pa daj vise napisi dok nije kasnoZoom088 je napisao/la:Vjeruj da će trebati puno, puno sreće. Uskoro opširnije o onome što se dešava u FK Radnički Lukavac, klubu koji u ovom trenutku nema šefa stručnog štaba.SaltCityAttack je napisao/la:Za razlikuod nekih ja vam zelim puno srece u narednoj sezoni i da se borite za PL..uz Gradinu u Bratstvo nadam se da ce neko od ove tri ekipe uci u PL
FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Polako
. Znas da ja ne pisem neprovjerene i nepotvrdjene informacije. Cim bude sve zvanicno bice napisano.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Darko Vojvodić napustio Radnički
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/darko ... nicki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/darko ... nicki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekivano!Zoom088 je napisao/la:Darko Vojvodić napustio Radnički
Nego šta i kako dalje, opet u opticaju Džindo i Smajl! Kakva je situacija u klubu, igrački kadar?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koji smailstudeni je napisao/la:Očekivano!Zoom088 je napisao/la:Darko Vojvodić napustio Radnički
Nego šta i kako dalje, opet u opticaju Džindo i Smajl! Kakva je situacija u klubu, igrački kadar?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mogao bi Grbešić ponovo za kormilo Radničkog
Izgleda da se treneri rotiraju u krug po kantonu. Izbor je malen, mogli su i Crnkića vratitisony_91 je napisao/la:Mogao bi Grbešić ponovo za kormilo Radničkog

Mogao bi Radnički uskoro dobiti i prvo pojačanje, u toku su pregovori sa jednim provjerenim defanzivcem
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakav Hafizovic, kad je Ferguson u igri
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iiiii,jel bila prozivka? Kakvi smo sa odlascima, planovima i te stvari?
Zoom nije više u klubu ali ima li ko drugi informacije
Zoom nije više u klubu ali ima li ko drugi informacije
Pored Vojvodića, klub su napustili Radović a danas i Jogunčić. Čejvanović nije došao na prozivku. Dejan Širanović iz Orašja je došao, doći će valjda još nekih pojačanja pa vidjećemo. Ako se nađe dobar trener, mogla bi to biti fina ekipa.
Eto sad je svanulo i Šubi starijem, koliko je samo bio dosadan sa kritikama na Mirzu i Darka 

-
- Kontakt:
Neće valjda Dzindo stručnjak radit sa prvom ekipom, jao žalosti. Tuga, jad, cemer da takvo smeće uopste hoda oko stadiona.
-
- Kontakt:
ovo je samo nastavak plana koji oni spremaju vec par godina i zbog kojeg su sklonjeni gosp lovic i gosp dautovic a cak su uspjeli i navijace da nahuskaju na njih da bi ih otjerali. Irfan dzindo je pijun magirusa koji je sredio slobodi da pobjedi u branitelju a sada ce da dovedu dzindu za trenera. Iz uprave su otjerani svi koji su se ikad bavili fudbalom a sad sjede ljudi koji nemaju ispod 120 kila i koji bi za mezu sve uradili. Sve to rade jer hoce da prebace stadion u bokavice zbog tarika arapcica a josik da uzmu sebi za izgradnju stambenog komplexa. Sljedece godine dzevad smanjuje pare od opstine na 40 hiljada i onda pocinje propadanje a onda ce enes magirus da spoji prokosovice sa radnickim. zato dovode isluzene igrace iz tuzle da bi lakse prodavali utakmice i stavili su za predsjednika covjeka koji nikad lopte sutno nije. ima toga jos sto ne zelim da pisem a znam jer sam i sam prije davao pare kao donator a nikad ni zahvalnice nisam dobio jer su sve isplanirali jos prije 5 godina i samo cekaju da sve ovo uradeSiouxLukavac je napisao/la:Neće valjda Dzindo stručnjak radit sa prvom ekipom, jao žalosti. Tuga, jad, cemer da takvo smeće uopste hoda oko stadiona.
E majstore, pretjera ga ti sad.
Lično mislim da bi se na onoj lokaciji (ona silna polja u Bokavićima) mogao napraviti dobar sportsko-rekreativni kompleks i da ne bi bilo ništa loše u tome. Pa sele i veliki evropski klubovi na nove stadione. "Jošik" je svakako drugi stadion Radničkog. Prvi se nalazio u krugu Fabrike sode u Lukavcu.
Koliko ja znam historiju kluba, Radnički je već jednom fuzionisan sa klubom iz Turskog Lukavca.
(*1962. godine “Radnički” se spaja sa mjesnim klubom “Rudar” iz Lukavac Mjesta i dobija novi naziv “Lukavac“.)
Na kraju, općina Lukavac ima najveći broj registrovanih fudbalskih klubova u BiH i trebalo bi više tih "fuzija". Lokalne gazde ulažu u niželigaške klubove, ali to traje sve dok im ne dosadi, a onda se klubovi bukvalno raspadnu i nema ih na mapi (najsvježiji primjer je Mladost iz Gnojnice).
Da su svi uložili vrijeme, novac i doveli kvalitetne igrače iz svojih sredina, to bi svakako bilo puno bolje i za Radnički i za sport u Lukavcu.

.
Pozdrav.
Oni koji su htjeli da rasparčaju, odnosno isparcelišu Jošik su davno otišli, tačnije, nisu dobili priliku da to urade. Bilo je to nekako tek kad je Radnički ispao u Drugu ligu FBiH. O prebacivanju stadiona u Bokaviće nikad nije bilo govora.Sve to rade jer hoce da prebace stadion u bokavice zbog tarika arapcica a josik da uzmu sebi za izgradnju stambenog komplexa.
Lično mislim da bi se na onoj lokaciji (ona silna polja u Bokavićima) mogao napraviti dobar sportsko-rekreativni kompleks i da ne bi bilo ništa loše u tome. Pa sele i veliki evropski klubovi na nove stadione. "Jošik" je svakako drugi stadion Radničkog. Prvi se nalazio u krugu Fabrike sode u Lukavcu.
Dževad ne smanjuje niti povećava iznos. Općinsko vijeće je to koje donosi odluku o novčanim sredstvima za Radnički i kompletan Budžet. Priča o fuziji Prokosovića i Radničkog ne postoji, ali moje subjektivno mišljenje je da ni to ne bi bio loš potez. Naravno, pod uslovom da ostane ime FK Radnički Lukavac i da mu sjedište bude u Lukavcu.Sljedece godine dzevad smanjuje pare od opstine na 40 hiljada i onda pocinje propadanje a onda ce enes magirus da spoji prokosovice sa radnickim.
Koliko ja znam historiju kluba, Radnički je već jednom fuzionisan sa klubom iz Turskog Lukavca.
(*1962. godine “Radnički” se spaja sa mjesnim klubom “Rudar” iz Lukavac Mjesta i dobija novi naziv “Lukavac“.)
Na kraju, općina Lukavac ima najveći broj registrovanih fudbalskih klubova u BiH i trebalo bi više tih "fuzija". Lokalne gazde ulažu u niželigaške klubove, ali to traje sve dok im ne dosadi, a onda se klubovi bukvalno raspadnu i nema ih na mapi (najsvježiji primjer je Mladost iz Gnojnice).
Da su svi uložili vrijeme, novac i doveli kvalitetne igrače iz svojih sredina, to bi svakako bilo puno bolje i za Radnički i za sport u Lukavcu.
Koji su to isluženi igrači iz Tuzle? Jogunčić i Čejvanović? Pa ako si pogledao ijednu utakmicu mogao si da vidiš da su oni bili među boljima. A sada su "prekriženi"zato dovode isluzene igrace iz tuzle da bi lakse prodavali utakmice i stavili su za predsjednika covjeka koji nikad lopte sutno nije.

Mnogo je onih koji su davali novce, vrijeme, razne donacije...a da nisu dobili ni riječ, a kamoli zahvalinicu. Tu suosjećam s tobom, ali ne mogu podržati sve što si ranije napisao jer nije baš na mjestuima toga jos sto ne zelim da pisem a znam jer sam i sam prije davao pare kao donator a nikad ni zahvalnice nisam dobio jer su sve isplanirali jos prije 5 godina i samo cekaju da sve ovo urade

Pozdrav.
Senad Mujić, iskusni napadač, u narednom periodu će braniti boje Radničkog.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kemala-h ... cki/134884" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve li su nam šanse protiv Zvijezde!
Nadam se da će uprava pojačat sredinu terena, nije Pema dovoljno sposoban da nosi ekipu.
Još 5 sedmica i cirkus počinje
Nadam se da će uprava pojačat sredinu terena, nije Pema dovoljno sposoban da nosi ekipu.

Imamo dva dobra domaca trenera u klubu, tako da vam nismo tu konkurencija, neko prosipa lafine. Detaljno:studeni je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kemala-h ... cki/134884
http://gradacac.org/2014/07/nk-zvijezda ... -utakmica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pema je digao cijenu...a nakon toga i sidrostudeni je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kemala-h ... cki/134884

Prema informacijama koje imam, na Josiku se slaze fina ekipa (igracki kadar).
Hafizovic je otpao kao opcija za trenera.
Mirza Bekric - Giga dobio je papire jutros.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.