bi ovo bilo kad bi se zavrsilo ovako...ovo je sigurno za gornji dom...do nekog 7. mjesta,recimo
aS_Roma je napisao/la:Dobar igrac sjecam ga se, jedan od igraca u to vrijeme koje sam prizeljkivao da odigra malo u Sarajevo, znam nekad da smo ga trazili al nije nikad iz Slobode htio da ide.Chinaglia je napisao/la:penzija .. kad mu je onaj čoban iz Veleža slomio nogu, to mu je bio krajaS_Roma je napisao/la:Sta je sa onim Tarikom Okanovicem ?auuu brate, kakav je to krik bio
kakav je Tare igrač bio, igrao za raju i zanemarivao taktiku, čaršijsko dijete, klasa
Dobar dobar igrac
neznam sta se sikirate .imate vi ekipu i navijace za gornji dio.dosta je igraca ostalo i uz laganu euforiju svi ce redom padati na tusnju.previse je slabijih ekipa da bi vi strahovaliintercontinental je napisao/la:Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL
Ove sezone ispada Randnik iz Bijeljine i još jedan klub,a šanse da je taj klub Sloboda su minimalne!!!astra1922 je napisao/la:neznam sta se sikirate .imate vi ekipu i navijace za gornji dio.dosta je igraca ostalo i uz laganu euforiju svi ce redom padati na tusnju.previse je slabijih ekipa da bi vi strahovaliintercontinental je napisao/la:Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL
Ma Slavija ove godine zrela ko sljiva... a vjeruj mi sekunda fali da i u Borcu pukne pa da se pocnu boriti za opstanak... Ne vjerujem da ce se Sloboda boriti za opstanak, gledajuci nako ekipe, moguce da se Sloboda umjesa u borzbu za 4. mjesto koje ce sigurno voditi u evropu.intercontinental je napisao/la:Ove sezone ispada Randnik iz Bijeljine i još jedan klub,a šanse da je taj klub Sloboda su minimalne!!!astra1922 je napisao/la:neznam sta se sikirate .imate vi ekipu i navijace za gornji dio.dosta je igraca ostalo i uz laganu euforiju svi ce redom padati na tusnju.previse je slabijih ekipa da bi vi strahovaliintercontinental je napisao/la:Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL
Ti brate kudiš ove tri ekipe, a sve tri su iz vrha PL. Ne treba nam da podcjenjujemo ikogaSTARBUZZ je napisao/la:Ma Slavija ove godine zrela ko sljiva... a vjeruj mi sekunda fali da i u Borcu pukne pa da se pocnu boriti za opstanak... Ne vjerujem da ce se Sloboda boriti za opstanak, gledajuci nako ekipe, moguce da se Sloboda umjesa u borzbu za 4. mjesto koje ce sigurno voditi u evropu.
Zeljeznicar i nije neka ekipa, jos dok im ode ovo igraca, ostace samo na omladincima, pa ne vidim onda zasto bi bili jaci od vas, Veleza... mada imaju oni svoje "adute" za vrh, bice tu penala isl...
Velez mi se nekako rasuo a taman sam se ponadao da ce konacno malo ufatiti sprinta na vrh... Previse igraca im je otislo a nista specijalno nisu doveli, Olimpic rasulo, Celik ocajan i...
Red je da navijači Slobode budu upoznati s tim ko dolazi u klub i ko trenira u klubu !!!fukaratz je napisao/la:nemap otrebe obajvljivati na sluzbenoj stranici ove anonimuse sto dolaze na probuOmic se povrijedio ako je ozbiljnije eto nam problema
Titula je vašaOmerbavarac je napisao/la:A mozda iznenadimo pa uhvatimo Evropu.
Pa pored ovakvog Zelje nam nece ni biti tesko doci do trona.gio10 je napisao/la:Titula je vašaOmerbavarac je napisao/la:A mozda iznenadimo pa uhvatimo Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.