Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Keširali 70 miliona za 2 ne provjerena igrača i sad se nešto ku.rče kuknjava kuknjava
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ima se, može se.gaston je napisao/la:Keširali 70 miliona za 2 ne provjerena igrača i sad se nešto ku.rče kuknjava kuknjava
Mogli ste laganini kaparisati i Avdiju, pošto izgleda ovo ljeto dovodite samo backup igrace. Avdija neka bude backup Johnsonu, mada bi ga mogao i zamjeniti, tu su negdje kvalitetom.
Herrera je difinitvno pojacanje, a Shaw... Mislim da ce je najbolji na toj poziciji koju igra. Moje skromno misljenje je da obojica vrijede tih para, ali o tom potom...gaston je napisao/la:Keširali 70 miliona za 2 ne provjerena igrača i sad se nešto ku.rče kuknjava kuknjava
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
jos se ovaj slomi nesto da objasni ,a niko nece ni da ga citira ili da rapravlja sa njimgaston je napisao/la:Keširali 70 miliona za 2 ne provjerena igrača i sad se nešto ku.rče kuknjava kuknjava

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Umjesto da nam zahvale sto kupujemo igrace Sottona i time im olaksavamo borbu za Europa ligu obi nam ovako zahvaljuju. Sve je manje zahvalnih ljudi danas na svijetu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
U odnosu na onaj stid od ekipe, naravno da su pojačanja ali da su neki igrači-nisu (još uvijek).
Nisu ni naša pojačanja za sad Bog zna sta ali ipak se za njih ne daje 35 miliona
pa nisu Carroll 
Nisu ni naša pojačanja za sad Bog zna sta ali ipak se za njih ne daje 35 miliona

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ovdje se priča ko da Liverpool nikad nije dao 100 M na Hendersona,Carolla,Downinga,Coatesa...
Nije me bilo dugo i hvala Bogu na tome sto nisam morao citati ovo sve za Suareza.
Ko na kraju dolazi ? Ja bi Sanceza ali mislim da imamo najmanje sanse da ga dovedemo.
Ko na kraju dolazi ? Ja bi Sanceza ali mislim da imamo najmanje sanse da ga dovedemo.
Dobro si napisao, Liverpool za njih nije dao 100 miliona. Međutim, to nema veze sa ovom temom. Mi smo samo ovdje hvalili Ayra kako i on svako četvrte godine zna odraditi svaki peti dobar transfer. I naravno tu smo da se smijemo Unitedu.Rosicky je napisao/la:Ovdje se priča ko da Liverpool nikad nije dao 100 M na Hendersona,Carolla,Downinga,Coatesa...
Ovi gore igrači koje si pobrojao, pa sam Henderson vrijedi 100 miliona. Kraj priče na tu temu.

Ova današnja omladina provocira postovima, pa onda dođu navijači ostalih klubova kao da se brane.

Nije 100 al nije ni daleko
Otkako si se okrenuo protiv gunnera sve ti je teže na forumu,priznaj

Ovdje se oni koji dolaze smiju našim transferima a čine greške kao i mi.Rosicky je napisao/la:Ovdje se priča ko da Liverpool nikad nije dao 100 M na Hendersona,Carolla,Downinga,Coatesa...
Sto se tiče napisanog Hendo prekucao ovih 100 miliona sam

Edit: Jose Enrique odradio prvi puni trening..nadam se da ce se vratit u svoju formu, onda nam bek i ne treba

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 30 jun 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako Herrera vrijedi 32m onda i Lallana sigurno vrijedi 25m
Isto tako ako Shaw vrijedi 33m onda i Moreno vrijedi 20m sigurno...
To što je United debelo preplatio 2 igrača i što im "se može" ne znači da bi svi trebali biti maloumni da tako preplaćuju igrače.

Isto tako ako Shaw vrijedi 33m onda i Moreno vrijedi 20m sigurno...
To što je United debelo preplatio 2 igrača i što im "se može" ne znači da bi svi trebali biti maloumni da tako preplaćuju igrače.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- thekoplegend
- Kontakt:
Kosovski tim Hajvalia nudi Suarezu nogometni azil. Suarezu je ponuđeno 1.200 funti sedmično te bi regularno mogao nastupati za ovaj tim, budući da Kosovo nije član FIFE.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... valia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... valia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam se okrenuo protiv gunnera, mada mučki provokator pod nickom Nedim pokušava da nas zavadi. Doduše, volim ponekad oplesti sa Pajom i AGB kao u stara vremena, ali to je sasvim normalno i sve u granicama forumaši whith benefits.Rosicky je napisao/la:Nije 100 al nije ni daleko![]()
A što se tiče života na forumu, život je težak. Imam 13 godina, bez ambicija u životu, sreća pa mi ss.ba plaća 1 km po svakom citiranju i repostovanju.

Sta je Oficijelni, zakazali izvori? Ja bi im odbio od plate.OfficialAgent je napisao/la: Lallana will be announced as a Liverpool player today at around 2pm GMT.
![]()
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ode Sule u Kosovo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
na kosovo ?Otelo je napisao/la:Ode Sule u Kosovo![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Imas gore neko je stavio link od clankanedim93 je napisao/la:na kosovo ?Otelo je napisao/la:Ode Sule u Kosovo![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo citam da ce Southampton vjerovatno dovesti Tadića za 12 mil, a vama ce uvaliti igraca (Lallanu) slicnog kvaliteta za duplo vece pare... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo Suarez se izvinio Chiliju i rekao da vise nece ujedat aaa ne vjerujem koga on budalom pravi pa nije to jednom uradio 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.